Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

Man sis pavasaris bus Irisinis nusipirkau Hermes Hiris ir Guerlain AA Figue - Iris.
user posted image
Atsakyti
kaip norėčiau vietoj rožių namuose matyti irisus rolleyes.gif

Pavasariui aš kvepėsiu Grand Amor A. Goutal arba CK Euphoria ax.gif
Atsakyti
as galvoju apie šiuos
Dior J'adore d'Ete
Atsakyti
O as nezinau kaip nroesiu kvepeti... niekaip negaliu sisirinkti, kuo toliau tuo nosis isrankesne kvapams... noriu kokiu nors nesunkiu, bet su charakteriu gelyciu su smilkalu uzuominom, kazin yra tokiu?
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2009 03 13, 11:31)
O as nezinau kaip nroesiu kvepeti... niekaip negaliu sisirinkti, kuo toliau tuo nosis isrankesne kvapams... noriu kokiu nors nesunkiu, bet su charakteriu gelyciu su smilkalu uzuominom, kazin yra tokiu?

nezinau kodel, bet šie man asocijuoasi i tavo aprasyma
Chopard pure wish aš juos naudojau žiemą
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2009 03 13, 10:31)

Senasis klasikinis juodasis Zen. Gėlės šalia laužavietės.
Atsakyti
pavasariui planuoju isigyt lacoste love of pink arba bruno banani magic woman, labai abeji patiko, tai jauciu reikes prasyt vienu vaikino, o kitus pati isigysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2009 03 13, 10:31)

Prada Tendre. Juodasis Zenonas gali pernelyg piktas pasirodyti smile.gif
Atsakyti
La Perla J'aime kvepesiu ax.gif
Atsakyti
As siam pavasariui isigyjau
user posted image
user posted image

clap.gif
Atsakyti
šiuo metu, kai pavasaris dar šaltas šaltas, bet juo jau kvepia, rankos pačios tiesiasi prie:

1) SJP Covet (šiuo metu mano mylikukas)

2) L'Artisan Mure et Musc

3) AG Mandragore

4) Prada Tendre

5) Cartier Eau de Cartier.

Itogo, renkuosi šaltus gaivokus kvapus, tokius, kaip ir oras lauke biggrin.gif

Žiūrau, galiu tiesiai į temą apie 5 mylikiausius mylikukus traukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man pavasariu labai patinka Estee Lauder Pleasures Exotic wub.gif
Atsakyti