Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Bildukas

Sutinku su liana135 ir Crusher, darželis "Bildukas" nuostabus! Tai ką parašė Lakhraama man sukėlė šoką. Nieks vaikų tikrai nemuša, maistas skanus, jei vaikas nori, duoda papildomą porciją, auklėtojos nuoširdžios, malonios, užsiima su vaikais , rūpinasi, taip pat nuostabi darželio direktorė!
Į lauko aikštelę yra ir papildomas įėjimas iš antro aukšto (iš vidaus).
Mes lankėme šį darželį pusė metų, bet per šį laiką jis mums tapo labai artimas ir paliko mums tik gerus įspūdžius, ir visada prisiminsime su malonumu apie šio darželio lankymą. Perėjom į kitą tik dėl to, kad labai toli važiuoti reikėjo ir dėl patogumo, nes vyresnioji dukra dabar eina į pirmą klasę, o mažiukas ten pat, t.y. darželyje-mokykloje, į darželį. Džiaugiuosi, kad kitame darželyje mums irgi labai patinka, kaip ir "Bilduke" ir vaikas gerai adaptavosi.
Geriausi linkėjimai "Bildukui"!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linata: 09 rugsėjo 2010 - 12:39
Gavome vieta šiame darželyje, sakykite, gal kas turite kokių atsiliepimų? Aplinka atrodo iš ties skurdoka. Be to mes ne rusakalbiai, tai bijau kaip adaptuosimes g.gif
Atsakyti
sveiki, mano sūnus lanko lopšelinukų grupę nuo rugsėjo, nieko per daug papasakoti negaliu, aplinka tikrai skurdoka, bet mūsų auklėtojos labai malonios moterys. patys šeimoje kalbam lietuviškai, nors yra močiutės, kurios bendrauja su vaiku rusiškai, bet rusų kalbos įtaka pradeda jaustis, ypač, kai sūnus dar tik pradeda kalbėti, sako "daj", pataisau ji "sakyk, duok" smile.gif kol kas nieko blogo negaliu pasakyti, pirmą mėn lankėm po nedaug, po to susirgom, dabar, kai turiu laisvą dieną - nevedu, kai reik į darbą, ar mokslus - vedu.
Atsakyti
Laba 4u.gif gavome ir mes si darziuka .Lankysime, idomu kaip ten?Ar yra lankanciu?Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti