Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(F_A @ 2008 02 27, 09:12)
Gal galima placiau apie juos? rolleyes.gif Kuo jie jums pvz kvepia? ax.gif
Visada pro juos kazkodel parduotuvese praeidavau doh.gif Itraukti i apsiuostymu sarasa kartu Dune drinks_cheers.gif

jei tau patinka (ar patinka? bigsmile.gif ) juozukas, musytės, juodasis kašmyras, kenzo Tokyo, tai gal patiks ir Tumulte. Man jie labai labai.
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 02 27, 09:15)
Paco Rabanne Ultraviolet man

Pasiziurek www.parfumexpress.lt....ten jie tik 129 Lt kainuoja  thumbup.gif

O geras, kazkodel niekad neatkreipiau demesio kad vyriski tokiam buteliuke bigsmile.gif Na jei jie tokie pat smagus, kaip ir moteriski tada verta apsiuostyt bigsmile.gif Aciu uz patarima! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 02 27, 09:25)
O geras, kazkodel niekad neatkreipiau demesio kad vyriski tokiam buteliuke bigsmile.gif Na jei jie tokie pat smagus, kaip ir moteriski tada verta apsiuostyt bigsmile.gif Aciu uz patarima! 4u.gif

Nera uz ka 4u.gif kad tik patiktu...as tai alpstu nuo situ vyrisku kvepalu blush2.gif O be to labai jau jie skalsus....vos pasipurskia ir labai labai kvepia wub.gif
Ir dar vienas toks pastebejimas apie tuos kvepalus: jie labai tinka ir rukanciam ir nerukanciam vyrui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovzil: 27 vasario 2008 - 09:31
Visada pro juos kazkodel parduotuvese praeidavau doh.gif Itraukti i apsiuostymu sarasa kartu Dune drinks_cheers.gif

Na apie vyriškus tikrai nemoku pasakoti, kuom kvepia. Juose nėra agurkinių natų, kaip Farenheite, bet jie nėra ir tokie tiesmukiškas vyriškas "odekolonas" kaip Cerutti 1881. Daug niuansų turi, įdomūs, kvapas labiau į šiltąją pusę rolleyes.gif

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellga: 27 vasario 2008 - 10:38
QUOTE(Africa @ 2008 02 27, 09:23)
jei tau patinka (ar patinka? bigsmile.gif ) juozukas, musytės, juodasis kašmyras,  kenzo Tokyo, tai gal patiks ir Tumulte.  Man jie labai labai.

na sudominai bigsmile.gif sakai i ta puse kaip juozukas? bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Hellga @ 2008 02 27, 10:35)
Na apie vyriškus tikrai nemoku pasakoti, kuom kvepia. Juose nėra agurkinių natų, kaip Farenheite, bet jie nėra ir tokie tiesmukiškas vyriškas "odekolonas" kaip Cerutti 1881. Daug niuansų turi, įdomūs, kvapas labiau į šiltąją pusę  rolleyes.gif

My Webpage

idomu butu juos pauostyti, Kristianose ju buna? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 02 27, 10:50)
na sudominai bigsmile.gif sakai i ta puse kaip juozukas? bigsmile.gif  thumbup.gif
idomu butu juos pauostyti, Kristianose ju buna? ax.gif

Taip, Dune yra Kristianoj.

Bet jeigu ieškai, kad ir pačiai kvepintis - tai čia ne toks variantas kaip Black XS, mirksiukas.gif , čia motrerims kažin ar tiks...
Atsakyti
nezinau gal kur ir raset, bet neturiu laiko visko perskaityt blush2.gif
ar yra kur nors lietuvoj pauostyt estee lauder pure white linen, koks kvapas, ar laikos, ar tinka vasaros laikotarpiui?
Atsakyti
Kaip jum nauji gucci by gucci??Ieskau kazko truputuka stipresnio uz kenzo amour,prie kokiu kvepalu jie priskiriami? 4u.gif
Atsakyti
Kaciuke - jei ieškai ko nors stipresnio nei Kenzo Amour, pabandyk Lolita Lempicka kvapus.
Atsakyti
man kazko lb pavasariu, misku kvepia cachareli EDEN, tai jau turiu; kas nors naudojot?
Atsakyti

Žiūrėk tik, gal aš tau į B tikčiau? lotuliukas.gif Nes man labai patinka ir vyr. Dune, ir vyr. Tumulte. Kai baigsiu savo vyr. L'Instant, turbūt nukausiu vienus šių (kadangi aš padori moteriškė, tai kažkaipnesiryžtu vienu metu turėt keletą vyriškų kvepalų... bent kol kas bigsmile.gif ) Dar Kenzo Tokyo labai patiko, bet ant odos jie man kitaip kvepia, negu ant lapelio - kažkokia nemaloni nata išlenda. Tai iš norų sąrašo išbraukiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 27, 21:08)
  Nes man labai patinka ir vyr. Dune, ir vyr. Tumulte.

Vyriškų Dune neuosčiau(eisiu rytoj testuot), o vyr. Tamulte man labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti