Įkraunama...
Įkraunama...

Naujininkai: Gervelė

Sveiki 4u.gif
užrašiau ir aš vakar savo vaiką į "Gervelę". nors tam vaikui... beveik du metai.
bet direktorė priėmė prašymą be jokių kalbų, nors pagal gyvenamąją vietą nepriklausom tam darželiui.
užrašė mus į "Viščiukų" grupę. ir sakė ateit su vaiku pasirodyt gegužės pabaigoj. tik kaip išlaukt dabar biggrin.gif
jei bus viskas gerai, darželį pradėtumėm lankyti nuo rugsėjo ax.gif
Atsakyti
Na ir kur prapuolė visos "Gervelę" lankančių vaikučių mamaytės?
taigi mūsų istorija baigėsi tuo, kad pakliuvome į šį darželį. (direktorė sakė ruošt dokumentus rugpjūčio pabaigai). turėjau su savim lauknešėlį, daviau, bet neėmė. džiaugiuos, kad yra dar nesugadintų žmonių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos "Lasiuku" mamos.

Norejau pasidalinti savo rupesciu - mano mazasis grizta vis sumustas, piktas ir agresyvus, skundziasi, kad ji vadina blogu, viena karta sake, kad nedave valgyti. Yra ir kitu problemu, be to, daznai serga. Nezinau - ar tai vaiku, ar priziuretoju beda. Buvome kitoje grupeje - tokiu problemu neturejome. Mazasis mums pasakojo, kad tai kas vyksta darzelyje pasakoti namuose - negalima, tai paslaptis. Idomu kas per paslaptys darzelyje gali buti nuo tevu?
Kaip jusu vaikai?
Per 3 men. negavome jokio kvietimo i tevu susirinkima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretah: 28 gegužės 2011 - 20:22
QUOTE(Loretah @ 2011 05 28, 20:15)
Sveikos "Lasiuku" mamos.

Norejau pasidalinti savo rupesciu - mano mazasis grizta vis sumustas, piktas ir agresyvus, skundziasi, kad ji vadina blogu, viena karta sake, kad nedave valgyti. Yra ir kitu problemu, be to, daznai serga. Nezinau - ar tai vaiku, ar priziuretoju beda. Buvome kitoje grupeje - tokiu problemu neturejome. Mazasis mums pasakojo, kad tai kas vyksta darzelyje pasakoti namuose - negalima, tai paslaptis. Idomu kas per paslaptys darzelyje gali buti nuo tevu?
Kaip jusu vaikai?
Per 3 men. negavome jokio kvietimo i tevu susirinkima.

Prisedau paskaityti apie aukletojas, kadangi jos taip daznai keiciasi, matyt jau puse ju pazistu smile.gif as irgi pastebejau, kad mano dukrytes sumustos kojos, vien melynes sad.gif kosmaras kazkoks ir aisku pagalvoju, kad cia darzelyje sudave, bet mazai daeina kaip, gal patys vaikai uzsimoja zaislais blink.gif manyske irgi pikta, adresyvi, vaikai tikriausiai prisiziuri vienas i kita, ir paskui elgiasi taip, kaip kiti. baisu, berniukai lieka berniukais, vat jeigu mergaite tokia... doh.gif maniske irgi viena karta sake, kad nedave valgyti, kadangi jai tik 2,6 manau moka ir pafantazuoti. o apie paslapti dar nieko nesake, nes matyt to zodzio dar nezino smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes. as irgi noriu pasidalinti savo patirtimi. mes pradejome lankyti lasiukus rudenio pabaigoje, buvo sunkus laikotarpis ir mums ir vaikui, kadangi nelankeme lopselio adaptacija vyko cia. buvo ir asaru, ir klyksmu, ir spardymosi, ir ivairiu fantaziju, tik kad likti namie, bet kai vaikas priprato, buvo sunku ji "istempt" is grupes. mums padejo labai aukletojos, jos visada pasakodavo kas mazas veike visa diena, kaip valge, kaip miegojo. apie aukletojas tai negaliu pasakyti nieko blogo. jei man ir kyldavo klausymu, tai as tiesiai sviesiai ju ir klausdavau. tai ir jum patariu: jei kas jus nermina, nueikit pas aukletojas ir pasikalbekit, pasakykit kas neduoda jum ramybes ir i ka atkreipt demesi... tik neeikit tuo laiku to kai aukletoja turi buti su vaikais, nes negalesit ramiai visko issiaiskinti. ir sekmes
Atsakyti
Sveikos, gal žinote ar šiame darželyje galima už darželį sumokėt internetu? 4u.gif
Atsakyti
O kaip dėl maitinimo? Ar visi patenkinti darželio meniu? Aš tai pamačius šiandien dienos meniu pakraupau blink.gif Pusryčiai: miežinių kruopų košė,kakava,nelabai pamenu kas prie kakavos ir kriaušė; Pietūs: pieniška makaronų sriuba,virti varškėčiai,kompotas; Vakarienė: daržovių šiupinys,arbata,sausainiai.

