Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

QUOTE(jadzka @ 2005 06 08, 11:48)
Eij... metam šlamštą ir perkam tik reikalingas priemones, kurios yra kokybiškos. Jokių ren neaiškios paskirties, kurias geriausiu atveju panaudosi tik 1 kartą smile.gif

na as tai tokiu neturiu... viska naudoju blink.gif
Vsio, Jadzka, neoftopinam mirksiukas.gif

apie Dzintars, buvau Kosmadoj, bet ten kuno prieziurai neradau nieko is sios kosmetikos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2005 06 08, 12:49)
na as tai tokiu neturiu... viska naudoju  blink.gif
Vsio, Jadzka, neoftopinam  mirksiukas.gif

apie Dzintars, buvau Kosmadoj, bet ten kuno prieziurai neradau nieko is sios kosmetikos  sad.gif

A6 kaip jau sakiau - maximoj ma2iau Dzintas stend1...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 08, 11:51)
A6 kaip jau sakiau - maximoj ma2iau Dzintas stend1...

buvau akropolyje, tad maximoj irgi buvau. Stendo nemaciau. Tad klausiu, kokioj tiksliai maximoj?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2005 06 08, 12:53)
buvau akropolyje, tad maximoj irgi buvau. Stendo nemaciau. Tad klausiu, kokioj tiksliai maximoj?

Mindaugo Ten prie kosmetikos prie praėjimo į daržovių skyrių....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 08, 11:55)
Mindaugo Ten prie kosmetikos prie praėjimo į daržovių skyrių....

dekui, reikes uzsukt, apziuret smile.gif
Atsakyti
o aš ką tik šiandien iš Latvijos, prisipirkau dzintars pudrų o ten tik 0,95 lato, dar nagų stiprintoją, tai esu labai laiminga thumbup.gif
Atsakyti
Teko savaitgalį lankytis Latvijoje, tai nusprendžiau įsigyti pabandymui šios kosmetikos. Nusipirkau deginimosi losjoną už 8Lt, nes savo pamiršau pasiimti blush2.gif , kvepaliukus "Miss" už 5 Lt, taip pat lūpų dažus už 3 Lt. Spalva analogiška "Avon" dažams, kuriuos vis pirkau tik kaina skiriasi: Dzintars- 3, o Avon- 29.9 tongue.gif Būčiau dar pudrą pagriebus, bet draugas ištempė iš parduotuvės wub.gif Sakė: "Jei galėtum, tai visą parduotuvę su savim pasiimtum" blush2.gif Gal ir yra tame tiesos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2005 07 01, 00:18)
Teko savaitgalį lankytis Latvijoje, tai nusprendžiau įsigyti pabandymui šios kosmetikos. Nusipirkau deginimosi losjoną už 8Lt, nes savo pamiršau pasiimti blush2.gif , kvepaliukus "Miss" už 5 Lt,  taip pat lūpų dažus už 3 Lt. Spalva analogiška "Avon" dažams, kuriuos vis pirkau tik kaina skiriasi: Dzintars- 3, o Avon- 29.9 tongue.gif  Būčiau dar pudrą pagriebus, bet draugas ištempė iš parduotuvės wub.gif  Sakė: "Jei galėtum, tai visą parduotuvę su savim pasiimtum" blush2.gif  Gal ir yra tame tiesos  tongue.gif

mane vyras irgi iš ten labai tempė, jis jau stovėjo prie kasos, o aš dar vis ratu bėgau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedradi: 04 liepos 2005 - 20:57
Jo... Reiks ir man pabandyt...
Atsakyti
Kaune Dzintars mačiau Kuršių g."Norfoj", Savas-"Droge".
Atsakyti
QUOTE(arfa @ 2005 07 12, 21:18)
Kaune Dzintars mačiau Kuršių g."Norfoj", Savas-"Droge".

Aciu uz info, reikes apsilankyti smile.gif
Atsakyti
Aš tai Maximoje pirkau šampūną ir balzamą plaukams, kokybė nepasakyčiau, kad labai gera g.gif gal kokybė gera, bet mano kūtveloms netinka tongue.gif
Atsakyti