Įkraunama...
Įkraunama...

Kur laikote kosmetikos priemones?

QUOTE(Juxt @ 2012 06 14, 15:35)
pirkau iš lenkiško IKEA, laaabai papigiai, gal 119 Lt mastau.gif
va toks jis
user posted image
įmeskit MICKE DESK į google, ten jų kitokių modelių yra, ir didesnių, bet man reikėjo mažiuko, kad daug vietos neužimtu ir šis buvo pats tas, dabar kaupiuosi kitam pirkiniui, laukiu gal MB padovanos  wub.gif žiauriai noriu to veidrodžio šviečiančio aplink tokio vidurinio, patį paskutinį turiu, bet žiemą kai rytai tamsūs, noriu kad šviestų blush-anim-cl.gif 

Rimtai kaip nebrangiai. bigsmile.gif
Aš irgi tokio veidrodžio noriu, bet LT tik vienoj vietoj buvau užmačius - Maximoj. Bet ten jo kaina 200Lt. doh.gif jau kelis kartus buvau per žingsnį nuo pirkimo, bet žiauriai gaila tokių pinigų. doh.gif O juos ir grupinis išmetęs buvo? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 06 14, 14:35)
nebuvau dar nei karto dėjus, kažkada tik plaukų kažkokioje temoje buvau plaukų priežiūros priemones dėjus, vis pamąstau įdėti, bet bijau kad užatakuos klausimais KAM TAU TIEK REIKIA?! pomidorai2.gif fool.gif
o ir surankioti, nufotografuoti užtruktų blush-anim-cl.gif

Patariu nekreipt dėmesio į tokius klausimus. Kai kurie nesupranta, kad čia kiekvieno pasirinkimas. Vistik neprarandu vilties ir lauksiu jūsų krepšelio, nes labai įdomu mirksiukas.gif O laiko tikrai užtruktų, žinau iš patirties, bet visai geras būdas prasivalyti, apžvelgti, kiek gėrio daug namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 06 14, 22:03)
Patariu nekreipt dėmesio į tokius klausimus. Kai kurie nesupranta, kad čia kiekvieno pasirinkimas. Vistik neprarandu vilties ir lauksiu jūsų krepšelio, nes labai įdomu  mirksiukas.gif O laiko tikrai užtruktų, žinau iš patirties, bet visai geras būdas prasivalyti, apžvelgti, kiek gėrio daug namie  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš jaučiu irgi kai įdėsiu tai mėtys mane ir pomidorais ir akmenim dėl kiekio, bet nesuku dėl to galvos. biggrin.gif O šiaip aš irgi Juxt, labai norėčiau pamatyti jūsų krepšą. bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Dekoratyvinę laikau tokioje kosmetinėje, nauji pirkiniai jau netelpa biggrin.gif

user posted image

user posted image

Lūpų blizgesius, akių dekoratyvinę laikau komodos stalčiuje ax.gif

user posted image

Šepetėliai smile.gif

user posted image

Kvepalai koridoriuje ant spintelės.

user posted image
Veido, kūno kremus laikau vonioje ant spintelių.
Svajoju apie kosmetinį staliuką arba kosmetinį lagaminą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 15 birželio 2012 - 08:40
QUOTE(6Combo9 @ 2012 06 14, 19:40)
Rimtai kaip nebrangiai. bigsmile.gif
Aš irgi tokio veidrodžio noriu, bet LT tik vienoj vietoj buvau užmačius - Maximoj. Bet ten jo kaina 200Lt. doh.gif jau kelis kartus buvau per žingsnį nuo pirkimo, bet žiauriai gaila tokių pinigų.  doh.gif O juos ir grupinis išmetęs buvo? g.gif  blink.gif

jo, tie veidrodžiai brangūs doh.gif bet sakiau jei nesulauksiu dovanų - pirksiu pati biggrin.gif
o grupinis tai jo, buvo padaręs akciją, bet čia nevisai toks, ten buvo su baterijomis, ar noriu kad būtų maitinimo laidu, to brangaus lotuliukas.gif

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 06 14, 21:03)
Patariu nekreipt dėmesio į tokius klausimus. Kai kurie nesupranta, kad čia kiekvieno pasirinkimas. Vistik neprarandu vilties ir lauksiu jūsų krepšelio, nes labai įdomu  mirksiukas.gif O laiko tikrai užtruktų, žinau iš patirties, bet visai geras būdas prasivalyti, apžvelgti, kiek gėrio daug namie  biggrin.gif

QUOTE(6Combo9 @ 2012 06 14, 21:33)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif aš jaučiu irgi kai įdėsiu tai mėtys mane ir pomidorais ir akmenim dėl kiekio, bet nesuku dėl to galvos.  biggrin.gif O šiaip aš irgi Juxt, labai norėčiau pamatyti jūsų krepšą. bigsmile.gif  ax.gif

neužilgo nusimato netrumpos atostogos, tai kai atsigausiu po darbų - pabandysiu pafotkinti mirksiukas.gif
bet nieko ten pas mane šūstro irnesakyk.gif tik kiekis nemažas hihihi.gif ir dar vis negana nail.gif
Atsakyti
drabuzineje. kai kuriuos kremus - kuriuos naudoju kasdien, po vonios - vonioj
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 06 15, 10:41)
jo, tie veidrodžiai brangūs  doh.gif bet sakiau jei nesulauksiu dovanų - pirksiu pati  biggrin.gif
o grupinis tai jo, buvo padaręs akciją, bet čia nevisai toks, ten buvo su baterijomis, ar noriu kad būtų maitinimo laidu, to brangaus  lotuliukas.gif

Aa, pasigooglinau dabar apie tuos grupinio veidrodžius, tai ***** žiauriai mažas skersmuo jo. doh.gif galvojau jau seksiu grupinį gal kada dar išmestų, bet dabar jau tokio mažo nebenoriu. ax.gif
Atsakyti
as turiu toki is ikea tai labai patenkinta

user posted image

ir dar toki
user posted image

sito plastikiniuose indeliuose pripyliau dekoratyvines druskos ir susmaigsciau sepetelius.

kvepalynas atskirai ant mazos plastikines spinteles su stalciukais, tik pas mane mazesne. stalciukuose meginukai ir nenaudami daiktai, ant virsaus kvepalai.

user posted image

gal realias foto kada padarysiu. dekoratyvine ir kvepalus laikau vonioje kuria nenaudojam, visa kita duso kabinoje/ lentynelese vonioje, kuria naudojames
Papildyta:
QUOTE(Prietarai @ 2011 10 22, 21:30)

kodel isemet foto cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 15 birželio 2012 - 20:00
aha, ta pirmas tai geras atrodo, talpus.

as tai dekoratyvine laikau tokiam, labai patogu

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 06 15, 21:05)
aha, ta pirmas tai geras atrodo, talpus.

as tai dekoratyvine laikau tokiam, labai patogu

thumbup.gif As irgi galvoju gal pradziai toki isigysiu rolleyes.gif
Atsakyti
rekomenduoju, labai geras dalykas, viskas matosi, viskas telpa thumbup.gif be to manau islaiko optimalia temperatura, negenda kosmetika
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 06 15, 21:39)

o kur Jūs tokį gavot ir už kiek? norėtųsi ne kokio prasto, tik kaži, ar ne aukso kaina Lietuvoje lotuliukas.gif
Atsakyti