Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės

QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 01, 20:00)
po kol kas is  tinkamu dydziu ne labai kas i akis krenta, o vien del firmos pavadinimo , nenoriu pirkt blush2.gif

drinks_cheers.gif doh.gif svarbu kad patogus butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 01, 20:24)
drinks_cheers.gif  doh.gif  svarbu kad patogus butu smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tai va po kol kas dar ir neskubu 4u.gif vis tiek dar kaz kas atsiras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 01, 21:40)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif tai  va po kol kas dar ir neskubu 4u.gif vis tiek dar kaz kas atsiras 4u.gif

kas atsiras, tai internete galima paziureti kiekvieno prekinio zenklo puslapyje ir matai, ar yra kas is naujienu tinkamo ir patinkancio ar ne. Man tai baisu kad paskui nebus patinkanciu batu dydziu, kai jau man ju reiks smile.gif tai perku todel truputi is anksto. nes atrodo, kad kada man reikia, tai butent tu batu dyzio nera, o kitu pilna smile.gif o sau tai isvis tik jei pasirodo nauja kolekcija ir kas yra, tai iskart ir imu, nes atrodo kad 70 proc pirkeju nesioja mano dydi, nes jei jau link sezono pabaigos tai vel visi kiti daugiau maziau yra, o mano nieko arba kur man visai nepatinka. biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi savo dydį reikia pirkti sezono pradžioje, nes paskui nebelieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 03 01, 22:37)
kas atsiras, tai internete galima paziureti kiekvieno prekinio zenklo puslapyje ir matai, ar yra kas is naujienu tinkamo ir patinkancio ar ne. Man tai baisu kad paskui nebus patinkanciu batu dydziu, kai jau man ju reiks smile.gif tai perku todel truputi is anksto. nes atrodo, kad kada man reikia, tai butent tu batu dyzio nera, o kitu pilna smile.gif o sau tai isvis tik jei pasirodo nauja kolekcija ir kas yra, tai iskart ir imu, nes atrodo kad 70 proc pirkeju nesioja mano dydi, nes jei jau link sezono pabaigos tai vel visi kiti daugiau maziau yra, o mano nieko arba kur man visai nepatinka.  biggrin.gif

ziurejau bartek internetiniam psl tai galima issirinkt ka nors 4u.gif
Atsakyti
Rodom gyvai savo basutes. Dydis tai dar didelis nu bet tikiuosi iki vasaros užaugs kojytė, pirkom dydžiu didesnius nei pernai:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 03 02, 22:48)
Rodom gyvai savo basutes. Dydis tai dar didelis nu bet tikiuosi iki vasaros užaugs kojytė, pirkom dydžiu didesnius nei pernai:

thumbup.gif man si spalva irgi grazi, jai maniskis butu vyresnis imciau juodas, nes ta salotine spalvyte labai dera ten cool.gif
Atsakyti
[quote=migliux,2008 03 02, 22:48]

labai graziai jos ant kojytes atrodo....graziau nei ecco psl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 03 02, 22:48)
Rodom gyvai savo basutes.

simpatiskos basutes, maciau jas gyvai ir tokios pat buvo kaip olimpiete ir zana pirko,
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 03, 09:52)
simpatiskos basutes, maciau jas gyvai ir tokios pat buvo kaip olimpiete ir zana pirko,

tai ko tu lauki? smile.gif griebk Kristupui juodas ar melynas, kol dydziu yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 03 03, 10:26)
tai ko tu lauki? smile.gif griebk Kristupui juodas ar melynas, kol dydziu yra  4u.gif

na kaz kaip man jos ne is tokiu, kurias pamatycius miegot negaleciau lotuliukas.gif mis apie jas mastyciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 03, 12:10)
na kaz kaip man jos ne is tokiu, kurias pamatycius miegot negaleciau lotuliukas.gif mis apie jas mastyciau rolleyes.gif

Kuo daugiau į jas žiūriu tuo labiau man jos patinka biggrin.gif
Atsakyti