Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

QUOTE(centifolija @ 2008 03 13, 12:47)
Žinučių skaičių didinam ar taip užvaldė emocijos, kad nė žodžio suregzti nebepavyksta?

panasiai gavosi, pritrukau zodziu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Afigena @ 2008 03 13, 13:22)
Aš taip įsimylėjau Versace "Bright crystal" wub.gif , kad kvepinsiuosi jais turbūt ir pavasarį, ir vasarą, ir ištisus metus rolleyes.gif  thumbup.gif
Ar yra daugiau šio aromato maniakių biggrin.gif  ax.gif ???

patinka ir jie man tik norisi pavasriui dar ko nors gaivaus aromatingo g.gif
Atsakyti
Ar jau kas bandet Moschnio Hippy Fizz? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2008 03 14, 08:23)
Ar jau kas bandet Moschnio Hippy Fizz?  bigsmile.gif

O pas mus jie jau pasirodė? mirksiukas.gif Kažkaip nepastebėjau. blush2.gif Sprendžiant iš buteliuko, turėtų būti kur kas saldesni nei Cheap & Chic I Love Love, su egzotinių vaisių (gal ananasų..) natomis. rolleyes.gif Tokios asociacijos. biggrin.gif Na, atrodo pavasariškai: ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 03 11, 08:13)
Del D&G The One, tai jau rudeni pastebejau, kad gan populiarus, nes vien mano aplinkoj 3 paneles jais kvepiancios  unsure.gif reklamos itaka  biggrin.gif

Aš The One tai vasarą pastebėjau kvapą, ir paskuiprašiau brolio kad parvežtų iš duty free, o paskui jau žiūriu daug kas juos, nors aš net reklamos nebuvau mačius - viena panelė kvepėjo ir patiko. O dabar svaigstu nuo Chanel Chance eu fraiche wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Juoduke* @ 2008 04 01, 14:22)
Aš The One tai vasarą pastebėjau kvapą, ir paskuiprašiau brolio kad parvežtų iš duty free, o paskui jau žiūriu daug kas juos, nors aš net reklamos nebuvau mačius - viena panelė kvepėjo ir patiko. O dabar svaigstu nuo Chanel Chance eu fraiche wub.gif  wub.gif

As turiu D&G The One. Deja, bent jau mano po 10 min kvapo nebelieka..
Klausiau keliu zmoniu ar jaucia juos. Atsake, kad ne.
Atsakyti
Gal kuri turite G.Franco Ferre "Ferre" Kvepaliukus? Kaip jums jie ir kazin ar tinka pavasariui ar labiau zieminiai blush2.gif Pasidalinkite savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2008 03 13, 14:22)
Aš taip įsimylėjau Versace "Bright crystal" wub.gif , kad kvepinsiuosi jais turbūt ir pavasarį, ir vasarą, ir ištisus metus rolleyes.gif  thumbup.gif
Ar yra daugiau šio aromato maniakių biggrin.gif  ax.gif ???

as dar prisirasau prie sio kwapo maniakiu lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai pavasariui vel uzsinorejau Nina Ricci obuoliuko..... wub.gif Ir jau uzsisakiau jo 50ml blush2.gif smile.gif Siaip dar labai knieti suzinoti tu naujuju Moschino kvepalu kvapa, gal irgi patiks ir taps mano pavasariniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2008 03 13, 14:43)
Mano pavasario/vasaros kvapas - Moschino I love love...  wub.gif
Noreciau juos kazkuo pakeisti, kazko panasaus, bet naujo..  ax.gif

man sitie ir neblogi, i darba naudoju. bet antro buteliuko nepirksiu ax.gif
Atsakyti
Kaip visada, pavasariui Lancome Miracle wub.gif
Atsakyti
Jau nusipirkau - Burberry Brit Cher, superinis, gaivus ir išsvajotas kvapas thumbup.gif
Atsakyti
Jau beveik apsisprendžiau dėl user posted image
Atsakyti