Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės

Mes turejom Naturino basutes o dabar zieminius batukus Naturino turim, pavasariui Geox turim baciokus, o po namus ecco basutes avim wub.gif Ir negaleciau nei vienu isskirti, visi siu firmu batai labai geri mirksiukas.gif Todel kas liecia sias firmas, tai issirenku kurie man buna tuo metu graziausi rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 02 08, 11:45)
šiaip esu be galo patenkinta Barteku  4u.gif

as ir visad kol buvo maziukas pirkdavau bartek batukus, bet dabar kai jau reikalinga avalyne nuo 28 dydzio, tai dauguma tokio dydzio labai sunkus batukai blink.gif blink.gif
o kitas dalykas ,kaina mazai kuo skiriasi ecconuo bartek, o per SM galima pigiau nupirkt naujus ecco ar naturino batukus uz ta pacia kaina kaip bartek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 08, 12:16)
esu pora kart buvus batu kalne, bet nieks i aki nekrisdavo schmoll.gif

ir man tas pats, bet mamkos pasake, kad ten kartais galima surast primigi ir naturino batukus, tai vat bandisiu suzvejuoti ten, o eigu nepavyks, tada su ebay turbut pazaisiu biggrin.gif

va kaip atrodo po poros menesiu nesiavimo dukriuko batukai doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 02 08, 14:41)
va kaip atrodo po poros menesiu nesiavimo dukriuko batukai  doh.gif

blink.gif kokie cia batukai?/ nusinesiojo tai neblogai doh.gif
Atsakyti
panasu kad cia naturino ar klystu??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitav: 08 vasario 2008 - 13:49
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 08, 14:46)
blink.gif  kokie cia batukai?/ nusinesiojo tai neblogai  doh.gif

QUOTE(jurgitav @ 2008 02 08, 14:48)
panasu kad cia naturino ar klystu??? g.gif

Jo, cia Naturino
tai dabar ir nezinau, siaip jau radau graziu batuku Naturino, bet va bijau, kad vel ta pati istorija bus.....
o gal mano dukriukas tiesiog nemoka nesiot avalyne.... g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 02 08, 10:50)
Aš rašiau. Prilenda bet iškrapštydavau. Čia tada kai basutės atviros. Pati batelius turiu tai neprilenda į batelius  thumbup.gif  Nerealūs man tie mano bateliai  tongue.gif

Aha, taip ir galvojau, kad tu. biggrin.gif O dėl to prilindimo, tai mano mažei visada visko prilenda, nes basutes vasarą visad avim atviras. Bet čia smulkmena. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 02 08, 14:27)
Jo, cia Naturino
tai dabar ir nezinau, siaip jau radau graziu batuku Naturino, bet va bijau, kad vel ta pati istorija bus.....
o gal mano dukriukas tiesiog nemoka nesiot avalyne....  g.gif  verysad.gif

O kiek jai buvo, kai avėjo šituos batukus? Nes matau, kad odelė lakuota, todėl pas jus gerokai apsitrynė. Gaila, kad nebeturiu savo mergaitės panašių batukų foto-ji avėjo pavasarį ir rudenį, kai pardavinėjau, tai atrodė kaip visai nauji. Nenusitrynę, neišsiklaipę. ax.gif Be to, ir vaikas vaikui nelygus: vieni nešioja vienaip, kiti kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 08 vasario 2008 - 14:40
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 02 08, 15:27)
Jo, cia Naturino
o gal mano dukriukas tiesiog nemoka nesiot avalyne....  g.gif  verysad.gif

na va atspejau... nes pati esu pirkusi ne vienus naturino... tai apsitrindavo lygiai taip pat... Dabar ten net neinu neziuriu ir neperku... kai paskutinius sviesius nupirkau baciukus ir po poros savaiciu nesiojimo suplyso per siule...tai buvo gaila sumoketu pinigu doh.gif nunesiau juos i tindi rindi parduotuve parodyti kokius batus pardavineja.. grazino dali pinigu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 02 08, 16:42)
na va atspejau... nes pati esu pirkusi ne vienus naturino... tai apsitrindavo lygiai taip pat... Dabar ten net neinu neziuriu ir neperku... kai paskutinius sviesius nupirkau baciukus ir po poros savaiciu nesiojimo suplyso per siule...tai buvo gaila sumoketu pinigu doh.gif  nunesiau juos i tindi rindi parduotuve parodyti kokius batus pardavineja.. grazino dali pinigu... blink.gif

blink.gif blink.gif as tikiuosi maniskis nesunesios iki tiek blink.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 02 08, 13:41)
ir man tas pats, bet mamkos pasake, kad ten kartais galima surast primigi ir naturino batukus, tai vat bandisiu suzvejuoti ten, o eigu nepavyks, tada su ebay turbut  pazaisiu  biggrin.gif

Būna, bet pasirinkimo labai nėra schmoll.gif Primigi dar būna. Bet aš ten retai nuvažiuoju, tingiu knistis. Aš išvis paskutiniu metu perku mažiau batų bet perku gerus, ypač sūnui, nes jei turi kelias poras tai vistiek tik vienus nešioja. Dukrai tai daugiau prireikia, prie rūbų derinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 02 08, 15:42)
na va atspejau... nes pati esu pirkusi ne vienus naturino... tai apsitrindavo lygiai taip pat... Dabar ten net neinu neziuriu ir neperku... kai paskutinius sviesius nupirkau baciukus ir po poros savaiciu nesiojimo suplyso per siule...tai buvo gaila sumoketu pinigu doh.gif  nunesiau juos i tindi rindi parduotuve parodyti kokius batus pardavineja.. grazino dali pinigu... blink.gif

mes irgi turejom nemazai naturino tai kiek turejo sunus tai visi ciki piki nenusitrine nei ka thumbup.gif o vat dukrytes basutes tai pacios basutes viskas jom gerai bet dazai nusitrine po men su biski doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2008 02 08, 15:54)
mes irgi turejom nemazai naturino tai kiek turejo sunus tai visi ciki piki nenusitrine nei ka thumbup.gif o vat dukrytes basutes tai pacios basutes viskas jom gerai bet dazai nusitrine po men su biski doh.gif

Tada jums pasiseke... thumbup.gif
Atsakyti