Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos 6 - 10 metų vaikams

QUOTE(K.KEITE @ 2007 04 25, 10:54)
patarti ka  padovanoti yra sunku g.gif nesvarbu koki zaisla ar zaidima padovanosite jis tik pirmas dienas zais o po to bus numestas ir tik kartais prisimins ir zais bigsmile.gif pirmiausia jo paklauskite ko jis noretu.gal turi koki issvajota nora. biggrin.gif mano vaikas paprase kad padovanociau mp3 grotuva.jis ji gavo bet kiekviena diena jis neklauso schmoll.gif .sako nusibosta.tai svarbu vaiko noras juk jo gimtadienis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

-------------------------------
user posted imageuser posted image


drinks_cheers.gif sutinku su greitu numetimu smile.gif , va maniškio gimtadienis po savaitės, ale nors ir mama esu, pažįstu savo vaiką bet nežinau ką nupirkt, jis ir pats nežino ko nori, va čia ir problema doh.gif
Atsakyti
o man visai patiko įdėja apie dovanų čekius-iš kokios parduotuvės ,vis lengviau sužinot, nei tiksliai dovaną pataikyt.Na nebent vaikas tiksliai žino ko nori, pav mano mergina 13gimtadieniui nori originalaus jos mėgstamos grupės kompakto(apie 60lt).Surado net kokiam puslapį internete užsakyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2007 05 02, 13:52)
drinks_cheers.gif sutinku su greitu numetimu  smile.gif , va maniškio gimtadienis po savaitės, ale nors ir mama esu, pažįstu savo vaiką bet nežinau ką nupirkt, jis ir pats nežino ko nori, va čia ir problema  doh.gif
Maniškiai labai patenkinti buvo gavę dovanų gerus žiuronus smile.gif
Atsakyti
O mes gimtadienio dieną einam kartu į parduotuvę ir išsirenka mano panos tokią dovaną, kokios nori ax.gif Prieš tai apsitariam dėl sumos pinigų, maždaug ko norėtų: žaislo, drabužėlio, knygos ar pan. ir - pirmyn. Iki šiol pasiteisino. Beje, gimtadienio proga su gimimo liudijimu būna nuolaidos kai kuriose parduotuvėse (Mada vaikams, Riki2).
Atsakyti
Manau jei nera galimybiu suzinot ka vaikas nori gimtadienio proga 4u.gif tai butu jam smagu gauti vokelyje pinigeliu ir galbut dasidejas gales nusipirkti sau norima zaisla, zaidima, knyga ar kita jam megstama dovana....
Mano devynmetis sunus per savo gimtadieni gavo pinigeliais ir jau zinijo kad nori MP3....ir jo buvusi svajone issipilde... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na ir as jau pradejau sukti galva. situacija ta pati. si rugseji mano krikstadukte zygiuos i pirma klase. ir tiesiog galva neisnesa, ka jai cia tokio padovanojus.

o gaublys ar nebutu mokslu simbolis? ka manot?
Atsakyti
Sveikos. mano vaikui greit astuoni metai - vaikinas linkes sportuoti, tai as suku galva, ka jam padovanoti neperlenkus lazdos. Pernai pirkom rieducius - tai pati geriausia dovana per visa laika, nes vazinesjasi tokiu greiciu, kad tevas ( nors irgi megejas pasportuot) nebepasiveja. Riedlente, dvirati gera turi.. tiesiog pasimetus. Lanko plaukima, nupirkom ir lastus. O dabar sakau gal yra kokie vaikiski treniruokliai, kurie labai daug vietos neuzimtu. Patarkit.
Atsakyti
Jei Jūsų sūnus toks judrus, siūlyčiau nueiti į sporto prekių parduotuvę ir ten tikrai Jums patars, pasiūlys. Sėkmės renkant dovaną.
Atsakyti
Vakar kaip tik buvau sporto prekese, bet niekas i akis nekrito. Jei tureciau nuosava nama pirkciau batuta ( kitoms rekomenduoju, nes pas draugus vaikai tiap ant jo mankstinasi puikiai, kad malonu ziuret). Na o jei ne is sporto , kas dar tokio idomesnio, lavinamo. gal jusu vaikai kuo nors labai susizaveje. Kompiuteris mums ne pirmenybe, prieina, bet retai, kuo labai dziaugiuosi..
Atsakyti
Mano vaikis buvo laimingiausias kai vasaros dovanu gavo skaitmenini foto aparata.
Nors jis ir labai judrus,sportuojantis vaikis.Dar mes nusprendem,kad gal truputi ir kitos srities pabandyt reiktu.Del to toks sprendimas buvo.

Gal ir taviskiui patiktu?
Atsakyti
Truputi kitu kampu pakreipsiu tema. Daznai visuomeneje diskutuojama apie lygias moteru ir vyru galimybes, kodel moterys maziau uzdirba, joms sunkiau irodyti savo verte.

Atidziai paziurekite sioje temoje ka siuloma dovanoti berniukams, ir ka mergaitems. Tai yra puikus atspindys to kaip mes auklejame nuo mazens vaikus, ka juose skatiname, kaip nurodome jiems ju vieta visuomeneje, kokiais buti skatiname juos dovanodami atitinkamas dovanas:
mergaites turi puostis, buti tiesiog grazios ir nereikia jokios aktyvios veiklos...
berniukai - turi buti sportiski, aktyvus, nusimanyti technikoje, ja valdyti, mastyti...

As pati nei savo dukrai, nei jos draugem nesu pirkusi dovanu jokios kosmetikos ar papuosalu. Nepatinka (aisku, to neparodau) kai mano dukrai tokius dalykus dovanoja. Beje, ji turi pridovanotu papuosalu, rankinuku ir panasiu dalyku, bet labai maza dali ju naudoja. Ju per daug, guli nenaudojami.
Pati mergaitems perku loginius zaidimus, konstruktorius, geras knygas. Maniske turi dvirati, rieducius, riedlente... ir retas vienmetis bernas ja pavytu tongue.gif

Mamos, siulyciau keisti poziuri i dovanas ir nedaryti mergaiciu pasyviomis barbemis, tegu auga nauja stipriu, protingu moteru karta smile.gif
Atsakyti
manau kad tokio amžiaus vaikai jau patys turi nuomonę ko jiems reikia. Ir tėvai, ar artimi giminaičiai tuo turėtų ir vadovautis.
Avera mąsto teisingai, bet visgi jei mergaitė labai mėgsta puoštis, tai dovanot jai bokso pirštines su moralu "būk kieta" gal nevisai logiška.
o jei tenka dovanot kažką mažai pažįstamam vaikui (kurio nuomonės negali atsiklausti) tai reik žiūrėt kas universalu: stalo, kompiuterio žaidimai, knygos, kanceliarinės prekės.
Atsakyti