Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Indijaa @ 2008 01 23, 13:08)
man pirma mintis sovusi i galva tai naujiosioms rusems biggrin.gif

Man atrodo cia daugiau naujiesiems rusams toks buteliukas patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 01 23, 03:58)
nauja versija diesel.....nu grazu grazu..

user posted image

ojej...kas toliau? blink.gif i stringus ivynios? doh.gif nu jo, bent siokia tokia praktine nauda butu...

QUOTE(leliux @ 2008 01 23, 07:54)
neskoningumo virsune laugh.gif
is kojines i grandiniu panciu mega_shok.gif

Na kojine muset suplyso, tai bent grandzinem pridenge lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 01 22, 18:31)
O ju kur galima rasti  blink.gif  bigsmile.gif

Kaune yra parduotuvej svaros prekes ax.gif

http://www.svarospre...oducts_id=29691

http://www.svarospre...oducts_id=29690
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 01 23, 15:15)
Kaune yra parduotuvej svaros prekes  ax.gif

Va, kaip ta parduotuvė vadinasi doh.gif Ten ir radau. Jie ir testerį turi smile.gif
Atsakyti
Pasižiūrėjau tos parduotuvės puslapį - tikras lobynas, tik reikia atsirinkt, kas yra kas... Va Tualetinis vanduo VPP "Chanson Choco" 50ml - tik 5,99 lt, va toks:
user posted image arba toks:
user posted image
(tas jau 100 ml ir kainuoja net 10,99). O šalia ir "Delightly Deep Water" , ir "Ars Amandi code" vis po 5,99 :
user posted image
user posted image
O yra ir "Tualetinis vanduo "212" Carolina Herera 100ml" už 189 lt bei "Tualetinis vanduo "Cerruti" 1881 100 ml" už 179 lt...
user posted image
user posted image
O tarp jų Maroussia po 39 ir 59 lt...
Tai tie 212 ir 1881 jau originalai, reikia suprast? Kaip ir Maroussia? g.gif Griežtai žiūrint, tai ir visi kiti originalai - "Ars Armandi Code" turbūt tik atsitiktinai panašūs į kažką kitą... lotuliukas.gif Pavyzdžiui, į šitą: user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 23 sausio 2008 - 14:42
QUOTE(biologė @ 2008 01 23, 15:39)
Kaip ir Maroussia? g.gif 

Maroussia yra gerai, bet tu neuostyk - iki ryto nuo saldumo neatsigausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 23, 14:42)
Maroussia yra gerai, bet tu neuostyk - iki ryto nuo saldumo neatsigausi  lotuliukas.gif

Ačiū. Neuostysiu. Aš jau pauosčiau L'Occitane Eau d'Iparie - neatsigaunu. Vos niekuo dėtų bomžiukų neapkaltinau, kad odekolonu dvokia, o čiagi aš pati šitaip... hm... dvelkiau lotuliukas.gif Tai dar ir saldžioji marusė būtų nebepakeliama... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 01 23, 03:15)
atsiliepimus skaiciau tos fragrancenet.com ir kitu visu internetiniu neaiskiu parduotuviu.....nors jie sako kad kvepalai 100% originalus..atsiliepimuose labai daug zmoniu sako kad kvapas skiriasi nuo pirktu parduotuvese.... g.gif  keli atsiliepimia buvo kad net spalva skiriasi... doh.gif

as irgi norejau uzsisakyti kvepalus is tu internetiniu parduotuviu...bet praejo noras paskaicius atsiliepimus.....

vienus kai minejau uzsisakiau....irgi parasyta kad 100% originalai...bet kazkodel liduku ant bonkuciu nera.... doh.gif

as apie tas internetines parduotuves nieko neskaiciau ir pati neuzsisakinejau, bet manau, cia zmones veikia panasi psichologija kaip Lietuvoje PE. Nueikit i puslapi skundai.lt ir pamatysit kiek zmoniu ten tikina nusipirke neoriginalius kvepalus.

O kad spalva skiriasi... as esu turejusi Ferragamo F, tai dezuteje net buvo idetas i dezute toks lapukas, kur buvo parasyta, kad gali skirtis kvepalu spalva, bet mazdaug buvo parasyta kad tai nereiskia kvepalams nieko blogo. rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ivalda @ 2008 01 23, 08:12)
O kur tu skaitei, gal gali kokia nuorodą įdėti, nes vienus kvepalus būtent iš tos parduotuvės pirkau?  unsure.gif

atsiliepimai

by Online Shopper, Jan 18, 2008
The D&C light Blue was a different color that when I purchased it from the store.

by Online Shopper, Jan 17, 2008
I purchased Chanel no.5 beacause my husband is in love with it. I have a sample at home from a department store. However, the product I receive smells nothing like what my sample does of the very same product. I'm a little dissappointed.
by Online Shopper, Jan 16, 2008

The Romeo Gigli EDT smells nothing like the Romeo Gigli I have been using for more than 10 years. Extremely disappointed. I can only assume that it is not authentic. I will not be using this service and would never recommend it to anyone.

