Sveikos,
maniškis jau beveik sveikas, nuo pirmadienio keliaus į darželį. Jaučiu bus atpratęs visai

.
QUOTE(Estrella @ 2009 11 03, 13:55)
Mamytes, kas zino kaip darzelyje su dezinfekavimu yra??? Ar plauna zaislus su kokiu antibakteriniu praparatu??? Nu elementariausia "chlorke" grindis galima butu nuplauti, poto praplauti svariu vandeniu. Iskvarcuoti patalpas. Nes as taip isivaizduoju, kad vaikai apkoseja, apseileje zaislus. Taip tos ligos ir persiduoda. Pasergam, susgriztam i darzeli - o ten "ant visko" bacilos gyvena, tai kur tu nesusirgsi? Vedint pastoviai reikia.
Dėl šito tai nieko nežinau
QUOTE(Lilija73 @ 2009 11 08, 16:32)
IR MES IS MUSYČIU

. NUO RUGSEJO IRGI 2 KATUS JAU SIRGOM
BET ŠITOJ GRUPEJ TAIP ŠALTA

, VAIKAS VISADA SU ŠALTOM RANKOM.

(GAL REIKIA VAIKAM DAUGIAU JUDETI)
REIKIA KAZKAIP SPREST ŠITA PROBLEMA.
O TAIP VISKAS

, AUKLĖTOJOS UŽSIIMA SU VAIKAIS.

(BET VISTIEK IŠ RYTO MES VERKEM
Maniškį vyras veda tai jau iš ryto nebeverkė (jaučiu dabar vėl bus ašaryčių), bet kai aš ateinu pasiimti

, tik mane pamato iš karto į ašaras...
QUOTE(Estrella @ 2009 11 11, 10:34)
Manau salta, nes grupe kampine, galetu tokiu maziuku grupe darzelio vadovybe kazkur vidury ikurti

. Gerai, kad aukletojos ir auklyte rupinasi, maniskis bent jau visada, jei jau salta, buna apvelktas siltesniu megztuku (kuri palieku spintelej). Nors siaip nesam dideli silumos megejai ir namie palaikom 20 laipsniu siluma, gal todel toks vesumas nedidele problema mum. Vaiku ir negalima labai siltai laikyt.
Is ryto ir mes verkiam pastoviai. Jau lyg ir priprantam prie darzelio, o kai susergem, visas pripratimas namie praeina ir kiekviena kart po ligos kaip is naujo i darzeli einam.

Su asarom didziausiom.

Kada jau nebus tu asareliu. Ir man taip skaudu ji palikt, nors ir zinau, kad priziuretas ir ant ranku paima ir pasupa pries miega.
Svarbiausia, kad vaikas uzsiima, pastoviai kazkokius darbelius daro, piesia, spalvina, lipdo. Isivaizduoju, kaip vaiku idomu. O dar ir savarankiskuma ugdo.
Maniskis bent jau kazkoki progresa pradejo rodyti su sedimu ant puoduko 
.
Mum patinka sitas darzelis, tik kad ligos nekamuotu - tai visai butu super
Kaip aš laukiu tokio momento

, maniškis su puodu visai nedraugauja ir jokio noro nerodo. Puodas - priešas Nr. 1

. O kaip darželyje - sodina tuos pampersinius ant puoduko?