Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės

QUOTE(migliux @ 2008 02 02, 11:20)
Turim 29 dydžio Puma kedukus, tai nežinau ar kuo padės  g.gif
Fainučiai  thumbup.gif  Pas It-ama pirkai?
Papildyta:

Tada nežinau, gal Marquita  g.gif  Kai vaikai buvo mažesni tai pirkdavau šitos firmos basutes, sezonui tikrai užtekdavo. Ir kaina jų apie 60-80 Lt, o aš dar turiu 15 proc nuolaidų kortelę
Pabandyk dar Batų kalne paieškot. Ten būna senų kolekcijų Naturino, Geox, Primigi batukų
Beje ten Geox pigiau net negu ŽB

Mariquitos pernai nešiojo, man nelabai patiko, labai jau greit padorią išvaizdą prarado schmoll.gif

QUOTE(Kristtute @ 2008 02 02, 12:38)
Nea, ne iš naujos  schmoll.gif  Mėgstu kokybišką avalynę, bet nesibaidau ir praeitų metų kolekcijų  biggrin.gif  Svarbiausia, kad man būtų gražu ir vaikui patogu  tongue.gif

Basutės va tokios mūsų, tik spalva vietoj morkinės - salotinė, ir dirželiai smėlio spalvos, o ne balti  ax.gif :

user posted image

user posted image

Jei nepaslaptis, kiek tokios primigi kainavo ir kur pirkai? ax.gif
Atsakyti
mes irgi turejom mariquitos basutes pernai, labai greit susidevejo, t.y. apsinese purvu, sunkiai valesi, nes pavirsus ne oda, o kazkoks pakaitalas g.gif turbut del to ir kaina mazesne biggrin.gif

bet dabar namuose jas nesiojam, siaip formos neprarado drinks_cheers.gif tik labai daug valyt reik, kas ne mano nervams blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2008 02 02, 18:51)

Per Ebay, UK biggrin.gif Su viskuo beveik 100 lt gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 02 02, 21:24)
Per Ebay, UK  biggrin.gif  Su viskuo beveik 100 lt gavosi  ax.gif

o tai tikrai nebrangiai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 02 02, 20:24)
Per Ebay, UK  biggrin.gif  Su viskuo beveik 100 lt gavosi  ax.gif

Tai tikrai labai normali kaina. Reikes ir man gal pabandyt siustis, nes ziuriu taip daug pigiau gaunasi negu parduotuvese pirkt pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 01, 21:15)
kokius?  bigsmile.gif
mes siuos turime, tik nz gal isaugo jau  lotuliukas.gif
user posted image

Zana, koki faini sie batukai thumbup.gif Jei nepaslaptis, kiek mokejai uz juos ir kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2008 02 02, 23:03)
Zana, koki faini sie batukai thumbup.gif Jei nepaslaptis, kiek mokejai uz juos ir kur pirkai?

biggrin.gif ACIU
jau ir neprisimenu smile.gif kaip ir visi ecco batukai tokia ju kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2008 02 02, 18:51)
Mariquitos pernai nešiojo, man nelabai patiko, labai jau greit padorią išvaizdą prarado schmoll.gif

Ko norėt už tokią kainą lotuliukas.gif Nors maniškė nešiojo tai dar po sezono pardaviau
Vakar buvau ecco pardėje, tai jau yra nauja kolekcija bet mano nusižiūrėtų basučių dar nėra
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 02 03, 11:49)
Ko norėt už tokią kainą  lotuliukas.gif  Nors maniškė nešiojo tai dar po sezono pardaviau
Vakar buvau ecco pardėje, tai jau yra nauja kolekcija bet mano nusižiūrėtų basučių dar nėra

o geras, bigsmile.gif as buvau treciadieni tai dra nebuvo, reiks gal kita sav kada nulekt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 02 03, 10:49)
Ko norėt už tokią kainą  lotuliukas.gif  Nors maniškė nešiojo tai dar po sezono pardaviau

o tu akropoly buvai ar europoj?
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 02 03, 10:31)
o tu akropoly buvai ar europoj?

Akropolyje
Atsakyti
yra ir europoj nauja kolekcija, pas vienus basuciu yra, pas kitus batuku graziu yra biggrin.gif
tik ant saviskio basuciu neradau, sake ja ispirktos blink.gif blink.gif sake kovo men jau bus tuscia blink.gif blink.gif o akropoly batuku graziu maciau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti