as tai savo dekoratyvine laikau savo kambaryje ant veidrodzio plauku priemones lentynelej prie veidrodzio na o visokis losijonus kremus duso zeles ir panasiai vonioje

Dekoratyvine, tai komodos 1 stalciu uzima, miegamajame. O visos duso zeles, kuno sviestai ir t.t. vonioj spintelej (Ispanijoj specialiai pirkau, pamaciau, kita diena man vis tebestovejo akyse, tai nubegau ir nusipirkau
). O dabar negaliu ja atsidziaugti

turiu labai faina krepsi kuris pasikabina ant sienos ir issivinioja zemyn su yvairiom kisenelem .labai patogu nereikia knistis krepsiuose viskas tvarkingai aukstais sudeta i kiseneles
http://shinymedia.he...gorized/mu5.jpg kazkas panasaus tik mano didesne
http://shinymedia.he...gorized/mu5.jpg kazkas panasaus tik mano didesne
o aš tokiuose kaip emiliuxo krepšiuose laikau papuošalus, tik nepakabinus ant sienos.
O visa mano kosmetika vonioj, nuo dekoratyvinės iki šampūnų. Bet man mirtinai reikia rakinamos spintelės, ypač dėl kvepalų, nes MB bobulka paslapčia jais kvepinasi, nors ir į akis pasakau, kad nesikvėpintų...na aš gal ir gailiūga Jums pasirodysiu, bet turbūt ir Jum nepatiktų jei atvažiavę po atostogų savo naujų coco madmoisele rastumėt tik pusę buteliuko
(sorry čia biškį off topic pavariau)
O visa mano kosmetika vonioj, nuo dekoratyvinės iki šampūnų. Bet man mirtinai reikia rakinamos spintelės, ypač dėl kvepalų, nes MB bobulka paslapčia jais kvepinasi, nors ir į akis pasakau, kad nesikvėpintų...na aš gal ir gailiūga Jums pasirodysiu, bet turbūt ir Jum nepatiktų jei atvažiavę po atostogų savo naujų coco madmoisele rastumėt tik pusę buteliuko

dekoratyvia kosmetika laikau dideleje kosmetineje, visokiausius kremus,losjonus, lakus,sukas pintineje,o sampunus ir pan. vonioje
man taip patogiausia

As taip pat dekoratyvine kosmetika laikau kosmetineje,o ten visokius kremus,losjonus,sampunus ir t.t. vonioje ant lentyneles
.

Vonioje laiaku tik šampūną, plaukų balzamą, formuojamąją plaukų želė, ir plaukų laką, dar veido prasuiklį, kitką miegamajame spintelėje

vonios lentynoje prausikliai ,o dekoratyvine kosmetineje vonios spinteleje salia veidrodzio

Vonioj tik kaukes, prausiklius nuo spuoguciu, plauku putas, makiazo pieneli ir dezodoranta :)Savo spintelej siandien persikrausciau su visa savo dekoratyvia kosmetika
Dar pas save kambariuky laikau kai kurias priemones, kurias tenka nusinest, kai einu praustis, kad greitai neistustetu, jei kas nugvelbtu

o pas mane metosi kosmetikos priemones visur - kambary, koridoriuje, vonioj, rankinej, nera vienu zodziu jokios tvarkos
, labai nervuoja , kai kur nors skubu, surast reikiama daikta, nes neatsimenu kur jis
, aisku ne kas, bet as jau tokia

Kasdienės priemonės vonioj, dekoratyvinė ir plaukų priežiūros koridoriuj ant spintelės bei mažam pintam krepšiuke, o visa kita kambary dideliam stalčiuje