QUOTE(Minerva @ 2008 02 19, 18:24)
Man jie labai faini, bet kaip ir sunkoki... tos rožės ir jų tiek daug... primena karštą vasaros dieną, net nuėjau ir išsitraukiau likutį prisiminimui, bet labai jau dusinantys, nors man jie patinka
QUOTE(Jantra @ 2008 02 19, 23:12)
Man jie labai faini, bet kaip ir sunkoki... tos rožės ir jų tiek daug... primena karštą vasaros dieną, net nuėjau ir išsitraukiau likutį prisiminimui, bet labai jau dusinantys, nors man jie patinka
ir su pavasariu jie man kažkaip nesiderina 
Žinok, tas "sunkumas" ir nuo žmogaus priklauso - man jie tokie pavasariniai (lyginant su įprastiniais Guerlain)
QUOTE(Minerva @ 2008 02 20, 00:15)
Žinok, tas "sunkumas" ir nuo žmogaus priklauso - man jie tokie pavasariniai (lyginant su įprastiniais Guerlain) 
Ne, dėl tų sunkumų, tai net neverta diskutuoti, nes tai tikrai individualu. Tau juk Zaitsev'o Maroussia pasirodė labai saldi, o aš juos turiu ir neatsidžiaugiu, kad jie tokie aštrūs ir net jų sudėtinės dalys vos ne 50% sutampa su Guerlain L'Heure Bleue. Bet juk Eliziejaus laukai tikrai lengvesni už Paris ?
QUOTE(Jantra @ 2008 02 19, 23:31)
Ne, dėl tų sunkumų, tai net neverta diskutuoti, nes tai tikrai individualu. Tau juk Zaitsev'o Maroussia pasirodė labai saldi, o aš juos turiu ir neatsidžiaugiu, kad jie tokie aštrūs ir net jų sudėtinės dalys vos ne 50% sutampa su Guerlain L'Heure Bleue. Bet juk Eliziejaus laukai tikrai lengvesni už Paris ?
Champs Elysees tikrai lengvesni - ne klausimas
QUOTE(Minerva @ 2008 02 20, 00:35)
Champs Elysees tikrai lengvesni - ne klausimas
O Maroussios kitai žiemai neabejotinai ir aš norėsiu - man jie nerealiai patinka nepriklausomai nuo jų saldumo, bet kol kas jiems nėra šansų tarp guerlainų įsiterpti 
Kur tu tą saldumą randi???
Nu eilini kartą, tenka nustebti ir pripažinti - kokios tos mūsų nosytės skirtingos
Nieko, Maroussia palauks
QUOTE(Jantra @ 2008 02 19, 23:42)
Kur tu tą saldumą randi???
Nu eilini kartą, tenka nustebti ir pripažinti - kokios tos mūsų nosytės skirtingos
Nieko, Maroussia palauks
bet jie tikrai geri ir nepigiai kvepia 
Nieko, Maroussia palauks
Randu
Maroussia puikūs
QUOTE(Minerva @ 2008 02 20, 00:46)
Randu
Maroussia puikūs
Ir kaina jų išties puiki, tik kiek teko kalbėtis su pardavėjomis prekybos vietose, visos teigė, jog lietuvaitės Maroussia nesidomi - keistuolės, nežino, kas išties verti dėmesio 
Maroussia puikūs
Lietuvaitės bijo to rusiško pavadinimo
QUOTE(Caylee @ 2008 02 20, 18:29)
Hm, nezinau, kokiu noriu pavasariui
Visada imdavau escados nauja edition...Bet tie "S" man labai siaip sau 
Dar mačiau Escados naujiena pasirodė - lyg tai MOON Sparkle- visai nieko
QUOTE(Hellga @ 2008 02 20, 19:44)
ooo dekui
Manieji kvepalai vadinasi Le Odissej Myiako