Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 28, 13:06)
LANCOME POEME - L'Oreal blink.gif  biggrin.gif

L'oreal didelis konglomeratas, apziojes velniai zino kiek ir ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 27, 12:37)
Iš Boucheron rinkis naujausius- Miss Boucheron arba Initial(šitas tikrai geras kvapas, esu apmąstymuose rolleyes.gif ).

Rinkis ką nors kita, tikrai smile.gif

Miss Boucheron rinkis, jeigu nori universalaus, lengvo, neįpareigojančio, pavasarinio kvapo. Gėlės ir šiek tiek vaisių (nesaldžių).

QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 01 28, 12:37)
Labas ryta visoms..
Norejau pasiklaust patarimo is tu, kurios siunciasi kvepalus is internetiniu svetainiu.. kokios kainos atsiuntimo? garantija kad siuntinys nedings?

Šito klausti labiau apsimokėtų Internetinių parduotuvių skiltyje mirksiukas.gif

Atsakyti
Merginos, ar daugiau apart Dolce Vitos ir manęs niekas taip ir neuostėte

Kasaneka Eau de Parfum Menard

user posted image

Labai būtų įdomios jūsų nuomonės, nes kvepalai mane užkabino ax.gif

Sudėtis: Japoniška rožė, imbiras, kardamonas, gvazdikas, geliotropas, jazminas,ambra, muskusas, ilang-ilangas, brangi mediena, vanilė...

Grupė: Floral - Woody Musk

Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 01 28, 15:26)
Merginos, ar daugiau apart Dolce Vitos ir manęs niekas taip ir neuostėte
Kasaneka Eau de Parfum Menard

Dar ne... ir baisu - o jeigu pauostysiu ir man jų reikės? doh.gif Bet kai tik bus proga, eisiu uostyt. Nepaisant visko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 28, 17:30)
Dar ne... ir baisu - o jeigu pauostysiu ir man jų reikės? doh.gif Bet kai tik bus proga, eisiu uostyt. Nepaisant visko. rolleyes.gif

Nu, šiaip turint Drakoniuką ir Medinę moterį, manau, kad gal ir neprireiks, nors... g.gif Nežinomi nosies keliai ir norai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 01 28, 15:37)
Nu, šiaip turint Drakoniuką ir Medinę moterį, manau, kad gal ir neprireiks, nors... g.gif Nežinomi nosies keliai ir norai biggrin.gif

Oho, ir atmintis thumbup.gif Nors aš ir giriuosi savo lobiais nesivaržydama... blush2.gif O dėl nosies esi teisi - nežinia, kur ji gali nuvest... Sudėtis to Menardo man skamba viliojančiai (jei ne per daug gvazdikų ir vanilės) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 28 sausio 2008 - 15:39
Panos, katra žinot kas čia per kvepaliukai? Parduoda išparduotuvėj.

user posted image

Dior Star EDT 50 ml Kaina 160 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jantra: 28 sausio 2008 - 16:03
o, sitie mane masina kazkodel. bet jau nejamsiu... juo labiau 'ant nematuskiu'. siaip lengvas kvapas turetu buti
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 01 28, 16:02)
Panos, katra žinot kas čia per kvepaliukai? Parduoda išparduotuvėj.

user posted image

Dior Star EDT 50 ml Kaina 160 Lt

Cia is limituoto leidimo, kazkada turejau -lengvi geliniai kvepliukai rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, planuoju isigyti stai siuos kvepalus, gal kuri esat turejusi?? g.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 01 29, 08:52)
Sveikos, planuoju isigyti stai siuos kvepalus, gal kuri esat turejusi??  g.gif  4u.gif

user posted image

esu turejus biggrin.gif dar viena variacija ta pacia tema kaip ir Star mirksiukas.gif lengvi geliniai, vasarai pats tas rolleyes.gif
Atsakyti