Įkraunama...
Įkraunama...

Kur laikote kosmetikos priemones?

QUOTE(Gratis @ 2012 06 12, 19:15)
Gal kas žino, kur Klaipėdoje tokių dėžučių rast?

Tam pačiam Thomas Philips'e. Aš ten pirkau rūžavą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2012 06 12, 21:53)
Kur dezute pirkta? thumbup.gif  wub.gif

dezute is Thomas Philips, sita pati didziausia apytikslus ismatavimai ilgis 32, plotis 27, aukstis 20, 35lt, yra ir mazesniu 3 ir 4 stalciuku, ismatavimai butu apytiksliai tokie ilgis 25, plotis 20, aukstis 20 mazesniu kaina 24/27lt
spalvos violetine, rozine, zalia

Thomas Philips kontaktai

o piestukine pirkau Maximoje su kanceliarinem priemonem uz 25lt, beja piestukine sukasi, jei kam aktualu, galesiu aiskiau nufotkinti
Atsakyti
mano didžioji dalis dekoratyvinės laikoma čia, nėra tik akių, lūpų deko, šepetėlių ir palečių, jos laikomos ant staliuko arba po stalu turiu dvi tas dėžutes vieną ant kitos sustačius, viso gaunasi dar + 7 stalčiukai
user posted image

plaukų šampūnai, balzamai kaukės - vonioje, taip pat vonioje laikau einamiausius veido kremus, kūno kremus, skrubus, duškes, plaukų formavimo priemones bei įrankius (ne visus, tuos kuriuos naudoju kas dieną, dar turiu keletą sandėliukų, kvepalynas koridoriuje ant lentynėlės, kad po ranka būtų prieš išeinant pasikvėpinti, kaip ir lūpdažių/blizgesių pintinė lotuliukas.gif , nes lūpas irgi pasidažau tik išeinama pro duris
lakai dvejuose tuose stalčiukuose kur po staliuku, ten ir kt rankų bei kojų priežiūros priemonės
na ir šiaip dar visur visko pilna, nesuradusių savo vietos doh.gif
Atsakyti
[quote=Juxt,2012 06 13, 15:42]
mano didžioji dalis dekoratyvinės laikoma čia, nėra tik akių, lūpų deko, šepetėlių ir palečių, jos laikomos ant staliuko arba po stalu turiu dvi tas dėžutes vieną ant kitos sustačius, viso gaunasi dar + 7 stalčiukai
user posted image

idomu pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 06 12, 23:20)
Tam pačiam Thomas Philips'e. Aš ten pirkau rūžavą.  mirksiukas.gif

Dėkavoju 4u.gif biggrin.gif . Neatėjo į galvą ten užvažiuot pažiūrėt smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 06 13, 16:42)

Labai patiko. thumbup.gif 10 balų. wub.gif Gaila, kad pas mane stale prie kurio dažausi nėra tokio stalčiau, kažkaip pirkdama visai nepagalvojau apie tai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 06 12, 15:31)

Kokia faina dėžutė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 06 13, 21:25)
Labai patiko. thumbup.gif 10 balų. wub.gif Gaila, kad pas mane stale prie kurio dažausi nėra tokio stalčiau, kažkaip pirkdama visai nepagalvojau apie tai. verysad.gif

dėkui 4u.gif
aš šitą staliuką ir pirkausi dėl to didelio stalčiaus, jis eina per visą staliuko ilgį, šiaip nėra labai gilus, bet sutalpinu, o ir pats staliukas labai smagus, nedidukas, gražus, juodai baltas, miegame l.gerai įsikomponuoja wub.gif žodž makiažo kampelis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2012 06 12, 16:31)
Dekoratyvine laikau miegamajame, stai tokioje dezuteje

aš dvi tokias tik rožines turiu, vieną ant kitos susidėjus wub.gif tik viena, kaip Jūsų 3 stalčių, kt 4, tai viso 7 gaunasi thumbup.gif
labai smagūs šie stalčiukai thumbup.gif
Atsakyti
As savo dekoratyvinę kosmetika (šešėlių, kompaktinių pudrų, skaistalų paletes ) laikau panašaus tipo lagaminukuose (turiu 2 vnt). Viename kasdien naudojamos priemonės, kitame - rečiau.
user posted image

Labai gerai susistato ir puikiai matosi ir labai patogu, nes aš rytais tą lagaminuką nešuosi į vonią prie veidrodžio dažytis.

