žinau, kad dekoratyvinei kosmetikai nelabai gerai ten, kur drėgna būna, bet kažkaip taip jau įpratau vonios kambary gražintis
aš tai viską laikau vonios kambaryje. nu tik kompaktinę pudrą rankinėje, o kvepalus stalčiuje miegamajame..
žinau, kad dekoratyvinei kosmetikai nelabai gerai ten, kur drėgna būna, bet kažkaip taip jau įpratau vonios kambary gražintis
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 07 03, 12:59)
Pagal visas taisykles kosmetika nerekomenduojama laikyti vonioje. Ipac kremus. Nes dregme patenka i krema ir jis ne toks veiksmingas. Na cia pagal taisykles. Mano kosmetika guli ten kur man reikia, na aisku kad kitiems nemaisytu.Nes neturiu laiko lakstyti kai pamirstu lupas padazyti, arba kvepalais pasinaudoti ar dar kazka.
. Tai kremai medamajam, dekorotivine kosmetika vonioj, nes ten patogiau dazytis, Lupdaziai rankinuke, ant vedrodzio prie isejimo, kvepalai megamajam, ir ant veidrodzio prie isejimo, ir dar mini kvepaliukai rankinej.
miegame, komodos stalciuje
Miegamajeme ir vonioje
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 30, 15:36)
visas prieziuros priemones bei kosmetika laikau miegamajame lentynose
isskyrus priemones plaukams
isskyrus priemones plaukamsna va, dabar visos savo kosmetika laikys pintuose krepseliuose, nes ir man si ideja labai patiko
As turiu viena kosmetine, ten viska susidejus ir laikau
QUOTE(<Pienė> @ 2009 03 07, 12:33)
Oi pas mane tai kosmetika krepsiukuose ivairiuose, turiu nusipirkus ivairiu dydziu is Jysko tokie sviesiai rusvi, tai pora vonioj laikau - ten priemones plaukam ir kunui, kiti koridoriuj ant komodos - cia veido,dekoratyvine kosmetika. Neprikrauti iki virsaus,ir atrodo tvarkingai ir siaip grazu
QUOTE(sapniukass @ 2009 03 04, 22:37)
Nu idomi cia tema pasitaike ....
Dekoratyvine laikau kosmetinej, ivairius kunui kremukus siaip toj pacioj lentynoj, o voniai (sampunus, duso zele, balzamus) vonioje ant lentynos