Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

QUOTE(Malena @ 2009 04 16, 17:31)
jau turiu,man jie geriausia 2009m. naujiena rolleyes.gif

kokia ju kaina?
Atsakyti
Beveik apsisprendžiau dėl
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 17, 21:30)
user posted image

Šian uosčiau ir žavėjausi, tik kad labai greitai šis kvapas nuo manęs nulipo ir pabėgo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2009 04 17, 22:05)
Šian uosčiau ir žavėjausi, tik kad labai greitai šis kvapas nuo manęs nulipo ir pabėgo  unsure.gif

Matai kaip, o aš dar jį ir šiandien lengvai jį jaučiu smile.gif
Papildyta:
Vakar dar pabandžiau GUCCI "Flora" - kažkoks vaikiškas kvapas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 17, 21:30)
user posted image

Is visu BVLGARI OMNIA, Cristalline geriausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 04 18, 10:50)
Is visu BVLGARI OMNIA, Cristalline geriausi  thumbup.gif

Man atrodo, kad ir pirma Omnia, ir sekančios (apie žaliąją dar neturiu nuomonės) - visos yra labai vykusios, įdomios. Nors asmeniškai labiausiai mėgstu pirmąją.
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2009 04 19, 00:15)
Man atrodo, kad ir pirma Omnia, ir sekančios (apie žaliąją dar neturiu nuomonės) - visos yra labai vykusios, įdomios. Nors asmeniškai labiausiai mėgstu pirmąją.

drinks_cheers.gif man irgi pirmasis.
Atsakyti
dabar tik pradejau gucci - rush, dar turiu calvin clein - euphoria ir keleta kitu, nors sunkoki kvapai, bet nors ilgai laikosi smile.gif
Atsakyti

Žalioji omnia kažkoks birzgalas man pasirodė rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(laureta @ 2009 04 19, 00:36)
drinks_cheers.gif man irgi pirmasis.

Sita?
user posted image
Man tai nesuprantomas kvapas g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 04 19, 09:42)
Sita?
user posted image
Man tai nesuprantomas kvapas  g.gif  doh.gif

as situos uosciau gal n-kartu, bet niekaip nesupratau kas cia per kvapas, ant lapelio visai neuzuodziau, ant sawes wos wos, o dar skaiciau kad jie gan stiprus kvepalai yra ir pipiriuku ir cinamono, bet nieko panasaus neradau juose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 04 19, 10:56)
as situos uosciau gal n-kartu, bet niekaip nesupratau kas cia per kvapas, ant lapelio visai neuzuodziau, ant sawes wos wos, o dar skaiciau kad jie gan stiprus kvepalai yra ir pipiriuku ir cinamono, bet nieko panasaus neradau juose schmoll.gif

Man tai susidare ispudis, kad ne viena Omnia ant manes nesilaiko.. verysad.gif Labai gaila, nes kvepia laaabai skaniai (bent jau Crystalline ir Amethyste). Bet purkstis jais turbut reiktu kas valanda.. doh.gif
Atsakyti