Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(F_A @ 2008 01 29, 09:58)
esu turejus biggrin.gif  dar viena variacija ta pacia tema kaip ir Star mirksiukas.gif lengvi geliniai, vasarai pats tas rolleyes.gif

o vaisiu nesijaucia? smile.gif

user posted image dar domina sie, pagal aprasyma tai atrodo laaabai viliojantys... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 01 29, 09:14)
user posted image dar domina sie, pagal aprasyma tai atrodo laaabai viliojantys...  wub.gif

Siaip smaugianciai saldus, kai tik uzpurski, bet bazines natos man be galo patinka thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal jūs žinote ar yra pirkti sarmoj L'or De Torrente Eau De Parfum. vakar su drauge susiginčijom ji aiškina kad jų jau nebegamina, dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivalda: 29 sausio 2008 - 09:52
QUOTE(ivalda @ 2008 01 29, 11:51)
Merginos, gal jūs žinote ar yra pirkti sarmoj L'or De Torrente Eau De Parfum. vakar su drauge susiginčijom ji aiškina kad jų jau nebegamina, dry.gif

Jau senokai nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 01 29, 09:14)
user posted image dar domina sie, pagal aprasyma tai atrodo laaabai viliojantys...  wub.gif

Na gal bazinese natose lieka kazkokie persikiukai g.gif O Aquolina kvepia avietine cukraus vata mirksiukas.gif

QUOTE(ivalda @ 2008 01 29, 09:51)

Lietuvoj jau ju nerasi, galima isigyt nebent internetinese parduotuvese, ir tai rasti nera lengva unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal padesit? Uzsakiau i uzsieni, kad atveztu Versace bright crystal, o konsultante ten ikalbejo nupirkti crystal noir, tipo tas pats, tik edp, o ne edt... Kur cia tiesa? ar skiriasi kvapas? Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2008 01 29, 14:38)
Merginos, gal padesit? Uzsakiau i uzsieni, kad atveztu Versace bright crystal, o konsultante ten ikalbejo nupirkti crystal noir, tipo tas pats, tik edp, o ne edt... Kur cia tiesa? ar skiriasi kvapas? Busiu labai dekinga 4u.gif

Jie is viso vienas su kitu neturi nieko bendro. Bent jau mano nosiai. Idomu, kokia konsultante taip pasake, kad kvapas tas pats g.gif
Atsakyti
Bright Crystal ir Crystal Noir yra visai skirtingi kvapai.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 01 29, 15:42)
Jie is viso vienas su kitu neturi nieko bendro. Bent jau mano nosiai. Idomu, kokia konsultante taip pasake, kad kvapas tas pats  g.gif

Bright Crystal ir Crystal Noir yra visai skirtingi kvapai.

aciu Jums labai, tikrai keista konsultante.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2008 01 29, 14:38)

Bright Crystal ir Crystal Noir yra du skirtingi kvapai.
user posted image ir user posted image
Viena vaisių gėlių, kitas - rytietiškas gėlių(man kokosu kvepia rolleyes.gif ).
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 29, 15:58)

Aciu!! siandien leksiu uostyt crystal noir bigsmile.gif nes nenoriu pradaryt, jei kartais nepatiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 29, 15:58)

O man agurkiukais biggrin.gif
Konsultante thumbup.gif doh.gif
Atsakyti