QUOTE(Estrella @ 2009 09 01, 15:22)

Siandien pirma diena mano bernuzelis ejo i darzeli. Mes musyciu grupeje! Palikau tik 2-iem valandom, ir kelias dienas dar taip vaiksciosime, kol priprasime. Kai palikau - mazylis neverke, net pamojavo man rankyte, bet kai atejau, radau visa apsiraudojusi, ilgai dar jis verke pakeliui namo. Nezinau, nuo ko cia...

tikrai del to nereiketu nutraukti vedimo i darzeli,geriau vaikutis tegupavaiksto vienu kartu pripranta ir bus abiem geriau nes jei viena diena eis kita neeis uzsites visas pripratinejimas ir aukletojai bus nekas ir jums visiems.O jo tokia busena normali.As vakar savo vaika vedziau i darza uodeliu grupe tai ir apsiraudojo nes pries tai i musyciu ejo tai supoanikavo,kad nauja erdve,bet gi del to negrazinsiu jo i musytes,viskas busgerai,mamytei kantrybes ir vaikui neparodyk,kad skauda sirdele jie gudruciai viska jaucia,paskui su asaromis ir kaulins,kad i darzeli neeiti

Papildyta:
QUOTE(Estrella @ 2009 09 01, 20:39)
Oj, kiek daug atsiliepimu is karto!!! Aciu mamytem uz palaikyma!
. Su puoduku visai beda pas mus, neseda - nors tu ka. Su teciu kartais nueina i WC ir padaro "reikaliuka", o puoduka pripazista labai retai.
Maniskis ir su puoduku nelabai draugavo nors i darza 1.8 metu nuejo,bet aukletojos tikrai delt o nepyko.O rankas manau tikrai plauna tai privalu,mano vyresnelis jau priemokykloneje grupeje tai vakar sake,:kai mes nusiplauname rankas aukletoja neleidzia liesti zaislu
Mat zaislai gi nera patys svariausi apciupineti tai pries valgyma net zaislu neliecia,tad higienos laikosi

. Su puoduku visai beda pas mus, neseda - nors tu ka. Su teciu kartais nueina i WC ir padaro "reikaliuka", o puoduka pripazista labai retai.
Maniskis ir su puoduku nelabai draugavo nors i darza 1.8 metu nuejo,bet aukletojos tikrai delt o nepyko.O rankas manau tikrai plauna tai privalu,mano vyresnelis jau priemokykloneje grupeje tai vakar sake,:kai mes nusiplauname rankas aukletoja neleidzia liesti zaislu

Mat zaislai gi nera patys svariausi apciupineti tai pries valgyma net zaislu neliecia,tad higienos laikosi