Online Shopper, Jan 15, 2008
The Carolina Herrera fragrance that I purchased has NO similarity to the commercial product I purchase at my local Macy's. The fragrance is barely detectable after half an hour. Very poor quality. I don't know what you all think you are sending out, but it isn't a quality product.

cia tik keletas atsiliepimu......ir tikrai viena toki atsiliepima paskaicius susimastau..nes pati turiu itarimu kai atsiunte kveplaus be jokio lipduko....tai kaip zinoti kas per kvepalai ar edt ar edp kiek ml ir t.t....kazkoks briedas....

Papildyta:
QUOTE(Mariposa @ 2008 01 23, 12:58)
as apie tas internetines parduotuves nieko neskaiciau ir pati neuzsisakinejau, bet manau, cia zmones veikia panasi psichologija kaip Lietuvoje PE. Nueikit i puslapi skundai.lt ir pamatysit kiek zmoniu ten tikina nusipirke neoriginalius kvepalus. 

O kad spalva skiriasi... as esu turejusi Ferragamo F, tai dezuteje net buvo idetas i dezute toks lapukas, kur buvo parasyta, kad gali skirtis kvepalu spalva, bet mazdaug buvo parasyta kad tai nereiskia kvepalams nieko blogo.  rolleyes.gif

gali skirtis spalva.... g.gif idomiai idomia cia....kvepalu spalva pasikeicia jei stovi kokia siltam sandeli ilga laika.....kad apsidrausti gal ir parase kad gali spalva skirtis...... doh.gif

nes irgi skaiciau vos ne visa nakti apie internetines kvepalu parduotuves......kazkodel kvepalai pareina is kinijos......nu gerai tebunie ten stovi fabrikai ir sandeliai neapmuitinta zona ir t.t....bet esme kad kvepalai buna pasene.....defektuoti ir t.t...uztat juos perka urmu tokios internetines parduotuves ir jie nera sviezus.....del to gal ir spalva pasikeicia ir kvapas ....( nes parduotuves atnaujina savo asortimenta kas kazkiek laiko..ir tuos senesnius kvepalus siuncia i nukainuotas parduotuves....)

ir dar man labai idomiai skamba visu internetiniu parduotuviu pasakymas....kad mes gauname kvapalus is europos distributoriu.... g.gif aha distributoriai kinijoje.... cool.gif

vieni zodziu skaudi tema.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 23 sausio 2008 - 18:54
Ne čia ne ta parduotuvė iš kurios pirkau. Aš pirkau iš šitos: http://www.fragranceshop.com/ ax.gif
Atsakyti
mano sarase kokiam sarase..mano galvoj kirba mintis kaip gauti kuo greiciau tuos kvepalus.....kazkaip jau pinigine verkti pradejo..... cool.gif biggrin.gif sako nebeskriausk manes..... cool.gif

noriu prada

user posted image

noriu mishka badgley..

user posted image

ir dar noreciau roberto cavalli oro.....tik va ju niekur nerandu pirkti o is interneto uzsisakyti bijau padielku kaip velnias kryziaus....nors kvapo net neisivaizduoju....bet ta gyvate tai veza.... cool.gif

user posted image

ir dar sarase noreciau armani night.....kazkodel mane raudona spalva zavi..... rolleyes.gif bet velgi niekur ju nera pirkti...o interneto platybes nezavi.... g.gif kur rasti tikrai patikima internetini kvepalu puslapi.... g.gif

Papildyta:
QUOTE(ivalda @ 2008 01 23, 17:10)
Ne čia ne ta parduotuvė iš kurios pirkau. Aš pirkau iš šitos: http://www.fragranceshop.com/  ax.gif

mane irgi gunde ta parduotuve..kainos labai geros....noriu kvepalus is ten uzsisakyti......bet bijau.... unsure.gif apie ja dar mazia atsiliepimu yra...tai bizrate dar neivertino jos.......ieksojau atsiliepimu....irgi nelabai geri....bet negeri tik del atsiuntimo ir customer service........bet dar mazia atsiliepimu.....tikiu irgi kad kad atsiras tokiu kur nusivils kvepalais.....arba reikia mas uzsisakyti ir issakyti nuomone.......tik va negalesiu kvepalu suliginti su pirktiniais is geros parduotuves nes tokiu nera parduotuvese..... g.gif

jeigu tokios parduotuves kaip fragrancenet.com arba scentiments.com ivertintos bizrate ir turincios bizrate ar yahoo ar nextag zenkla savo puslapi tokie atsiliepimai...tai kitos parduotuves be zenklu is viso manes nezavi....
Papildyta:
as marina de bourbon uzsisakiau is scentedmonkey.com.....irgi tipo 100% originalai ir blablabla......be lipduku bonkutes....dangtelis nusima su visu auksiniu pagrazinimu.... doh.gif atidavaiu juos draugei...nes man jie trumpino gyvenima... cool.gif .ir perspjau kad uz originaluma neatsakau....

paskui patikrinau ju grazinima..tai pradarytu kvepalu negalima grazinti..... doh.gif jau cia itarima turejo kelti.....bet va pasitikejau uzrasu 100%oroginalas......juk internete gali rasyti ka nori.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 23 sausio 2008 - 19:21