Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės

Aciu,bandysim ieskoti....o kaip next? O jusu vaikuciai po kambari su basutem ar tapkutem vaiksto?musu iki siol su tapkem lakste,kol nenuejom pas ortopede ir prigrase,kad autumem basutem su supinatorium ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 02 28, 11:10)
Aciu,bandysim ieskoti....o kaip next? O jusu vaikuciai po kambari su basutem ar tapkutem vaiksto?musu iki siol su tapkem lakste,kol nenuejom pas ortopede ir prigrase,kad autumem basutem su supinatorium ir tt.

maniskis visa laika tik su kojinem, o vasara tik basas. jei nera problemu su kojytem, tai nereikia manau jokios avalynes namie.
Atsakyti
Ir pas mane dukriukas beveik visada su kojinem arba basa smile.gif tik kai salta turim kaliosu biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiai irgi basi arba su kojinėm
Atsakyti
siandien buvom vaiku mieste, jau ten atsirado bartek basutes vieno modeliuko, melynos ir rudos spalvos
siap visai nieko, labai panasus modeliukas i mano ziuretas primigi basutes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 01 kovo 2008 - 15:49
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 01, 16:48)
siandien buvom vaiku mieste, jau ten atsirado bartek basutes vieno modeliuko, melynos ir rudos spalvos
siap visai nieko, labai panasus modeliukas i  mano ziuretas primigi  basutes 4u.gif

o kaip kainos barteku, ? as net nz nebeuzeinu niekad i batu skyriu barteko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 01, 18:01)
o kaip kainos barteku, ? as net nz nebeuzeinu niekad i batu skyriu barteko  blush2.gif

as šiandien irgi žiūrėjau bartek basutes, tai 30 dydis buvo 145 Lt mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 01, 18:01)
o kaip kainos barteku, ? as net nz nebeuzeinu niekad i batu skyriu barteko  blush2.gif

tiksliai zinok nepasakysiu, kaz kas apie 140lt 4u.gif
pamatavom vaikui, tai 29 reik dydzio doh.gif
kol as pasipriurbdama su sese atsakiau,tai Wiolla biggrin.gif pirma atsake,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 01 kovo 2008 - 18:00
Maniškiui reikia 35 tai kaina pie 160 Lt, todėl geriau ecco pirkau
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 03 01, 19:07)
Maniškiui reikia 35 tai kaina pie 160 Lt, todėl geriau ecco pirkau

siai dienai man i aki ikritusios sios bartek basutes,kurias maciau, tik vis tik biski stabdo tas atviras uzkulnis, sesuo bando juo ju atkalbet biggrin.gif sako, geriau dar pirkt uzdaru 4u.gif
na dar ir primigi patinka, bet dar labai mastysiu
o del ecco labai stabdau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 01 kovo 2008 - 18:20
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 01, 19:13)
siai dienai man i aki ikritusios  sios bartek basutes,kurias maciau, tik  vis tik biski stabdo tas atviras uzkulnis, sesuo bando juo ju atkalbet biggrin.gif sako, geriau dar pirkt  uzdaru 4u.gif
na dar ir primigi patinka, bet dar labai mastysiu
o  del ecco labai stabdau 4u.gif

bigsmile.gif o kodel ecco stabdai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 01, 19:58)
bigsmile.gif o kodel ecco stabdai  blush2.gif

po kol kas is tinkamu dydziu ne labai kas i akis krenta, o vien del firmos pavadinimo , nenoriu pirkt blush2.gif
Atsakyti