Nu man šios dienos meniu protu nesuvokiamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dannge @ 2011 09 12, 10:35)
O kaip dėl maitinimo? Ar visi patenkinti darželio meniu? Aš tai pamačius šiandien dienos meniu pakraupau  blink.gif  Pusryčiai: miežinių kruopų košė,kakava,nelabai pamenu kas prie kakavos ir kriaušė; Pietūs: pieniška makaronų sriuba,virti varškėčiai,kompotas; Vakarienė: daržovių šiupinys,arbata,sausainiai.

Nu man šios dienos meniu protu nesuvokiamas  doh.gif

aš tai šios dienos meniu nelabai spėjau išsistudijuot, dabar dar galvoju ar vaikui batukus numoviau unsure.gif
o šiaip tai mano vaikas namuose niekada nevalgo tarkim pietų iš dviejų patiekalų. namuose būna tarkim prieš miegą sriuba, o po miego - kotletas.
tik čia man keista, kad apie 16 val. vaikai pavalgo vakarienę ir daugiau maisto negauna g.gif nes gerai, kad aš dirbdama pasiimsiu jį apie 17 val +-. bet turbūt tikrai yra vaikų, kuriuos tėvai pasiims 18 val arba net ir apie 19 blush2.gif kaip jiems išlaukt nevalgius? blush2.gif
Atsakyti
man patinka darzelio meniu. nieko keisto, kad vakarieniauja 16 val. pagal ideja vaikus ir pradeda pasiiminet jau nuo 17 val, tai jei valgys 17 kai kurie vaikai eis namo nevalge. kitas klausymas ar vaikai 16 val valgydami pavalgo, nes viena karta maciau, kad jie tuos virtus varskecius paliko guleti lekstese, suprantu, kad gal per sausa kaip maniskej ax.gif tad ir nevalgo, is visos lekstes gal 3 per jega prarija sad.gif ir gaunasi, kad pasiimam namo 18 val alkana vaika. jau bevaziuojant sako noriu valgyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olguse @ 2011 09 22, 19:57)
man patinka darzelio meniu.

Dar mačiau, kad jie geria sultis ir valgo berods vaisius apie 11 val, jei neklystu. lengviau išlaukt pietų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2011 09 23, 10:31)
Dar mačiau, kad jie geria sultis ir valgo berods vaisius apie 11 val, jei neklystu. lengviau išlaukt pietų smile.gif

labas vakaras mielosios mamytes. del meniu: pvz. pirmadieni mano vaikas irgi badauja, nes pirmadieniais darzelyje vien tik "pieniski" produktai, o jisai mesaedis pas mane, bet kai yra plovas ar vistiena darzely- tai aukletojos sako kad net islaizo lekste.smile.gif maciau ir as kai vaikai priespieciams gauna ir bananus, ir kriauses, ir apelsinus...tai manau kad visai neblogas tas meniu.
bet uzsukau pas jus del kitko. ar esat susidure su nauja metodininke?
man labai keista ji...siais metai darzelis visai nepapuostas, grupese vien tik egle, o kai iejau i sale, per vaiko svente, isvis pakraupau: veidrodziai uzklijuoti, sale papuosta vien tik siaudais.... palyginus su kitais darzeliais ar praeitais metais- buvo visai kitaip, jautesi svente -langai apklijuoti, grupes blizgejo nuo girliandu....o dabar?.. bandziau prakalbint aukletoja, kodel niekas nepapuosta, bet ji nieko nesako.. zinau, kad vadovauja paradui nauja metodininke, tai gal pas ja nueiti paklausti? be to per susirinkima ji man pasirode ciniska visagale visazine nepaisanti nieko nuomones.
mamytes, ar Jum nieko itartino cia nera??man labai idomu kaip ji su musu aukletojom bendrauja
Atsakyti
labas vakaras. kazkaip liudna cia, niekas nepasidalina savo rupesciais, mamytes-susalot ar jum viskas tvarkoj? ar pastebejot, aukletojos iskabino popieriuka, kur isleisti pinigeliai. jum nepasirode keista, kur nuplauke tiek pinigu? kazkokio "tualeto" remontas 14 tukst. ??????? noreciau paziureti, gal plyteles paauksotos???? virikles remontas 9 tukst., priemones...o kur nors vienas zaislas ar knyga vaikams??? ar tik musu grupej nenupirko? ar jum neatrodo kazkas neaisku, kodel per visa pusmeti nei knygutes, nei masinytes, nei lelytes...gerai, gal pedagogai geriau zino ko reikia musu vaikams, ir nereikia jiems leliu ar lektuvu, o tai loginiai zaidimai ar pan. as labai susidomejus, ar tinkama linkme plaukia tokie pinigai... blink.gif
Atsakyti