Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos 6 - 10 metų vaikams

QUOTE(Miledi.N @ 2008 02 21, 10:12)
Aš savo sūnui  wub.gif  7-nerių metų progą dovanosiu vaflinę. Jis pas mane labai savarankiškas, sumuštinių kepimą jau įvaldė ir labai prašo vaflių, tai tą progą padovanosiu jam vafline galės sau išsikepti, o vaflių receptą turiu paprastuti nesudetingą, tai galės viską padaryti pats.

oho kaip neiprasta, mano septynmetis tik tik ismoko pasisildyt maista mikrobangej ax.gif o cia jau kulinariniu sugebejimus dmonstruoja, kokios jus saunuoles thumbup.gif as taip nesugebu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 02 21, 11:12)
Aš savo sūnui  wub.gif  7-nerių metų progą dovanosiu vaflinę. Jis pas mane labai savarankiškas, sumuštinių kepimą jau įvaldė ir labai prašo vaflių, tai tą progą padovanosiu jam vafline galės sau išsikepti, o vaflių receptą turiu paprastuti nesudetingą, tai galės viską padaryti pats.

Gal galetumet permesti nesudetinga vafliu recepta septynmeciui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi @ 2008 02 28, 15:10)
Gal galetumet permesti nesudetinga vafliu recepta septynmeciui smile.gif

Vaflių receptas:
1 kiaušinis
puse stiklinės cukraus
1 stiklinė pieno
1 stiklinė miltų
100 gramų sviesto (sviestą ištirpint)
vos vos kepimo miltelių

Viska sumaišyti ir kepti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Labai prašau padėkite.Mano dukros gimtadienis už 2 dienų,o aš dar neturiu dovanos. Jai sueis jau 13 metų ir kas 13-mečiams patiktu? Jinai jau turi cd muzikos,kompiuterinių žaidimų,kvepalų,makiažo daiktų,su lėlėm nežaidžia. Paklausiau kokia jos svajonė o sakė,kad nori skristi y Japoniją doh.gif arba, persikelti į kitą mokyklą unsure.gif Aš nežinau ką daryt .Patarkite verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazuolytea @ 2008 03 23, 11:45)
Sveikos mamytės. Labai prašau padėkite.Mano dukros gimtadienis už 2 dienų,o aš dar neturiu dovanos. Jai sueis jau 13 metų ir kas 13-mečiams patiktu? Jinai jau turi cd muzikos,kompiuterinių žaidimų,kvepalų,makiažo daiktų,su lėlėm nežaidžia. Paklausiau kokia jos svajonė o sakė,kad nori skristi y Japoniją  doh.gif  arba, persikelti į kitą mokyklą unsure.gif  Aš nežinau ką daryt .Patarkite verysad.gif

g.gif kosmetikos (makiazo) g.gif ar ne per anksti tokio amziaus mergaitei kosmetika? (na gal as kitaip isivaizduoju).
Jeigu jos svajone nuskristi i japonija, galima pradziuginti mirksiukas.gif
Mokyklos pakeitimas g.gif net nezinau. Problemos visvien neispres. mirksiukas.gif
Suvenyrai, drabuziai, kt. daiktai, papuosalai, gyvuneliai, bilietas i teatra, koncerta ir t.t.

Velykų rytą varpam nuaidėjus, širdis te pražys žiedais orchidėjų!
Atsakyti
Gal MP3 grotuvo nori.Ar telefono naujo?Galima padovanoti dovanų čekį pvz Akropolio ir pati galės ką norės nusipirkti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 03 23, 15:36)
Gal MP3 grotuvo nori. Ar telefono naujo?Galima padovanoti dovanų čekį pvz Akropolio ir pati galės ką norės nusipirkti. mirksiukas.gif

Kad galetu pasipuikuoti pries draugus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaune, Vėjų fėjoj, seniau būdavo mergaitėms gimtadieniams Arbatos gėrimo ceremonija. Kuo ne Japonija? mirksiukas.gif Galima ten su darbuotojom susitarti, kad mergaitėms dar ką nors sugalvotų ax.gif

Arba padovanok kokį niekutį iš Japonų parduotuvėlės ir nusivesk papietauti į japonų restoraną ax.gif
Atsakyti
jei visiškai jokių idėjų nėra, galima nupirkti kokį čekį knygų [jei knygas mėgsta skaityt] ar drabužių parduovėj.
Atsakyti
Manoi dukrytei 11 metu sueis , tai nebenori jokiu knygu ir segtuku 4u.gif Praso mp3 arba pinigais mirksiukas.gif Tikriausiai pirksim ta mp3 , o seneliams sakom kad pinigais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 03 23, 15:59)
g.gif kosmetikos (makiazo)  g.gif ar ne per anksti tokio amziaus mergaitei kosmetika? (na gal as kitaip isivaizduoju).
Jeigu jos svajone nuskristi i japonija, galima pradziuginti  mirksiukas.gif
Mokyklos pakeitimas  g.gif net nezinau. Problemos visvien neispres. mirksiukas.gif
Suvenyrai, drabuziai, kt. daiktai, papuosalai, gyvuneliai, bilietas i teatra, koncerta ir t.t.
Velykų rytą varpam nuaidėjus, širdis te pražys žiedais orchidėjų!

Na manau tikrai ne per anksiti blush2.gif 13 pats tas .
Atsakyti
Mano manynu knyga yra labai gerai tokio amziaus vaikui 4u.gif
Atsakyti
Nezinau ka dovanoti savo duktereciai.... Jai sukanka 10m. Prasau padekite....
Atsakyti