Įkraunama...
Įkraunama...

Kur laikote kosmetikos priemones?

QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 17, 18:46)
tai, prasau, jei taip norit, padarykit pradzia mirksiukas.gif as suprantu, kad galima butu ideti foto, jei ta kosmetika butu vienoje vietoje, bet dabar... lakstyti su fotoaparatu po visa buta doh.gif abejoju, kad jusu norai bus igyvendinti biggrin.gif

Jei jau begot ir krovet savo kosmetines "turtus" kazkokioje is cia esanciu temu, tai nemanau, kad paprasciausiai nupaveiksluojant (tik jau nebenesiojant ir kraustant) butu sunkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 04 14, 17:16)
dekoratyvine kambary kosmetinej, parfumerija spintelej, kasdien naudojamos veido kuno ir plauku puoselejimo priemones vonioj, dar nedidele dalis spintelej prie kvepalu, kurias priemones reciau naudoju smile.gif

Viska taip pat laikau thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 05 10, 15:52)
Na visokius losjonus, kremukus kunui, sampunus, kuno prausiklius, kremukus plaukams, dantu pastos, balzamai ir dazniau naudojamos priemones vonios spinteleje, o dekoratyvine kosmetika, kvepalai, kremai rankom, kojom ir pan. turi vieta spintoje 4u.gif Stengiuos visko neismetyt po visus namus bo poto nieko nesusirasiu ax.gif

Pas mane viskas taip pat mirksiukas.gif Seniau labai mėgdavau visur dėt kur papuola, bet rezultatas manęs nedžiugino, nes kai reikėdavo ko nors dažniausiai nerasdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 05 10, 11:33)
Pas mane ir kaip ir pas visas vonioje, kambaryje, kosmetineje ir kvepalai kolidoriuje.

Pas mane lygiai taip pat smile.gif
Na gal tik kambaryje dukros kosmetika.
Atsakyti
mano kosmetika melynoje kosmetineje kuria uzsisakiau is avon"papigiai" biggrin.gif ir stovi itrenkta spinteleje.jokiu budu negalima kosmetikos laikyti vonioje
Atsakyti
QUOTE(Tesura @ 2009 05 12, 21:40)
mano kosmetika melynoje kosmetineje kuria uzsisakiau is avon"papigiai" biggrin.gif ir stovi itrenkta spinteleje.jokiu budu negalima kosmetikos laikyti vonioje

o kodel negalima vonioj laikyti?
Atsakyti
o aš tai laikau tokiose dvejose skryniose. Maniškis kažkada padovanojo.. tos skrynios..na nėr labai didelės. Bet vienoj telpa visos plaukų gumutės,segtukai, apyrankės ir nagų lakai. o kitoj telpa dekoratyvinė.

O visokius losjonus ir t.t.. vonioj lentynėlėse..
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 05 13, 22:51)
o kodel negalima vonioj laikyti?

todel kad vonioje yra dregme, ir tai kenkia pudroms(tiek kreminems tiek kompaktinems), skaistalams, lupdaziams(isskyrus blizgesius) ir seseliams.taip paciai kaip negalima sauleje laikyti, taip ir vonioje, tik problemos skirtingos
Atsakyti
na as tai savaja laikau kosmetinese, viena rankineje, kita spinteleje, aisku visokie sampunai, losjonai, tai vonioje bigsmile.gif
Atsakyti
kosmeetineje ir vonioje mirksiukas.gif
Atsakyti
beveik visas turtas lentynoje, o tai, ko prisireikia išėjus į miestą - rankinuke smile.gif
Atsakyti
viskas kuo dazausi t.y. akiu pravedimas,tusas,kartais pudra,skaistalai ir vazelinas ir atsarginis kremaskosmetineje,visuomet kartu su manimi rankineje,o visa kita 'cemodane' kremai vienas komplektas prie lovos,kitas vonioje,kad jau tikrai pasitepciau smile.gif
Atsakyti