Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Bildukas

QUOTE(Coccinela @ 2007 09 29, 16:13)
o kaip su vietom šiame darželyje? mums verkiant skubiai reikia lopšelio  verysad.gif
ne visai dienai gi, kad nors porą valandų per mano laboratorinius ir seminarus priimtų, o visi vis veja, kad grupės seniai suformuotos..  verysad.gif

Jei ir yra, taigal kokia vieta pas mus grupėj g.gif
Atsakyti
Bandysiu pirmadienį šiaip ar taip unsure.gif
Atsakyti
Gal kas šviežesnių naujienų galėtų pasakyti apie šį darželį, ypač lopšelį? mirksiukas.gif ar geros auklėtojos, vaikams patinka? ir gal galit pasakyti kaip sekasi vaikams lietuviukams šiame daržely? ar bendraujama tik rusiškai ar pagal galimybę su lietuviukais šnekama lietuviškai?
Atsakyti
man irgi idomi nuomone apie sita darzeli, kadangi prie pat darbo
Atsakyti
mes nuo geguzes einam i si darzeli, is pradziu as labai skeptiskai buvau nusiteikus, bet kuo ilgiau tuo labiau patinka. savo suneli taip pat vesiu ten, kai sueis metukai i lopseli. patalpos labai erdvios, taip, nera euroremonto, bet visur svaru ir su vaikais tikrai uzsiima. tikrai rekomenduoju. mamytems lietuvems - grupese labai daug lietuviu vaikuciu. mano grazuole namuose su manimi pradejo sneketi lietuviu kalba. beje, nuostabi direktore ten!!!
Atsakyti
Sveikos!
Mano sesute baige si darzeli, dukra lanko jau 2 metus, ir tikrai neturiu ne vieno priekaisto siam darzeliui. Skaniai maitina vaikucius, priziuri, aukleja. Yra ir uzdaras kiemas vaikams, sale. Jei kam reiks info, tai rasykit man i az, nes sios temos neseku...
O del remonto- jei valstybe nefinansuoja tai is kur darzelis paims pinigu g.gif Dabar jie bent jau langus pakeite, lenoleuma nauja uztiese, siaip tvarkosi po biski kaip isgali...
Aukletojos superines thumbup.gif , o direktore - tai is vis geras zmogus!
4u.gif
Atsakyti
Labai nuostabus vaiku darzelis yra Bildukas, musu seima yra lietuviai taciau, kai mazylei teko pradeti lankyti lopseli, mes labai pergyvenome, taciau jau antra diena supratome, kad mazyle yra puikiose rankose, grupes dideles - erdvios, kiemas uzdaras, lauko terasoje vaikuciai gali zaisti lyjant lietuj ar sningant sniegui. O pedagogai labai nuostabus. siunciu nuoruoda, kur galite pamatyti kokioje aplinkoje buna mazyliai:
http://www.rolandromas.eu/sis-bei-tas
Atsakyti
Mielos mamytes, gal galite man paaiskinti, ar sis darzelis nera rusakalbiu vaikuciu darzelis?? g.gif noriu i ji uzrasyti maze savo.... g.gif gal galite papasakoti kas nors???
Atsakyti
Mūsų darželį vasarai uždarė- ir geruolis Bildukas priėmė mūsų daržo vaikučius mėnesiui.
Taigi- pirmą kartą įėjus į šio darželio pastatą nustebino ..kvapas. toks senas senas. Einu tamsiu koridoriumi toliau..randu didelę erdvią grupę, kampe pasirodo virtuvėlė įrengta. Lovos išsilanksto iš spintų- taigi miega ten pat vienoje erdvėje kur valgo, kur žaidžia..Toliau- einu ieškoti lauko žaidimų aikštelės- lipu aukštokais laiptais ir galvoju- o kaip vaikai žiemą čia tais laiptukais siaurais užsilipa- nes žaidimų kiemas lygiu aukščiau nei įėjimo kiemas. Žaidimu kiemas skendi žalumoje, bet už tvoros judri gatvė kuria nuolat zuja mašinos.
Nepeikiu šio darželio jokiu būdu..tiesiog senas pastatas ir jam reikia total renovacijos viskam. matosi, kad tvarkosi, rankdarbiais puošiasi, kad tik jaukiau visiems būtų. apie kolektyvą negaliu pasakyti- nes dirba dabar auklėtojos iš mūsų daržo, taigi su šio darželio kolektyvu bendrauti neteko. Bet labai laukiu kada grįšime į savo darželį ir supratau, kad gražuolis jis pas mus blush2.gif (atskiri miegamieji, šeiminikėlei atskira virtuvėlė ir t.t.)..o dar pabambam dėl vienos kitos smulkmenos. Beje dukryte irgi su ašaromis eina į Bilduką, ir kai pravažiuojam pro savojo darželio pastatą- prašo vežti "Į MANO darzeli"
Atsakyti
Labas merginos.BEKIT is to darzelio.Ten vaikus musa,neduoda valgyt.Galiu daug papasakoti.Nes ten dirba pazistama
Papildyta:
kam idomu rasikit i e-maila glee@inbox.lt
Atsakyti
Gerb. Lakhraama, nezinau kokie jusu pazistami dirba darzelyje, taciau jusu zodziai tikrai neatitinka realybes. Mano vaikas lanko ir antra ketinu vest tik i si darzeli, taigi is patirties galiu pasakyti,kad darzelis nuostabus!!!!!!!!Maistas skanus ir kaip jau minejo viena mamyte,jeigu vaikas nori dar valgyti,jam didesne porcija ir duos.Aukletojos rupinasi,kad vaikai butu sotus ir patenkinti,taip pat matosi,kad vaikais uzsiima.Labai draugiska ir gera atmosfera.Mano vaikas su malonumu kiekviena diena eina i darzeli.
Atsakyti
paskaičiau ką čia apie lopšelį-darželį "Bildukas" rašoma g.gif kokią nesamonę parašė Lakhraama. Labai geras darželis thumbup.gif atmosfera - naminė, o apie maitinimą geriau vaikus paklausinėkite jie pasakys, kad yra skanu, kaip namie. Mano dukra labai patenkinta. Vyriasnisis vaikas jau lanko mokyklą, bet labai dažnai kalba apie šį darželį, ir apgailėstauja, kad užaugo, nes jam labai buvo gera darželyje "Bildukas". Net rugsėjo pirmąją po mokyklos paprašė vėl nuvesti į darželį, kad galėtų ir auklėtoją kaip anksčiau pasveikinti ir padovanoti gėlių. Jam "Bildukas" tapo antrais namas, net dabar jis atėjęs buvo priimtas kaip savas smile.gif
Atsakyti