Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

QUOTE(lapuaite @ 2010 03 06, 11:34)
galbut galetumet rekomenduoti kokius kvepalus, kad tiesiog spinduliuotu gaivumu, paliktu gaivos, juros sleifa (kazkas panasaus i Rochas -Aquawomen, na bet ju nebegamina).
lauksiu nuomoniu smile.gif

Kad ir aukščiau minėti Lanvin Oxygene.
Apie kvepalus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 04, 18:06)
Gražus pristatymas rolleyes.gif

Aciu smile.gif Labai jau laukiu pavasarisko pavasario... wub.gif
Atsakyti
Nors kvepalus naudoju pagal poreikius ir nuotaiką bet kuriuo metų laiku, bet labiausiai pavasariui tinkantys mano kvepalų lentynoje yra Lancôme MIRACLE SO MAGIC! - per žydėjimą įsigyti kažkada smile.gif Laukinė rožė, narcizai, dobilo lapai...

user posted image

Kiti - Guerlain Meteorites, Hermessence Vanille Galante, Hermes Eau de Pamplemousse Rose, AG Le Chevrefeuille , Chanel Chance EDP ir Coco Mademoiselle EDP , Chance Eau Fraiche, D&G Light Blue, šiltam lietingam orui - Hermes Kelly Caleche ir Eau des Merveilles.
Dar tokia pavasarinė užgaida, kai norisi, ko neturi - CH 212 cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 07 kovo 2010 - 15:30
MANO NOSEI IR SITIE Lancôme MIRACLE SO MAGIC!
Atsakyti
user posted image Pacios nuostabiausios pavasario geles wub.gif
Atsakyti
O Lanvin Oxygene 75 ml buna? nes cia vat radau, kad buna ... http://www.fragrance...ml/invt/0005303
bet kazkaip nelabai esu su tokiu kiekiu susidurusi
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 03 07, 16:01)
Nors kvepalus naudoju pagal poreikius ir nuotaiką bet kuriuo metų laiku, bet labiausiai pavasariui tinkantys mano kvepalų lentynoje yra Lancôme MIRACLE SO MAGIC! - per žydėjimą įsigyti kažkada smile.gif Laukinė rožė, narcizai, dobilo lapai...

user posted image

Kiti - Guerlain Meteorites, Hermessence Vanille Galante, Hermes Eau de Pamplemousse Rose, AG Le Chevrefeuille , Chanel Chance EDP ir Coco Mademoiselle EDP , Chance Eau Fraiche, D&G Light Blue, šiltam lietingam orui - Hermes Kelly Caleche ir Eau des Merveilles.
Dar tokia pavasarinė užgaida, kai norisi, ko neturi - CH 212  cool.gif

Ir man MIRACLE labai pavasariski....
Atsakyti
Pavasariui planuoju įsigyt Moschino Funny

user posted image
Atsakyti
Labai norius chanel cristalle eau verte
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 03 07, 17:01)
Nors kvepalus naudoju pagal poreikius ir nuotaiką bet kuriuo metų laiku, bet labiausiai pavasariui tinkantys mano kvepalų lentynoje yra Lancôme MIRACLE SO MAGIC! - 1.per žydėjimą įsigyti kažkada smile.gif Laukinė rožė, narcizai, dobilo lapai...

s.
Dar tokia pavasarinė užgaida, kai norisi, ko neturi - 2.CH 212 cool.gif

1. as per zydejima isigyjau Champs Elysees, tad man jie geguzes pradzios kvapas, kai ima vysnios zydet..
2. sitas man primena ankstyva pavasari. kovo pab..
g.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 03 07, 16:01)

Oij, dobilai ten fantastiški wub.gif Priminei man dar vieną norą smile.gif reiks pasižvalgyti šių butelaičio... Būtent "dobilų žydėjimo sezonui smile.gif

O aš planuoju CK Euphoria blossom ir Dioro J'adoru kvepėti.
Atsakyti
Jau turejau situs bet ir vel pirksiu nes labai man tiko ir patiko thumbup.gif user posted image
Atsakyti