Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

Matysim. Beje, dažnai neatidarau ką tik įsigytų buteliukų. Palaukiu kokios nors tinkamos nuotaikos. Bet įspūdžiai būtinai bus - tik neaišku kada. Seniai galvoju apie Kashaya kaip apie kvepalus, kuriuos noriu turėti biggrin.gif .

O kaip Lancome Poeme? Ar ten kieno nors nosiai yra pavasariškų užuominų?
Atsakyti
Man Kenzo Kashaya irgi rudenynis kvapas. Kvepe dziovintais vaisiais, ypac dziovintom krieusem.
Atsakyti
O man pavasariui patinka Creed White in Love ir Bvlgari Omnia Cristalline. Dar manau graziai skambes Amouage Reflection wink.gif
Atsakyti
Is turimu man su pavasariu labai dera:

Diorissimo
Bulgari The Vert
Balmain Vent Vert
Balmain Eau d'Ivoire
Estee Lauder Private Collection
Caron Mis Rocaille
Comme des Garcons Series 1 Leaves: Lily

velyvesniam pavasariui svajoju apie F. Malle "En Passant" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2010 02 20, 17:05)
velyvesniam pavasariui svajoju apie F. Malle "En Passant"  ax.gif

Va šitais ir aš tikrai kvėpinsiuosi vėlyvą pavasarį rolleyes.gif
Atsakyti
dar pamirsau kone pavasariskiausius is turimu kvapu: Sisley Eau de Campagne. Man jie- gryna zaluma ir pavasaris
Atsakyti
Man dar su pavasariu asocijuojasi Guerlain kvapas...Love is all..
user posted image
Atsakyti
Džiugu, kad jau atradote savo pavasario kvapą. O aš savojo tik ieškau, ir norėčiau pagalbos paprašyt ax.gif Mėgstu ryškius kvapus, kuriuos daugelis tikriausiai įvardintų kaip vakarinius, na tokius šleifinius - patys patys Hypnotic Poison, Mindnight Poison, ir Pure'us mėgstu, taip pat Moschino Couture!, Burberry London, Lancome Hypnose. Suprantu, kad klausimas gal ir ne protingiausias, bet galbūt įsivaizduojate koks "pavasarinis" kvapas turėtų savyje vanilės, kokių jazminų gal, bet jaukią šiltą ir saulėtą dieną įšokus į kontoros liftą kitiems jame esantiems nereiktų sulaikyti kvapo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 02 22, 02:00)
galbūt įsivaizduojate koks "pavasarinis" kvapas turėtų savyje vanilės, kokių jazminų gal, bet jaukią šiltą ir saulėtą dieną įšokus į kontoros liftą kitiems jame esantiems nereiktų sulaikyti kvapo?  g.gif

Man būtent toks atrodo Lancome Poeme... Bet... kol kas pritarimo, kad kam nors tai dar atrodytų pavasarinis kvapas - nesulaukiau lotuliukas.gif
Atsakyti

Brown Eyed, labai siūlyčiau pabandyti Guerlain Shalimar Light (Eau Legere) - primena originalųjį Shalimar, nes ryški vanilė bazėje, bet pakankamai daug saldžių citrusų (kas pavasariui labai tinka), bergamotės, o vidurinėse natose yra iriso ir jūsų norimų jazminų.
Man asmeniškai šitas Shalimar variantas buvo tikras atradimas pavasariui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 02 22, 01:00)
Džiugu, kad jau atradote savo pavasario kvapą.  O aš savojo tik ieškau, ir norėčiau pagalbos paprašyt  ax.gif  Mėgstu ryškius kvapus, kuriuos daugelis tikriausiai įvardintų kaip vakarinius, na tokius šleifinius - patys patys Hypnotic Poison, Mindnight Poison, ir Pure'us mėgstu, taip pat Moschino Couture!, Burberry London, Lancome Hypnose. Suprantu, kad klausimas gal ir ne protingiausias, bet galbūt įsivaizduojate koks "pavasarinis" kvapas turėtų savyje vanilės, kokių jazminų gal, bet jaukią šiltą ir saulėtą dieną įšokus į kontoros liftą kitiems jame esantiems nereiktų sulaikyti kvapo?  g.gif

Jazminai gražūs Pure Poison ir Pure Poison Elixir (nors pati jazminų kvepaluose nelabai mėgstu). Na ir šitie kvapai, manyčiau, tikrai ne piktybiniai, labai korektiški.
Atsakyti
Dėkui už pasiūlymus.
Labai sudomino Shalimar Light. Shalimar man patinka, o šių aprašymas skamba taip, lyg būtų kaip tik tai ko ieškau bigsmile.gif Artimiausiom dienom apsiuostysiu. Labai sunku atrasti savo naują, tobulą lengvą kvapą. Dėl manęs visi nuo pat ankstyvo ryto galėtų kvepėti Opium'i ir tai visai netrikdytų. Kažkas forume yra rašęs, kad vasarą net atšoko nuo Magnetism'u pasikvėpinusios panelės, ir susimąsčiau kaip dažnai kas nors atšokinėja nuo manęs doh.gif O, kaip manote, su Burberry London viskas gerai, ar šiltą dieną geriau su jais pristabdyt? g.gif
Atsakyti