Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

QUOTE(Burtininke @ 2005 07 14, 09:35)
Aš tai Maximoje pirkau šampūną ir balzamą plaukams, kokybė nepasakyčiau, kad labai gera  g.gif gal kokybė gera, bet mano kūtveloms netinka  tongue.gif

As kaip tik vakar pabandziau Dzintars Kredo Lux sampuna ir balzama sausiems plaukams. Kvepia labai skaniai, o plaukams siaip vidutiniskai. Bet manau kad todel, kad ir mano plaukai labai pazeisti ir veliasi. O ant normalesniu plauku tai manau puikiai tiktu, ir kaina maza - po 3,5 Lt tiek sampunas, tiek balzamas thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu toniką riebiai veido odai, tai už tokia kaina tikrai geras produktas, kainavo 2,5 lato o kiekis 250ml. Ir dar patinka kvepaliukai dzintars (kokete) tai turiu dvieju rūšių, patinka kad mažas buteliukas tai įsimetu į rankinuką ir praverčia kartais. rolleyes.gif
Atsakyti
O kur rasti ta balzama blakstienoms ir kiek jis kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Izidora @ 2005 07 14, 11:41)
O kur rasti ta balzama blakstienoms ir kiek jis kainuoja?

Kosmadoj turetu but,kainuoja +/-8lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 07 14, 16:12)
Kosmadoj turetu but,kainuoja +/-8lt mirksiukas.gif

O kur Kosmada Kaune yra??? smile.gif
Atsakyti
Turėtų būti Hiper maximoje, ankščiau tikrai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2005 07 19, 12:26)
O kur Kosmada Kaune yra??? smile.gif

Savanoriu prospekte turetu but,bet as ne is kauno tai negaliu paskyt tiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2005 07 19, 11:45)
Turėtų būti Hiper maximoje, ankščiau tikrai buvo smile.gif

Ne velnio toj Kauno Kosmadoj nera to blakstienu stabilizatoriaus, ar kaip jis ten ax.gif blush2.gif Jau koki 10 kartu buvau - visa stenda Dzintars isnagrinejau - nera....... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
O as pvz. Klaipedoj isvis neradau to Dzintars stendo,nors apejau kokius 4 sykius aplink (gal lb nepastabi esu) ax.gif tai uztad radau Siauliuose tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo France;): 19 liepos 2005 - 12:03
QUOTE(France;) @ 2005 07 19, 12:02)
O as pvz. Klaipedoj isvis neradau to Dzintars stendo,nors apejau kokius 4 sykius aplink (gal lb nepastabi esu) ax.gif  tai uztad radau Siauliuose tongue.gif

yra kažkiek Dzintars produkcijos Sarmoj (anksčiau buvo Saulės uola, bet pasikeitė į Sarmą, nors vidus nepakito), RIMI Taikos 101, priešais 3 polikliniką smile.gif blaksitenų balzamo yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkada turejau ta Dzintars balzama blakstienoms (ar kaip jis ten vadinasi), tai man jokio stebuklingo poveikio nepadare g.gif Nebent dabar kazkoks naujas yra, nes ta turejau pries gerus 5-7 metus.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 07 19, 13:26)
yra kažkiek Dzintars produkcijos Sarmoj (anksčiau buvo Saulės uola, bet pasikeitė į Sarmą, nors vidus nepakito),  RIMI Taikos 101, priešais 3 polikliniką  smile.gif  blaksitenų  balzamo yra  mirksiukas.gif

Kaip supratau klaipedos Kosmadoj jo nera ir neapsizioplinau? smile.gif
Atsakyti