Pavasario suplanuoti pirkiniai: Chanel Chance Eau Fraische, Chanel No5 eau priemiere ir gal DG the One
Vasarai Dior Addict 2 arba Shine ir PR ultraviolet
QUOTE(Minerva @ 2009 01 08, 18:09)
Moteros, rašykit rašykit, kuo pavasarį kvepėsite, gal kokia tendencija išryškės, Minerva žinos, kuo NEkvepėti
Tokių pavasarinių kvapų turiu pakankamai, bet kak raz pavasarį norisi to atsinaujinimo kažkokio - naujo, netikėto kvapo. Kas tai galėtų būti, kai galimybės ribotos, o norai begaliniai ir neapibrėžti?
QUOTE(FREDUCI @ 2009 01 08, 18:28)
Tokių pavasarinių kvapų turiu pakankamai, bet kak raz pavasarį norisi to atsinaujinimo kažkokio - naujo, netikėto kvapo.
Todėl ir lieku arba nesikvėpinusi, arba sг maža laiko patikrintų kvepalų doze
QUOTE(Karmen @ 2009 01 08, 17:44)
Pavasario suplanuoti pirkiniai: Chanel Chance Eau Fraische, Chanel No5 eau priemiere ir gal DG the One
DG the One man labiau ziemai tinka
QUOTE(WWWitch @ 2009 01 08, 21:44)
Man tai gal nuo nuotaikos labiau tinka
QUOTE(Karmen @ 2009 01 09, 10:52)
Arba vakarui
Ir pavasarį, ir vasarą kvepėsiu "La Chasse Aux Papillons", man šie kvepalai universalūs, neįkyrūs, dienai pats tas.
Daugelis Dior kvepalų puikiai tinka pavasariui, išskyrus sunkųjį Dior arsenalą, nebent vakarui. Galbūt pasirodys intriguojančių naujienų
Merginos jus cia visos neblogai isuostineja ivairius kveplaus..gal kas nors patartu ar esat uoste kuriuose butu tokios (ar bent kelios is ju) natos: grapefruit, cranberry, raspberry and red currant;
QUOTE(gaudri @ 2009 03 09, 09:49)
Merginos jus cia visos neblogai isuostineja ivairius kveplaus..gal kas nors patartu ar esat uoste kuriuose butu tokios (ar bent kelios is ju) natos: grapefruit, cranberry, raspberry and red currant;

Tokių kvepalų nemažai (Fruity arba Floral - Fruity grupėse). Geriausia nueik į Fragrantica (internt. puslapį), kairėj toks smulkus užrašas "Search by notes", spaudi ir ieškai...