Įkraunama...
Įkraunama...

Kur laikote kosmetikos priemones?

O as tai sekcijos bariuky. lotuliukas.gif Rimtai.Gyvenam pas vyro tevus viename kambaryje.Ta prasme turim tik viena savo kambari, todel ir laikau savo visa kosmetika bariuky blush2.gif
Atsakyti
Turiu kosmetini staleli, ir jis visas nukrautas kosmetiniais gaminiais wub.gif
Atsakyti
turiu dideli juoda medziagini krepsa su uztrauktuku virsuje ir kisenemis sonuose. pirkau, kad galeciau visokius sampunus ir kitas gerybes kelioneje tasytis. ale ziu kazkaip sukeliavo ir dekoratyvine visa, ir meginukai i kiseneles, ir teptukai, ir zirklutes visokios blush2.gif
Atsakyti
As laikau siaudinese pintinese skirtingo dydzio,labai didelei vonios reikmenys,o mazesnese dek.kosmetika thumbup.gif
Atsakyti
Dekoratyvinė kosmetinėj, stovi prie veidrodžio, kur dienos šviesa, nes vonioj tai didelė tikimybė ne taip kaip reikia nusipaišyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu kampinę su lentynom, ten ir laikau savo kosmetiką smile.gif
Atsakyti
Vonioje naudojami daikčiukai ir stovi vonioje, o dekoratyvinę kosmetiką laikau kosmetinėje ir kelis daikčiukus lentynoje smile.gif
Atsakyti
Viskas vonioje, kadangi ten ir dažausi smile.gif Dekoratyvinė sudėta į kosmetinę ir medžiaginį kosmetikos lagaminą ax.gif Šiaip tai man mažoka vietos pasidėjimui, dar būtų kitaip jei nereiktų aukštyn kelti, kad mažė nepasiektų doh.gif
Atsakyti
Mano kosmetika ant lentynos kuri pastatyta ant komodos smile.gif.
Na, tą kurią nešiojuos kasdien tai nedidelėj kosmetinėj smile.gif.
Šampūnas, balzamas ir dušo žele- vonioj ax.gif .
Atsakyti
visa savo turta, o jo tikrai daug yra biggrin.gif laikau spintoje, ten visa lentyna tam yra skirta... visas kuno prieziuros priemones laikau vonios spinteleje, o ka jau labai retai naudoju, gyvena mano kambaryje, tokioje spalvotoje dezeleje smile.gif
Atsakyti
dazus,kuriuos naudoju daznai,laikau vienoje,kuriuose retai- kitoje.o dar yra spinta visokiem sampunams,kremams ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 14 vasario 2008 - 20:02
dek. kosmetika visa mini lagamine , nes tenka daznai vazineti doh.gif ir patogu , nereikia kuistis perdaug , nes ten su stalciukais ir pan.
Atsakyti