Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Nome @ 2008 03 15, 00:42)
nu nu, ir kas gi bus?  rolleyes.gif

Bus gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 14, 20:13)
su tuo Le Baiser du Dragon....

atleiskit, kad įsiterpsiu į jūsų smagų būrelį, bet niekaip neišturėjau nepasigyrusi, kad šiandien mano kuklią kolekciją papildė Drakono bučinys - parfum'as cool.gif cool.gif cool.gif vaikštau visa pasikėlusi ir negaliu savim atsigėrėti cool.gif

o kvapas wub.gif - prabangus medis, jausmas toks jį uodžiant lyg žiūrėtum į muziejuje sunkias raižytas tamsaus raudonmedžio lovas biggrin.gif pati sau pavydžiu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 03 17, 22:56)
atleiskit, kad įsiterpsiu į jūsų smagų būrelį, bet niekaip neišturėjau nepasigyrusi, kad šiandien mano kuklią kolekciją papildė Drakono bučinys - parfum'as cool.gif  cool.gif  cool.gif vaikštau visa pasikėlusi ir negaliu savim atsigėrėti cool.gif

o kvapas wub.gif - prabangus medis, jausmas toks jį uodžiant lyg žiūrėtum į muziejuje sunkias raižytas tamsaus raudonmedžio lovas biggrin.gif pati sau pavydžiu cool.gif

Na tai nuosirdziai sveikinam su tokiu kokybisku parfumu 4u.gif
Atsakyti
merginos, nezinau, i kuria tema eit su tokiu klausimu: gal zinote ar matete, ar savanoriu rimi PE dar yra givenchy organzos miniatiuru? nes vcupe tai nebuvo. maniske jau baiginejasi, tai butu neprosal dar viena isigyt. gal kas eisit ten artimiausiu metu, ir pakabinsit aki, m?
Atsakyti
pauosciau siandien belle en rykiel ETD ir rumeur 2 rose (ar kaiip ten ji blush2.gif ). siaip abu man patiko, is pradziu labiau rumeur 2, kai issivadejo, gal rykiel. rumeur 2 gaivesnis, rykiel svelnesnis. nors gal ir atvirksciai doh.gif dabar jau susimaisiau, kuris lapelis nuo kurio doh.gif . nuotaikos tai man abieju gana panasios. lengvi, nepretenzingi ir tikrai malonus kvapeliai. pavasariui-vasarai. tik tiek, kad nieko naujo. atrodo, kad tokiu jau yra n+k. bet nebrokyju vien del to. as pati kai ir gaivius labai megstu, tai mano neislepusiai nosiai patiko.

o va, ta proga, kad pasimainiau i D&G feminine, tai parduotuvej pauosciau hihihi.gif va sitas kvepalas man jau pasirode pretenzingas, ar bent jau -esnis uz anksciau minetus. ir kvepia ne kuo kitu, o lupdaziu (apie kuri cia kazkada kvociau jus)! atitinka pavadinima tikrai. cia kaip mergina minejo, kad jai jie asocijuojasi su tigriniu paltuku ir tufliais. labai taiklus apibudinimas. beje, jauciu panasuma ir nemenka su d&g the one.
Atsakyti
o man DG feminine iki siol mylimiausias vasarinis kvapas- ir kaip pastebejau lietuvoj visai nepopuliarus blush2.gif nezinau kodel- laiko fantastiskai, mielas, jaukus, moteriskas ir gaivus- sulaukiu milijono komplimentu blush2.gif nors pirmosios natos tai man primena net kazkokius vyriskus kvepalus blush2.gif o visiems kitiems sezonams organza thumbup.gif nors ir ieskau ko kito, bet visi kiti erzina ir viskas ax.gif tik as jau su miniatiurom neisiversciau- nusiperku 50ml, ir uztenka visiems metams bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 18 kovo 2008 - 19:22
aha, as irgi pastebejau, kad nepopuliarus. bet tuo geriau ax.gif o vasarai as turiu kur kas gaivesniu rolleyes.gif man butu per sunkus. va, pavasariui pats tas. nors dabar prisimenu, kad kazkada vasara prie +26 kingdom'u kvepinaus ir nieko mastau.gif
Atsakyti

p.s. ar tikrai apie Feminine snekat(stiklinis buteliukas su sidabriniu kamstuku), nes man tie leopardiniai rastai primine kita DG kvapa- BY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 18 kovo 2008 - 19:27
QUOTE(illiusion81 @ 2008 03 18, 19:26)
p.s. ar tikrai apie Feminine snekat(stiklinis buteliukas su sidabriniu kamstuku), nes man tie leopardiniai rastai primine kita DG kvapa- BY

apie feminine. mirksiukas.gif cia tie 'leopardiniai rastai' tai ne buteliukui, o kvapui apibudinti rolleyes.gif tu BY net nemaciau Lietuvoj, o gal yra?
Atsakyti
tikrai esu macius blush2.gif neprisimenu dabar tik kur- gal kosmadoj- bet man jie nepatiko biggrin.gif net tiesa sakant negaliu prisimint kodel- bet man jei jau iskart nepatinka kas nors, tai daugiau ir nebeuostau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 03 18, 19:29)
tu BY net nemaciau Lietuvoj, o gal yra?

Aš mačiau prieš pusmetį Akropolio Kristianoje. Pati turiu jų miniatiūrą. Man BY visai faini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 03 18, 19:01)
merginos, nezinau, i kuria tema eit su tokiu klausimu: gal zinote ar matete, ar savanoriu rimi PE dar yra givenchy organzos miniatiuru? nes vcupe tai nebuvo. maniske jau baiginejasi, tai butu neprosal dar viena isigyt. gal kas eisit ten artimiausiu metu, ir pakabinsit aki, m?

Tikrai nėra.
Apskritai visos miniatiūros išpardutos, ir nežino pardavėja ar kada kokių užveš...
Atsakyti