O as tai sekcijos bariuky. Rimtai.Gyvenam pas vyro tevus viename kambaryje.Ta prasme turim tik viena savo kambari, todel ir laikau savo visa kosmetika bariuky
turiu dideli juoda medziagini krepsa su uztrauktuku virsuje ir kisenemis sonuose. pirkau, kad galeciau visokius sampunus ir kitas gerybes kelioneje tasytis. ale ziu kazkaip sukeliavo ir dekoratyvine visa, ir meginukai i kiseneles, ir teptukai, ir zirklutes visokios
Viskas vonioje, kadangi ten ir dažausi Dekoratyvinė sudėta į kosmetinę ir medžiaginį kosmetikos lagaminą Šiaip tai man mažoka vietos pasidėjimui, dar būtų kitaip jei nereiktų aukštyn kelti, kad mažė nepasiektų
Mano kosmetika ant lentynos kuri pastatyta ant komodos . Na, tą kurią nešiojuos kasdien tai nedidelėj kosmetinėj . Šampūnas, balzamas ir dušo žele- vonioj .
visa savo turta, o jo tikrai daug yra laikau spintoje, ten visa lentyna tam yra skirta... visas kuno prieziuros priemones laikau vonios spinteleje, o ka jau labai retai naudoju, gyvena mano kambaryje, tokioje spalvotoje dezeleje