Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės

QUOTE(Zana4 @ 2008 02 07, 15:00)
lotuliukas.gif  tai dabar jau mums ir nereik smile.gif turime naujas, dar papildonu pilna  doh.gif  bet basutes tikrai ciotkos  wub.gif  kristute turi, pasiklausk jos ar verta  mirksiukas.gif

kai tu rasei,kad uz tokia kaina mielu noru paimtu, tai sakau, gal ir nori biggrin.gif
ok, aciu , reiks pasiklaust jos, kokie jos atsiliepimai apie jas, ar verta pirkt, ar geriau kokias kitokias pasiziuret 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 07 vasario 2008 - 13:03
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 07, 14:02)
kai tu rasei,kad uz tokia kaina mielu noru paimtu, tai sakau, gal ir nori  biggrin.gif
ok, aciu , reiks pasiklaust jos, kokie jos atsiliepimai apie jas, ar verta pirkt, ar geriau kokias kitokias pasiziuret 4u.gif

tikrai manau, kad basutes geros, tik man konkreciai situ spalva per sviesi. na, as nepirkciau baltu, nes man jos butu nepraktiskos. jei vaikas turetu dar kelias poras, tai kodel gi ne..
Papildyta:
As mieliau paimciau kurias nors is situ, bet ne baltas.

user posted image

sitos melynos su raudonu man bene graziausios is tokio modelio.

user posted image

ir sitos kaip kristtutes puikios.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 02 07, 15:17)
tikrai manau, kad basutes geros, tik man konkreciai situ spalva per sviesi. na, as nepirkciau baltu, nes man jos butu nepraktiskos. jei vaikas turetu dar kelias poras, tai kodel gi ne..

kad vienu basuciu maniskiui mazai tai cia jau tikrai unsure.gif nes su vienom niekaip neissisuksim,
jau pernai teko pirktas antras po sav nesiojimo, nes supratau,kad toliau kiemo ribu bus geda keliaut su jom biggrin.gif vaziuoja su dvirasiu ar masinele stabdo su koja, tai nubrozdino konkreciai blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2008 02 07, 15:23)
Papildyta:
As mieliau paimciau kurias nors is situ, bet ne baltas.

user posted image

sitos melynos su raudonu man bene graziausios is tokio modelio.

user posted image
ir sitos kaip kristtutes puikios.

user posted image

grazios, tos komufliazines labai man patinka, bet tokiu nera 4u.gif
Atsakyti
o kaip geox basutes dukrytei tokias nuziurejau
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 02 07, 12:14)
Kokia ta kaina? Nes vasarą per išpardavimus galima buvo juos už 130 Lt isigyt berods. Aš pabijojau pirkt nes neaišku kokia ta koja bus

Nu vo g.gif O aš pas It-rama pirkau.... Ir sumokėjau daugiau net negu pardėj doh.gif 155 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 02 07, 14:57)
Nu vo  g.gif  O aš pas It-rama pirkau.... Ir sumokėjau daugiau net negu pardėj  doh.gif  155 Lt  doh.gif

blink.gif ogo

tutifruti, labai grazios basutes 4u.gif o del nesiojimo tai jau cia daug kas snekejo smile.gif kedukai man super nesiojasi geox, basuciu nebandem blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 07, 14:26)
grazios, tos komufliazines labai man patinka, bet tokiu nera 4u.gif

bandysiu ebay tokias suzvejoti, svaigstu del ju doh.gif
Atsakyti
quote=Kristtute,2008 02 07, 15:57]
Nu vo g.gif O aš pas It-rama pirkau.... Ir sumokėjau daugiau net negu pardėj doh.gif 155 Lt doh.gif
[/quote]
as saviskiui pas itama pirkau batukus ir gerokai pigia gavosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 07, 15:00)
blink.gif  ogo

tutifruti, labai grazios basutes  4u.gif  o del nesiojimo tai jau cia daug kas snekejo smile.gif kedukai man super nesiojasi geox, basuciu nebandem  blush2.gif
Papildyta:

bandysiu ebay tokias suzvejoti, svaigstu del ju  doh.gif

reiks bandit uzsakit mum reikia i darza nuo balandzio pradesim lankiti ax.gif svarbu kad butu lengvutes ir patogios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 07, 15:05)
as saviskiui pas itama pirkau batukus  ir gerokai pigia gavosi
user posted image

dabar tokio tipo dar yra ecco pardei, bet kaina tai nebloga ju

tutifruti, tu ebay paziurek tarp padevetu kaip tokios atrodo g.gif as vienas norejau uzsisakyti is neckermann, poto ebay ilindau ir pamaciau ju bukle kai panesiojo vaikas, tai atsoko fantazija, pas mus ecco kaip nauji liko, tai ant ecco ir apsistojau basankiu ..dar adidas papildomai perkam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 07, 15:17)

tutifruti, tu ebay paziurek tarp padevetu kaip tokios atrodo  g.gif  as vienas norejau uzsisakyti is neckermann, poto ebay ilindau ir pamaciau ju bukle kai panesiojo vaikas, tai atsoko fantazija, pas mus ecco kaip nauji liko, tai ant ecco ir apsistojau basankiu ..dar adidas papildomai perkam  bigsmile.gif

gera mintis thumbup.gif tai va as ziurejau shoes.com panasias ecco tai ju kaina dabar 35dol situ geox 45 nepilnai reikia paziurineti ebay dar drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 07, 16:17)

tutifruti, tu ebay paziurek tarp padevetu kaip tokios atrodo  g.gif  as vienas norejau uzsisakyti is neckermann, poto ebay ilindau ir pamaciau ju bukle kai panesiojo vaikas, tai atsoko fantazija, pas mus ecco kaip nauji liko, tai ant ecco ir apsistojau basankiu ..dar adidas papildomai perkam  bigsmile.gif

labai smagus baciukai, rudeniui manau bus kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 07, 15:35)
labai smagus baciukai, rudeniui manau bus kaip tik  thumbup.gif

Mano vyresnelis tokius visa rudeni nesiojo... thumbup.gif baciukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitav: 07 vasario 2008 - 18:52