Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

QUOTE(rutulia @ 2009 04 14, 18:13)
Noreciau kazko su citrusu prieskoniu, pvz greipfrutais.. Patiko Dior Escale to Portofino, tik trumpai laiko  g.gif Pavasariui norisi kazko naujo, lengvo, gal ka patarsit? Kad butu greiprutu nata?  ax.gif

Eau de Cartier pabandyk - aš ten greipfrutus jaučiu (nors nėra ten jų biggrin.gif). Bet laikosi man irgi neypatingai gerai, bet vasariniams kvepalams tai kartais pliusas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2009 04 14, 18:55)
Eau de Cartier pabandyk - aš ten greipfrutus jaučiu (nors nėra ten jų biggrin.gif). Bet laikosi man irgi neypatingai gerai, bet vasariniams kvepalams tai kartais pliusas mirksiukas.gif

notworthy.gif aciu, butnai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2009 04 14, 19:08)
notworthy.gif aciu, butnai pabandysiu  4u.gif

Dar greipfrutas
Ultraviolet Colours of Summer 4u.gif
Atsakyti

Visai netikėtai sau pačiai radau kvepalus pavasariui. Gal netgi labiau vasarai. Tai Bvlgari Au The Rouge.

Jei paskaitysit natas kokioj fragrantica.com, rasit visko baisiai daug - raudonieji pipirai, bergamotė, apelsinas, arbata, figa, muskusas ir netgi graikiškas riešutas. biggrin.gif
Bet mano nosiai tai - stipri šalta arbata (turėtų būt raudona, bet man - tikrų tikriausia juoda, Ceilono) su citrina. Vidurvasariui tinkamas gėrimas - pilnas ąsotis stiprios šaltos juodos arbatos, su citrinos skiltelėm, ledo gabaliukais, net aprasojęs. Vat toks tas Au The Rouge. Tiesa, nežinau, kas duoda tokį efektą, bet dar kyla asociacijos su vandeniu - ežeru ar upe. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 04 14, 19:41)
Visai netikėtai sau pačiai radau kvepalus pavasariui. Gal netgi labiau vasarai. Tai Bvlgari Au The Rouge.

Sitie geruliai thumbup.gif Man irgi gryniu gryniausia juoda arbata - daugiau nieko neuzuodziu. Atradau juos rudeni ar ziemos pradzioj, bet taip kolkas susilaikius nuo pirkimo....Nezinau ar tai mano kvapas, bet kvepia labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 14, 20:08)
Sitie geruliai  thumbup.gif Man irgi gryniu gryniausia juoda arbata - daugiau nieko neuzuodziu. Atradau juos rudeni ar ziemos pradzioj, bet taip kolkas susilaikius nuo pirkimo....Nezinau ar tai mano kvapas, bet kvepia labai gerai smile.gif

O man labiau BVLGARI au the Blanc patinka - toks saltas, gaivus kvapas, tikros svaros thumbup.gif
Gaila, nemoku taip graziai rasyti apie kvapus, kaip kitos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 14 balandžio 2009 - 19:10
Jei jau apie BVLGARI prašnekot smile.gif Man šitie kvepia žaliu, šiltu, švelniu pavasariu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Šie lb patiko rolleyes.gif Gaivūs, lengvi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2009 04 16, 15:35)
user posted image

Šie lb patiko  rolleyes.gif Gaivūs, lengvi  wub.gif

jau turiu,man jie geriausia 2009m. naujiena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 04 14, 19:41)

Bet mano nosiai tai - stipri šalta arbata (turėtų būt raudona, bet man - tikrų tikriausia juoda, Ceilono) su citrina. Vidurvasariui tinkamas gėrimas - pilnas ąsotis stiprios šaltos juodos arbatos, su citrinos skiltelėm, ledo gabaliukais, net aprasojęs.

Vau, kokios gražios asocijacijos... smile.gif
velnias, greičiau tas vidurvasaris ateitų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #vėja#: 16 balandžio 2009 - 18:46
QUOTE(rutulia @ 2009 04 16, 14:35)
user posted image

Šie lb patiko  rolleyes.gif Gaivūs, lengvi  wub.gif

Būsiu nepopuliari biggrin.gif bet man jie nepaliko jokio įspūdžio. Pasirodė tiesiog eilinis kvapas, pabandžiau ir pamiršau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 16 balandžio 2009 - 18:49
QUOTE(Finna @ 2009 04 16, 19:49)
Būsiu nepopuliari biggrin.gif  bet man jie nepaliko jokio įspūdžio. Pasirodė tiesiog eilinis kvapas, pabandžiau ir pamiršau.

As tik dziaugiuosi jei sis kvapas bus nuvalkiotas biggrin.gif
Atsakyti