Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Isabelle @ 2008 01 22, 01:45)
manes kazkaip irgi nezavi nei avono nei yves rocher nei mary kay ir t.t kvepalai.... g.gif man atrodo kad jie pigumu dvelkia ir viskas... unsure.gif ir negaliu per save perlipti...

Matyt, kiekviena turim savo "neperlipamus" lotuliukas.gif Man tokie visi žvaigždūnų kvepalai, taip pat ir Avon... Mary Kay nei mačiau, nei girdėjau, o va YR turiu jau antrus. Kažkada labai mėgau jų Vie Privee ir kelis butelaičius sunaudojau, bet jau keli metai nebegaminami. Šiaip man patinka jų dušo geliai, rankų kremai, lūpų balzamai. O va dabar tie Voile d'Ambre užkabino. Tikrai geras kvapas ir laikosi puikiai, ir jokių ten pigienų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sapho @ 2008 01 21, 20:38)
Greičiausiai šis pavadinimas kreipia į gintarą, o ne į ambrą. Prancuziškai ambra butu ambre gris  g.gif

Gal, nemoku prancūziškai... O angliškai ambrą gali reikšti tiek amber, tiek ambergris...

Gintaro jokiu pavidalu šiuose kvepaluose irgi nėra ir būt negali, bet: kai kurios firmos, pvz., Eden Botanicals gamina visokių dervų-balzamų-eterinių aliejų-vaško ir pan. mišinius, kuriuos vadina kokiu nors gintaro vardu (minėtos firmos produktas yra Eden Botanicals' Amber Essence); šiuo atveju "gintaras" yra tik gražus pavadinimas, bet ne kokia nors sudedamoji dalis. Tai visai gali būt, kad Sapho teisi bigsmile.gif
Atsakyti
gavau "Insolence" cool.gif anyta keikėsi, kad nepasakiau tiksliai kokių noriu,tai parvežė shimmering limited edition. Kvapas pasirodė šiek tiek švelnesnis už paprastus, bet toks pat dieviškas wub.gif o svarbiausia,kad ir maniškis nelabai zyzt gali,nes gi čia jo mama dovanojo thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 01 22, 09:13)
gavau "Insolence" cool.gif anyta keikėsi, kad nepasakiau tiksliai kokių noriu,tai parvežė shimmering limited edition. Kvapas pasirodė šiek tiek švelnesnis už paprastus, bet toks pat dieviškas wub.gif o svarbiausia,kad ir maniškis nelabai zyzt gali,nes gi čia jo mama dovanojo thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif user posted image

oi brangioji kaip sveikinu!!! bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif tai jau gausi kada su manim susitikt ir atnest pauostyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 22, 09:42)
oi brangioji kaip sveikinu!!! bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif tai jau gausi kada su manim susitikt ir atnest pauostyt cool.gif

aga, būtiniausiai bigsmile.gif reikės kurią dieną susitart dėl ekskursijos į aistruolę, tai ir kvepaliukus atsinešiu mirksiukas.gif jie dar su tokiais smulkiais blizgučiais, tai iškart matosi,kur purkšta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal galit man apibūdint šituos kvepalus blush2.gif
user posted image
ir šituos
user posted image
Nemažai gerų atsiliepimų apie juos prisiskaičiau ir užsimaniau. Dar vieną kolegę į komandiruotę išleidžiu, tai sakau gal parveš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 01 22, 10:29)
aga, būtiniausiai bigsmile.gif reikės kurią dieną susitart dėl ekskursijos į aistruolę, tai ir kvepaliukus atsinešiu mirksiukas.gif jie dar su tokiais smulkiais blizgučiais, tai iškart matosi,kur purkšta biggrin.gif

tai ir ant rubu blizgiuku buna????
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 22, 10:36)
tai ir ant rubu blizgiuku buna????

aš tik ant rankos dar bandžiau,manau ir ant rūbų liktų. bet po kokios valandos blizgiai nubyrėjo, tai nieko baisaus rolleyes.gif užtai kaip buteliuke gražiai tie blizgiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri iš jūsų užsakinėjo kvepalus Internetinėj parduotuvėj www.fragrancenet.com?

Kainos patrauklios, bet ten kur reikia pasirinkti savo šalį, Lietuvos nerasta schmoll.gif

Ar siunčia jie į Lietuvą, kas žino? Ir kaip ten galima užsakymą apiforminti???
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 22, 07:30)
Šiaip man patinka jų dušo geliai, rankų kremai, lūpų balzamai. O va dabar tie Voile d'Ambre užkabino. Tikrai geras kvapas ir laikosi puikiai, ir jokių ten pigienų lotuliukas.gif
Papildyta:

YR Lietuvoje ne „pigiena“, manau, Biologė už kvepalus paklojo tiek pat, kiek butų paklojusi už bet kuriuos kitus ne YR. O kitos priemonės man ir tinka, ir patinka: ir veido kremai, prausikliai, lūpų balzamai, bambuko odekoloną vasarai planuoju įsigyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 01 22, 10:13)
gavau "Insolence" cool.gif anyta keikėsi, kad nepasakiau tiksliai kokių noriu,tai parvežė shimmering limited edition. Kvapas pasirodė šiek tiek švelnesnis už paprastus, bet toks pat dieviškas wub.gif o svarbiausia,kad ir maniškis nelabai zyzt gali,nes gi čia jo mama dovanojo thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif user posted image

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Gal, kuri nors zinot kur atomaizeriu galima nusipirkti Klaipedoj???
Atsakyti
Šiandien testavau S.Zaicevo "Maroussia". Saldūs beprotiškai, bet kažkuo labai patrauklūs, kai pagrindinis saldumas nugaruoja. Šaltą žiemą, kai reikia kelių megztinių, šiuos kvepalus visiškai įsivaizduoju kaip puikiai tinkančius.
Atsakyti