Skystas pudras, pieštukus, tušus ir šepetukus laikaus skaidrioje kosmetinėje iš The body shop, ji patogi, nes kiaurai permatoma ir viskas puikiai matosi smile.gif Ji irgi rytais keliauja į vonią.
Va tokia:
user posted image

Lakus lakau kambaryje keliose dėžutėse. Viena kartoninė be dangčio, o kita skaidri nuo Ferrero saldainių - joje puikiai telpa mano mažesnės talpos nagų lakai (Mavala ir essie).
Kūno kremai, kvepalai, atsarginės ir kitos retsykiai naudojamos priemonės - kambaryje spintelėje su durelėmis (t.y. tamsoje), o veido kremai, kaukės, tonikai ir kitos kasdien naudojamos veido ir plaukų priežiūros priemonės - vonioje spintelėje. Vonios kambarys labai gerai vėdinamas, su langu, todėl nemanau, kad priemonės blogai laikomos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 06 14, 09:52)

Labai įdomu būtų pamatyti jūsų kosmetikos kosmetikos krepšelių temoje bigsmile.gif Arba jau buvo, bet aš nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 06 14, 10:52)
dėkui  4u.gif
aš šitą staliuką ir pirkausi dėl to didelio stalčiaus,  jis eina per visą staliuko ilgį, šiaip nėra labai gilus, bet sutalpinu, o ir pats staliukas labai smagus, nedidukas, gražus, juodai baltas, miegame l.gerai įsikomponuoja  wub.gif žodž makiažo kampelis  biggrin.gif

O kur pirkot tą stalą? smile.gif Nes aš pirkau stalą, prieš kokius 2m. ir kažkaip galvojau, kad visą savo kosmetiką sutalpinsiu tuose plastikiniuose stalčiukuose (turiu 2vnt. po 4 stalčius), bet jau po truputį nelabai nauja kosmetika telpa tuose stalčiukuose, o naujiems stalčiukams jau vietos nėra kur padėt, tai dabar suku galvą ką daryt, turiu vieną variantą, bet stalas su tokiu stalčium labai gera išeitis būtų. thumbup.gif aš irgi pasidarius tokį makiažo kampelį, kada nors gal reikės nufotkint. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 06 14, 13:46)
Labai įdomu būtų pamatyti jūsų kosmetikos kosmetikos krepšelių temoje  bigsmile.gif Arba jau buvo, bet aš nepamenu  blush2.gif

nebuvau dar nei karto dėjus, kažkada tik plaukų kažkokioje temoje buvau plaukų priežiūros priemones dėjus, vis pamąstau įdėti, bet bijau kad užatakuos klausimais KAM TAU TIEK REIKIA?! pomidorai2.gif fool.gif
o ir surankioti, nufotografuoti užtruktų blush-anim-cl.gif
QUOTE(6Combo9 @ 2012 06 14, 13:47)
O kur pirkot tą stalą? smile.gif Nes aš pirkau stalą, prieš kokius 2m. ir kažkaip galvojau, kad visą savo kosmetiką sutalpinsiu tuose plastikiniuose stalčiukuose (turiu 2vnt. po 4 stalčius), bet jau po truputį nelabai nauja kosmetika telpa tuose stalčiukuose, o naujiems stalčiukams jau vietos nėra kur padėt, tai dabar suku galvą ką daryt, turiu vieną variantą, bet stalas su tokiu stalčium labai gera išeitis būtų. thumbup.gif aš irgi pasidarius tokį makiažo kampelį, kada nors gal reikės nufotkint. ax.gif

pirkau iš lenkiško IKEA, laaabai papigiai, gal 119 Lt mastau.gif
va toks jis
user posted image
įmeskit MICKE DESK į google, ten jų kitokių modelių yra, ir didesnių, bet man reikėjo mažiuko, kad daug vietos neužimtu ir šis buvo pats tas, dabar kaupiuosi kitam pirkiniui, laukiu gal MB padovanos wub.gif žiauriai noriu to veidrodžio šviečiančio aplink tokio vidurinio, patį paskutinį turiu, bet žiemą kai rytai tamsūs, noriu kad šviestų blush-anim-cl.gif
Atsakyti