Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

QUOTE(Sophi @ 2008 04 03, 20:26)
Jau beveik apsisprendžiau dėl user posted image

thumbup.gif , o as turiu Dior Addict2 Summer Peonies wub.gif
Atsakyti
Kadangi as gaiviu megeja tai visi turimi pavasariui tinka bigsmile.gif
Atsakyti
As tai kaip visada,kiekviena pavasari ir vasara,kvepiu Creed "Spring Flower" wub.gif
Atsakyti
bet tai kaip įdomiai- žmonės išsirenka vieną ar du pvz. pavasario kvapus ir gana jiems unsure.gif aš kažkaip neturiu kvapo pagal metų laikus, labiausiai kvepalų pasirinkimą lemia nuotaika, o ne metų laikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 04 04, 21:19)
bet tai kaip įdomiai- žmonės išsirenka vieną ar du pvz. pavasario kvapus ir gana jiems unsure.gif aš kažkaip neturiu kvapo pagal metų  laikus, labiausiai kvepalų pasirinkimą lemia nuotaika, o ne metų laikas g.gif

drinks_cheers.gif as irgi panasiai, pavasari galiu kvepintis bet kuriais is savo kvepalu, nesinoretu nebent "valgomu" saldziu. o viskas priklauso nuo nuotaikos, nuo tos dienos uosles noru (pasiziuriu i turimus kvepalus ir mintyse uzuodziant kai kuriuos iskart suprantu, kuriais siandien visai nenoriu kvepeti), taip pat nuo oro - svieciant saulei norisi kitokiu kvepalu nei apniukusiu oru, ir, galiausiai, nuo aprangos, paros laiko bei kur ruosiuosi eiti.
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 04 04, 22:58)
drinks_cheers.gif as irgi panasiai, pavasari galiu kvepintis bet kuriais is savo kvepalu, nesinoretu nebent "valgomu" saldziu. o viskas priklauso nuo nuotaikos, nuo tos dienos uosles noru (pasiziuriu i turimus kvepalus ir mintyse uzuodziant kai kuriuos iskart suprantu, kuriais siandien visai nenoriu kvepeti), taip pat nuo oro - svieciant saulei norisi kitokiu kvepalu nei apniukusiu oru, ir, galiausiai, nuo aprangos, paros laiko bei kur ruosiuosi eiti.

Kalbant apie pavasarį tikriausiai turima omenyje šiltas ir saulėtas oras, kai tam tikri kvapai gali varginti. Tarkim Balenciaga Cristobal - mano labai mylimas vėsiu ar apniukusiu oru, pradeda varginti kai biure saulė per langus kabinete orą užkaitina, tas pats su Lancome Poeme...
Tad pavasariui norisi kazko siek tiek lengvesnio, gaivesnio. Iš turimų kvapų man tinka Coco Mademoiselle (darbui), Tommy Girl, Ck One (gal daugiau laisvalaikui). Dar šiai dienai pavasariui renkuosi tarp Cacharel Noa ir Eau d'Eden (kurie gal labiau tiktų vasarai, labai minkštas, švelniai gaivus kvapas). Teks abu pirkti biggrin.gif
Atsakyti
nekenčiu sezonų kaitos, ypač artėjančio pavasario ir vasaros cool.gif mano dauguma kvepalų sunkoki - nudusiu doh.gif
Atsakyti
pasirinkau user posted image ir nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti

Aš manau kvepėsiu Versace Brigh Crystal. thumbup.gif

Atsakyti
Aš kvepėsiu turimais:
Armani Sensi White notes, Manau bus pagrindinis pavasario kvapas ax.gif
Boss Femme,
Dior Pure poison,
Dior Adict 2

Na ir kartais bus visi kiti ax.gif
Atsakyti
Mano suvokimu pavasariui, kaip ir bet kuriam kitam metu laikui, reikia rinktis toki kvapa, kurio norisi kiekvienam individualiai. Manau visgi gaivumo turintys kvapai, tokie kaip Givenchy Organza First light, escada escada, Cerruti image, Dior addict2, Versace bright crystal, kaip tik is tokiu, bet mano mylimiausi ir si pavasari islieka saldumynai wub.gif thumbup.gif : Dior addict, Givenchy ange ou demon, Dior hypnotic poison, Versace crystal noir, gucci by gucci.... smile.gif unsure.gif uoj dar daug daug blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 06 balandžio 2008 - 19:14
Vos tik praėjo visos didžiosios šventės, pradėjau ilgėtis pavasario, nors žiema uch kaip bujoja...Kone prieš metus dėka Dolce Vitos atsirado ši tema, ant kurios palangės žydėjo hiacintai smile.gif
Kuo kvepėsite ateinantį pavasarį? Kai už lango švies saulė ir lepins šiluma arba telkšos pavasarinio lietaus balos?
Atsakyti