Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(leliux @ 2008 03 08, 21:01)
Sveikinu su nauju pirkinuku  4u.gif

pasiskaicius tokius atsiliepimus, manau, eisiu dar kart uostyt. nes kazkaip visiskai ispudzio nepaliko. apie koki grieztuma eina kalba?  g.gif man pasirode taip tik tokie minksuciai, ir nelabai kuo ypatingi  blush2.gif  o gal nuotaika ne kvepalu uostymui buvo  smile.gif tada daznai visi man atrodo nekokie blush2.gif

Nesakau, kad ypatingi schmoll.gif Nėra jie KAŽKAS...Toks darbinis kvapas, kostiumėliu vilkinčios moters...Yra žymiai įdomesnių kvapų. Bet va - NORIU NEGALIU ir turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 03 08, 22:41)
Bet va - NORIU NEGALIU ir turiu biggrin.gif

biggrin.gif buna taip. gerai, kad tuos norus galima ir ispildyt 4u.gif
Atsakyti
Siandien nsusipazinau su lengvaisiais Ange ou demon tendre, lengvesnis, bet labai panasus i savo pirmtaka, tik, nebera to ryskesnio vaistu kvapo....
siandien dar uosciau j.lopes deseo nepaliko ispudzio, nors pirmos natos primine kazka is vaikystes, bet niekaip nesugebejau prisiminti ka....

Dar SM reklamos apimta pauosciau rabanne black xs for him, ant rieso vis dar puiiiikiai laikosi ir labai malonus kvapas is pradziu padvelke saldumas nuvesus liko citrusiukai (kuriu nemegstu siaip) bet sitie ne tokie skysti ir ikyrus del to turbut man ir patinka.... visai noreciau ju sau
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 05, 21:01)
Tokio Alieno gyvo nemaciau blush2.gif Gal Kristianoje apsidairyk mirksiukas.gif
Siaip prie Angelo Sephoroje yra parasyta, kaip reikia pakeisti, ir cia tikriausiai bus analogiskai.
To refill the Shooting Star Bottle, follow these simple instructions:
Step 1. Pull the star cap off of the bottle
Step 2. Unscrew the nozzle inside
Step 3. Place the funnel into the hole at the top of the bottle
Step 4. Pour the refill bottle into the refillable bottle
Step 5. Replace the nozzle, and cap making sure that the cap "clicks" into place

tai sakai cia tikriausiai bus butelis be purkstuko g.gif Nes as jau pradejau ten ji iziuret. Jei gerai isiziuresi i buteli, matos lyg vamzdelis per viduri blush2.gif lotuliukas.gif
user posted image

Nors kita vertus kam tas piltuvelis tada butu pridetas. Nu reiks nueit apsidaryt i Kristiana. Nes braskese labai gera kaina sito refill blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 11 kovo 2008 - 01:32
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 10, 21:33)
Siandien nsusipazinau su lengvaisiais Ange ou demon tendre, lengvesnis, bet labai panasus i savo pirmtaka, tik, nebera to ryskesnio vaistu kvapo....

Šitie dabar numero uno mano pageidavimų saraše ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 03 07, 20:22)
"Clear Day", jei gerai pamenu, Aigner kūrinys. Turėjau kažkada. Gal dar net likęs koks lašas.

Gal parduotum ar padovanotum tą lašą? Na jau labai aš jų noriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Adietka @ 2008 03 08, 01:40)
Kažkada turėjau juos iki šiol nesuprantu kodėl tada nusipirkau smile.gif Mačiau Fabijoniškių IKI Kosmadoj tokių būdavo.

Kiek žinau, jų jau nebegamina, per išpardavimą nespėjau nusipirkt, tai va nagus graužiu. Aš pati iš Švenčionių, tai retai būnu Vilniuje. O kada matei paskutinį kartą?
Atsakyti
Gal kuri zinote kur galeciau isigyti siuos kvepalus, turiu megina, tai nerealiai patiko.
http://www.christina...productline.php
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2008 03 12, 10:00)
Gal kuri zinote kur galeciau isigyti siuos kvepalus, turiu megina, tai nerealiai patiko.

Parduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kvailai nuskambės, bet ar išties labai skiriasi pagal kvapą Eau De Toilette nuo Eau De Perfume? Turiu Dior Poison (Eau De Toilette) ir man toptelėjo, kad jų kvapas kažkoks ne toks. Kur kas švelnesnis. Net pamaniau, gal kartais buteliukus sumaišiau ar kokią „padielką“ įsigijau. ax.gif
Uoslinė atmintis truputuką šlubuoja, tai reikės nutapsėti pauostyti Eau De Perfume...
Atsakyti
Įvairių variantų būna, nuo gamintojo priklauso. Kai kur EDP ir EDT beveik tas pats, tik koncentracija skiriasi ar šiek tiek švelnesni būna, o kai kur - visai kiti kvapai (taip būna su Chanel kvapais ar Lolita Lempicka EDT ir EDP).

Visada verta išbandyt abu variantus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 12 kovo 2008 - 22:24

sarmoj, kosmadoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VB_Glamour: 13 kovo 2008 - 08:26
ia mano pavasariniai kvepalai http://www.christina...productline.php
ir man jie labai patiko, reiks nuipirkti thumbup.gif
Atsakyti