Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Noriu išgirsti Jūsų nuomones apie Moschino "I love love" bei "Funny" ax.gif rolleyes.gif Kurie Jums skanesni tongue.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2008 02 28, 00:09)
Noriu išgirsti Jūsų nuomones apie Moschino "I love love" bei "Funny" ax.gif  rolleyes.gif Kurie Jums skanesni tongue.gif ?

Turejau abu- skanesni man Moschino "I love love", bet neilgai laiko.... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 27, 19:08)
Žiūrėk tik, gal aš tau į B tikčiau? lotuliukas.gif  Nes man labai patinka ir vyr. Dune, ir vyr. Tumulte. Kai baigsiu savo vyr. L'Instant, turbūt nukausiu vienus šių (kadangi aš padori moteriškė, tai kažkaipnesiryžtu vienu metu turėt keletą vyriškų kvepalų... bent kol kas bigsmile.gif ) Dar Kenzo Tokyo labai patiko, bet ant odos jie man kitaip kvepia, negu ant lapelio - kažkokia nemaloni nata išlenda. Tai iš norų sąrašo išbraukiau ::

nugis tiktum akurat bigsmile.gif lotuliukas.gif Eisiu kita savaite ir Dune ir Tumulte testuot ax.gif O vakar paratestavau vyr. Ultraviolet - virsutinese natose citrinu giraite, o joms nusigaravus ta giraite sokoladu pakvimpa bigsmile.gif Tikrai paliko gera ispudi cool.gif Tada dar Kenzo Tokyo pasipurskiau - islindo nelabai man patinkancios natos, tai sakiau apsieis MB be ju blush2.gif Dar Marc Jacobs Men - va sitie man perdaug moteriski, sau mielai priglausciau, skanus kvietkai thumbup.gif bigsmile.gif Davidoff Echo vyriski man irgi vis dar ziauriai patinka, nebloga ispudi paliko Joop! "Jump", kuriuos vienu zodziu galeciau apibudinti - smagus, sau paimciau kai noris kazko gaiviai sunkaus bigsmile.gif YSL "Jazz" irgi visai patiko, bet man jie labiau kostiumuotam vyrui tinkami blush2.gif Atrodo kolkas tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 28 vasario 2008 - 07:54
QUOTE(F_A @ 2008 02 28, 07:53)
Eisiu kita savaite ir Dune ir Tumulte testuot ax.gif

Tuo pačiu dar Cartier Must ir kitus Cartier vyriškus paragauk (Must'as irgi mano tolimų norų sąraše), jei ne TB, tai sau ką nors išsirinksi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 28, 07:57)
Tuo pačiu dar Cartier Must ir kitus Cartier vyriškus paragauk (Must'as irgi mano tolimų norų sąraše), jei ne TB, tai sau ką nors išsirinksi bigsmile.gif

ok, uzsirasiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 24, 10:43)

o del vyrisku natu... gal tu ju ten net nerastum?  mirksiukas.gif man asmeniskai ta vyriska nata kartais islenda, kartais ne. gal nuo oro priklauso mastau.gif net nzn...
pagal tavo apibudinima tikrai merveilles turetu patikt  rolleyes.gif

Na ka... Pasipurskiau riesus Minervos Eau des Marveilles pries pora dienu. Vyriskos natos islenda ir man, taciau manes jos neerzina. Tik kvapa isivaizdavau visai kitoki. Gal del to, kad labai tiksliai isivaizduoju ("uzuodziu" vien pagalvojus), ko noriu, kvapas siek tiek nuvyle. Tikrai kvepia mediena, taciau, kaip cia tiksliau issireiskus, lentpjuves mediena ir dziovinta zole (kaip Minerva pasake - sienu). Kas jaucia skirtuma tarp lentpjuves kvapo (ar buvot ten kuri nors?) ir misko kvapo, supras, ka turiu mintyje. Man pernelyg sausas pasirode: mediena sausa, zole, jau virtusi sienu. Pritruko sviezumo, rasos pojucio. Jei taip tiksliai nezinociau, ko ieskau, gal visai tiktu, nes kvapas neblogas. Taciau "neblogas kvapas" niekaip neisipaisytu i mano pirkiniu sarasa - yra tiek stulbinanciai geru mano nosiai kvapu, kad gaila butu pinigus leisti tiesiog "neblogam". Galbut nerasiu to, ko ieskau, kaip tik del to, kad pernelyg tiksliai isivaizduoju ieskoma kvapa verysad.gif
Atsakyti
Ką tik pasipurškiau vėl Eau des Marveilles. Šiandien man jie visai kitaip kvepia blink.gif Visiškai kitaip. Manau, kad tądien, kai purkštelėjo Minerva, man buvo tiesiog nekokia diena, švelniai tariant. Ir kvapą ne taip priėmiau. Dabar va sėdžiu ir kaifuoju. Nors ir ne tai, ko noriu, bet nosiai vis tiek malonu. Ačiū, Biologe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 28, 10:40)
Ką tik pasipurškiau vėl Eau des Marveilles. Šiandien man jie visai kitaip kvepia  blink.gif  Visiškai kitaip. Manau, kad tądien, kai purkštelėjo Minerva, man buvo tiesiog nekokia diena, švelniai tariant. Ir kvapą ne taip priėmiau. Dabar va sėdžiu ir kaifuoju. Nors ir ne tai, ko noriu, bet nosiai vis tiek malonu. Ačiū, Biologe  4u.gif

