Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės

QUOTE(migliux @ 2008 02 02, 12:20)
Turim 29 dydžio Puma kedukus, tai nežinau ar kuo padės  g.gif
Fainučiai  thumbup.gif  Pas It-ama pirkai?
Papildyta:

Tada nežinau, gal Marquita  g.gif  Kai vaikai buvo mažesni tai pirkdavau šitos firmos basutes, sezonui tikrai užtekdavo. Ir kaina jų apie 60-80 Lt, o aš dar turiu 15 proc nuolaidų kortelę
Pabandyk dar Batų kalne paieškot. Ten būna senų kolekcijų Naturino, Geox, Primigi batukų
Beje ten Geox pigiau net negu ŽB

pas boruze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 02, 10:26)
pas boruze mirksiukas.gif

Kiek kainavo? Nors mano vaikai abu kol kas jokių batų neišaugo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pirkau jau vasarai Ecco ir Primigi basutes savo chuliganui biggrin.gif O pavasariui turim Naturino batukus ax.gif Kedukais irgi apsirūpinę, tik galvoju dar apie sportbatukus medžiaginius, ale "inkariukus" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 02 02, 10:45)
Aš pirkau jau vasarai Ecco ir Primigi  basutes savo chuliganui  biggrin.gif  O pavasariui turim Naturino batukus  ax.gif  Kedukais irgi apsirūpinę, tik galvoju dar apie sportbatukus medžiaginius, ale "inkariukus"  g.gif

Aš dar nepirkau, laukiu naujos ecco kolekcijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 02 02, 11:54)
Aš dar nepirkau, laukiu naujos ecco kolekcijos  biggrin.gif

bigsmile.gif jau yra mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristtute @ 2008 02 02, 11:45)
Aš pirkau jau vasarai Ecco ir Primigi  basutes savo chuliganui  biggrin.gif  O pavasariui turim Naturino batukus  ax.gif  Kedukais irgi apsirūpinę, tik galvoju dar apie sportbatukus medžiaginius, ale "inkariukus"  g.gif

bigsmile.gif kokius pirkai, imesk nuotraukyte, tu is naujos jau pirkai? nes akropoli yra jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 02, 11:05)
bigsmile.gif  jau yra  mirksiukas.gif

Tikrai? blink.gif Buvau praeitą šeštadienį tai dar nebuvo g.gif
Iki vasaros dar toli kaip su tais dydžiais neprašaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 02 02, 12:06)
Tikrai?  blink.gif  Buvau praeitą šeštadienį tai dar nebuvo  g.gif
Iki vasaros dar toli kaip su tais dydžiais neprašaut  g.gif

tai vat, kad as pati bijau neprasauti, pastoviai iskart perku, nes poto nebebuna dydziu doh.gif vaziuosiu sia savaite ziureti kas gero nes vakar papilde 4u.gif pas mus akropolio ecco, reiskes pas jus akropoli tikrai turi buti, nes ta pati respublika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 02, 12:08)
tai vat, kad as pati bijau neprasauti, pastoviai iskart perku, nes poto nebebuna dydziu  doh.gif  vaziuosiu sia savaite ziureti kas gero nes vakar papilde  4u.gif  pas mus akropolio ecco, reiskes pas jus akropoli tikrai turi buti, nes ta pati respublika  biggrin.gif

pas mus buvau akropoly pries kelias dienas tai dar nera naujos kolekcijos
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 02 02, 12:35)
pas mus buvau akropoly pries kelias dienas tai dar nera naujos kolekcijos

penktadieni uzvezimas buvo, tai manau pas jus urgi jau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 02, 11:06)
bigsmile.gif  jau yra  mirksiukas.gif
Papildyta:

bigsmile.gif  kokius pirkai, imesk nuotraukyte, tu is naujos jau pirkai? nes akropoli yra jau  thumbup.gif

Nea, ne iš naujos schmoll.gif Mėgstu kokybišką avalynę, bet nesibaidau ir praeitų metų kolekcijų biggrin.gif Svarbiausia, kad man būtų gražu ir vaikui patogu tongue.gif

Basutės va tokios mūsų, tik spalva vietoj morkinės - salotinė, ir dirželiai smėlio spalvos, o ne balti ax.gif :

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 02, 12:37)
penktadieni uzvezimas buvo, tai manau pas jus urgi jau bus  biggrin.gif

aisku tai gal vakar ir pas mus papilde 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 02 02, 11:38)
Nea, ne iš naujos  schmoll.gif  Mėgstu kokybišką avalynę, bet nesibaidau ir praeitų metų kolekcijų  biggrin.gif  Svarbiausia, kad man būtų gražu ir vaikui patogu  tongue.gif

Basutės va tokios mūsų, tik spalva vietoj morkinės - salotinė, ir dirželiai smėlio spalvos, o ne balti  ax.gif :

user posted image

user posted image

Šitos Primigi labai fainos man. Ecco tai irgi nieko tik nepatiko kad neodinės
Atsakyti