Įkraunama...
Įkraunama...

Kur laikote kosmetikos priemones?

Aš turiu pasidarius tokį "grožio kampelį". Na ne tokį prabangų kaip foto, bet vistiek labai miela man ten dažytis. Kitaip savo dažymosi rutinos jau ir nebeįsivaizduoju. Viskas labai patogu, viskas vienoj vietoj. Tik kvepalus kitoj vietoj laikau.

QUOTE(justyte @ 2013 02 09, 01:53)
Gražūs staliukai  wub.gif bet be stalčių tai visiškai nepraktiški  schmoll.gif Kur viską susidėti tuomet. O sukrovus visą turtą ant staliuko, įsivaizduoju, koks malonumas dulkes po to valyti  biggrin.gif O dar po to netyčia pusę nušveiti su alkūne ant žemės  biggrin.gif

Tai juk galima nusipirkti stalčiukus. Aš turiu nusipirkus plastikinius stalčiukus, tai laikau po stalu, prie stalo krašto, labai patogu man.
Atsakyti
be stalčių, nors kelių, kosmetinio stalelio nepirkčiau. Nenorėčiau ant jo dar susidėt plastmasės dėžes, dingtų visas staliuko žavesys ax.gif
Taip pat nesuprantu, kai kosmetiniai staliukai pastatyti prie lovos, sienų, arba kai iš vienos pusės eina tiesioginė dienos šviesa, iš kitos nieko. Galima stipriai nusidažyt.
Labiausiai mėgstu dažytis savaitgaliais, kai niekur neskubu, dienos šviesoj rolleyes.gif todėl ir staliukas turėtų stovėt prie lango ax.gif
Atsakyti
aš iš kažkurios čia nusikopijavau idėją ir atsitempiau staliuką iš Ikea thumbup.gif dabar reikia tik pilnai įsirengti - pvz. kitos kėdės, nes turima per aukšta, kadangi staliukas neaukštas; arba problema - šepetėliai, juos kažkur reiktų suslėpti, nes nuo stalo atvirai laikant katės "išvogs",..bet stalčiuj laikyt irgi kažkaipmnepatogu...

Vitulka, pas mane staliukas irgi stovi kampe. Tiesiog nėra vietos, kur jį galėčiau pastatyti priešais langą - manau dauguma susiduria su tokia problema, ne specialiai gi netiesioginėj šviesoj dažosi..
šiaip ar taip, dienos šviesoj galėčiau dažytis nebent savaitgalį arba vasarą, o pvz. dabar - prieš darbą šiaip ar taip dar tamsu, todėl reikia dirbtinio apšvietimo. Tam ieškau tinkamos lempos.. vieną kandidatę dabar testuoju, visai patinka, tik jos kaina..didesnė nei to staliuko.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2013 02 09, 11:58)
Aš turiu pasidarius tokį "grožio kampelį". Na ne tokį prabangų kaip foto, bet vistiek labai miela man ten dažytis. Kitaip savo dažymosi rutinos jau ir nebeįsivaizduoju. Viskas labai patogu, viskas vienoj vietoj. Tik kvepalus kitoj vietoj laikau.

O gal galėtumėt pasirodyti savo mieląjį kampelį? ax.gif blush2.gif Nors vieną nuotraukytę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2013 02 09, 18:59)
O gal galėtumėt pasirodyti savo mieląjį kampelį?  ax.gif  blush2.gif Nors vieną nuotraukytę?  blush2.gif

Galėsiu. smile.gif Jeigu pavyks, tai rytoj. 4u.gif
Atsakyti
spinteleje, vonioje, visur po truputi. Noretus kosmetinio stalelio, bet kazkokie visi parduodami senoviniai pas mus, ech ;/
Atsakyti
Na štai, kaip žadėjusi, nors ir vėliau, bet įkeliu savo "grožio kampelio" foto. 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kosmetiką laikau tuose plastikiniuose stalčiukuose. Taip pat noriu kažkur kitur ir kitaip laikyti paletes, kurios yra po mažuoju veidrodžiu, bet dar nieko gero nesugalvojau.
Ant stalo, kaip matosi yra dėmių, bet, kad ir kaip jas valyčiau nebeišsivalo. doh.gif
Ir ateity noriu nusipirkti tokį veidrodį, vietoj to mažojo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 16 vasario 2013 - 17:27
Iš kur tie stalčiukai? Labai puikiai atrodo, lyg ir esu kažkur mačiusi, bet niekaip nepamenu kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2013 02 16, 20:55)
Iš kur tie stalčiukai? Labai puikiai atrodo, lyg ir esu kažkur mačiusi, bet niekaip nepamenu kur  g.gif

Iš Thomas Philipps. smile.gif
Atsakyti
o tas mažas veidrodis su apšvietimu? g.gif užtenka jo, ar nelabai?
aš tuos su stovu čiupinėjau, bet nei vienoj parduotuvėj nebuvo kaip įvertinti to apšvietimo stiprumo patamsy, tai ir pabijojau nusipirkti..
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 02 16, 21:56)
o tas mažas veidrodis su apšvietimu? g.gif užtenka jo, ar nelabai?
aš tuos su stovu čiupinėjau, bet nei vienoj parduotuvėj nebuvo kaip įvertinti to apšvietimo stiprumo patamsy, tai ir pabijojau nusipirkti..

Su apšvietimu, bet neveikia dabar. Tikrai neužteko to apšvietimo, vos šviesdavo. doh.gif
Atsakyti
Ir kiek pamokėjot už tuos rožinius stalčiukus? smile.gif
Atsakyti