Aš jų bijau ir kartu dievinu tuo pačiu metu - kaip kokį raritetą laikau dėžutėje ir kartais pauostau, bet nesikvėpinu unsure.gif Žinau, kad antro butelaičio gal nepirkčiau, kryžiumi dėl jo negulčiau, todėl taupau.Tokioje dviprasmiškoje situacijoje esu rolleyes.gif Man pušys, kopos ir psio, relaksuojuosi, kai jais kvepiu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 28, 09:46)
Kas jaucia skirtuma tarp lentpjuves kvapo (ar buvot ten kuri nors?) ir misko kvapo, supras, ka turiu mintyje. Man pernelyg sausas pasirode: mediena sausa, zole, jau virtusi sienu. Pritruko sviezumo,  rasos pojucio.

sutinku, del lentpjuves kvapo. tas tiesa, kad merveilles yra sausokas. bet velgi... jis tikrai skirtingai kvepia skirtingais orais. bent jau man.
isvis hermes'o tiek vidurzemio sodai, tiek elixir des merveilles nuolat keiciasi ant odos, ir keiciasi skirtingomis oro salygomis. ne isimtis ir Stebuklingas vanduo.
Nors vasara jis atsiskleidzia mano nosiai graziausiai -gaiviai, vesinanciai, zaluma, miskas...
Atsakyti
user posted image

subrendau, pagaliau aprasyti sy kvapa.

dulkes, parakas ir svelniai tarp ju laviruojantis persikas. kubietiskas cigaras, dumu debeselis. primene vakara Paryziaus dvare- damos pustais sijonais, vyrai su smokingais. labai prabangus, siltas kvapas. pasipurskiu kai kovinga nuotaika, jis tuomet puikiai tinka. labai gerai laikosi, kaip beje ir visi gerlenai biggrin.gif nemoku jo aprasyt, tai zodziais nenusakoma, nes jis pastoviai keiciasi, luzineja, atsinaujina, niekada nebuna toks pats wub.gif
Atsakyti
Dolce Vita, tavo dezute pilna-negalejau atsakyti smile.gif
Tai atsakau cia- aromania.ru forumas luzo kokiom 2-3 savaitem.
Placiau apie tai-

http://palomka.livej....com/52853.html
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 02 28, 14:58)
user posted image

subrendau, pagaliau aprasyti sy kvapa.

dulkes, parakas ir svelniai tarp ju laviruojantis persikas. kubietiskas cigaras, dumu debeselis. primene vakara Paryziaus dvare- damos pustais sijonais, vyrai su smokingais. labai prabangus, siltas kvapas. pasipurskiu kai kovinga nuotaika, jis tuomet puikiai tinka. labai gerai laikosi, kaip beje ir visi gerlenai biggrin.gif nemoku jo aprasyt, tai zodziais nenusakoma, nes jis pastoviai keiciasi, luzineja, atsinaujina, niekada nebuna toks pats  wub.gif

Gražiai aprašei, sfera. 4u.gif Taip ir įsivaizduoju XX amžiaus pradžios retro dvasią. rolleyes.gif O gal ir į Guerlain temelę galėtum įmest šį aprašymą? blush2.gif
QUOTE(neaiski @ 2008 02 28, 18:49)
Dolce Vita, tavo dezute pilna-negalejau atsakyti  smile.gif
Tai atsakau cia- aromania.ru forumas luzo kokiom 2-3 savaitem.
Placiau apie tai-

http://palomka.livej....com/52853.html

Jau nebe pilna. blush2.gif Labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti