Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

QUOTE(Rimaz @ 2008 02 08, 21:15)
Hm...  rolleyes.gif 
Vasarai man norisi kazko gal panasaus i Lancome O Qui....
O Sea & Sun  - man pavasariniai visgi...

Beje, siandien sekminga diena pasitaike  biggrin.gif , lauktuviu gavau Dior'o miniuku rinkini  thumbup.gif  Tai pavasariui dar ir jie bus naudojami (Pure poison  thumbup.gif , Mis Dior Cherry, Dior Addict2 ir gal J'Adore...).
Tik tas paprastasis Addict nelabai prilipo... po pusvalandzio liko tik kazkoks cinamonas (siu net nebuvau uosciusi)...  schmoll.gif

Sitie (Pure poison thumbup.gif , Mis Dior Cherry, Dior Addict2 ir gal J'Adore...) ir man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 02 09, 14:07)
As praeita vasara pusantro butelaicio situ sunaudojau, o puse tik pasilikau kad tureciau  ax.gif  labai liux man kvapas  smile.gif  neikirus, neapsunkinantis karsta diena  smile.gif

Aha, man irgi vasarai, nors cia jau off topic..., noris saltesniu, lengvesniu kvapu... Nors tokiu, kurie patiktu nedaug, o vat sitas man patiko... Nebenoriu prisimint praeitos vasaros, kai neturedama proto pora kartu buvau prisipurskus vasarai netinkamais kvepalais. Uch kaip prie zemes traukia verysad.gif

Hmmm, kokie man sentimentai ir noras vasaros uzejo. Cia Cadaques.... pagal kvepalu pavadinima...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 09 vasario 2008 - 16:53
QUOTE(nep @ 2008 02 09, 00:51)
Labiausiai pavasariski man Diorissimo.  wub.gif

user posted image user posted image

rolleyes.gif
Atsakyti
Man pavasariui sitie superiniai wub.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
O mane vakar atsistiktinai "aplanke" Guy Laroche FIDJI aromatas, tiesiog uzuodziau ji ore (paaiskinti to nesugebu, taciau man taip daznai nutinka - nei is sio nei is to uzuosti kazkokius kvepalus, kuriu seniai neuosciau tongue.gif ). Ir pamaniau sau -kaip as ju noreciau pavasariui (toks lengvas gelinis aromatas, su nostalgija ji prisimenu is senu laiku, kai dar mama kvepinosi wub.gif ). Ko gero, teks griebti, jei tik nesugalvosiu paskutine minute, kad kazkokiu kitu norisi dar labiau bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 10, 04:14)

Tik kad man jaustusi tos pakalnuckos reikia purkst ir purks. Noretusi kad kvapas ilgiau laikytusi. O gal kazko nesuprantu, gal jis yra, tik jo neuzuodziu g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
kazin ar tiktu pavasariui rinktis moschino Funny ar Bvlgari Omnia Crystaline? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bernadita @ 2008 02 11, 00:05)
kazin ar tiktu pavasariui rinktis moschino Funny ar Bvlgari Omnia Crystaline?  blush2.gif

Manau kad tinka thumbup.gif Gaivus, legvi kvapai wub.gif
Atsakyti
Man LANVIN Eclat patinka
Atsakyti
o as jau atradau kvepalus pavasaiui ir butinai nusipirksiu

Cacharel Amor thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir ilgai laikosi ir labai gaivus
Atsakyti
Aš pavasariui naudosiu - Cacarel Loulou, Givenchy Very Irresistible ir gal dar Gucci Envy smile.gif Man va būtent šie kvapai asocijuojasi su pavasariu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 19, 00:35)
Kažko naujo norisi, ar panašaus į turimus? ax.gif

Naujo ir panasaus biggrin.gif Na kad likciau savimi,bet kartu tai butu dar neturetas kvapas wub.gif
Atsakyti