Dėl išleistų pinigėlių, būdavo anksčiau toks tėvelių komitetas
Labas visiems ir visoms 
Darydavome didelį susirinkimą ir tada tėvai pasisakydavo ko jų manymu trūksta vaikučiams, pasisakydavo ir vedėja ką skubiai reikia pirkti ar remontuoti. Tada visi susirinkimo dalyviai balsuodavo ir taip nuspręsdavome kur didesnę pinigėlių sumą sutariame išleisti. O dabar ne taip pat???? Pasitarkite su kitais tėveliais - gal kokį susirinkimą?
Sveikos mamytes. Na mes irgi pradejome lankyti sita darzeli dar vos tik,bet man irgi siek tiek keista tvarka darzelyje, idomu kokie atsiliepimai mamyciu apie maziuku grupes, tu kurie nuo 2 iki 3 metuku.
QUOTE(_Renatuke_ @ 2012 03 31, 16:14)
Sveikos mamytes. Na mes irgi pradejome lankyti sita darzeli dar vos tik,bet man irgi siek tiek keista tvarka darzelyje, idomu kokie atsiliepimai mamyciu apie maziuku grupes, tu kurie nuo 2 iki 3 metuku.
Lankome mažiukų grupę - ''Žirniukai''. Dar ne taip seniai, kol kas kaip ir viskas gerai. Na auklėtojos ir auklytė, kaip įtariu buvo perkeltos kažkada iš rusų grupės ( šimto procentų neduodu
Gal toks pastebėjimas, kad vaikiukų būna su slogytėm, tai nėra labai gerai, nes greit užsikrečia ir kiti. Suprantu būna situacijų, kai dėl slogos tikrai negausi galimybės namuose būti ( darbas yra labai svarbu ). Taigi galvoju, gal būtų neblogai žvakę padovanoti grupei, kur viršuje pila vandenį su eteriniu ( pvz. eukalipto, pušų ) aliejumi. Valytų bent kažkiek orą ir gal netaip užsikrėstų vaikiukai? Kaip Jūs manote?
O kokie Jūsų pastebėjimai, kas neramina? - diskutuojam, dalinamės info
sveiki. mes irgi lankome zirniuku grupe dar irgi visai nesenai, jo pastebejau kad su slogytem buna maziuku bet sutinku ir as kad nedarbingumo del slogos neduoda o dirbt svarbu. na gal ir geras sumanymas jusu,bet reiketu susitikt su mamytemis ir teveliais kitu vaikuciu ir pasitart kas kaip. na del kalbos as maziausiai pergyvenu nes vaikas ir namie girdi rusu ir lenku kalba...kuo daugiau zinos tuo geriau./..
sveikos mamytes, mes lankeme si darzeli, nuo rugsejo einame sale namu jau i kita. na darzeliai is esmes yra visi labai panasus ir meniu labai panasus . jau kazkuri mamyte minejo kad jos vaikas lieka alkanas kai darzelyje buna pieniska diena. Maniske pieno produktu irgi nevalgo, tad jauciu irgi budavo alkana. na bet as nelabai imu i galva vieni vaikai valgo tam tikrus produktus kiti ne.
del slogyciu maniau kad tik siame darzelyje leidzia eiti sergantiems vaikams, bet musu naujame taip pat nedraudziama. Na man pikta yra tik vienu atveju kad kai mano vaikas suserga as ji laikau namie turiu samdyti aukel nes man reikia eiti i darba (aukle nemenkos islaidos). pasveikusi vaika atvedu i darzeli o ten sedi dar kokie 2 snargliuoti ir vienas kosejantis baisiai. mano vaikas vel po keliu dienu suserga ir vel as priversta samdyti aukle.
o seip darzelis tikrai labai neblogas ir aukletojos gana jaunos ir manau mylincios vaikus.
Linkejimai auklytei Irutei
del slogyciu maniau kad tik siame darzelyje leidzia eiti sergantiems vaikams, bet musu naujame taip pat nedraudziama. Na man pikta yra tik vienu atveju kad kai mano vaikas suserga as ji laikau namie turiu samdyti aukel nes man reikia eiti i darba (aukle nemenkos islaidos). pasveikusi vaika atvedu i darzeli o ten sedi dar kokie 2 snargliuoti ir vienas kosejantis baisiai. mano vaikas vel po keliu dienu suserga ir vel as priversta samdyti aukle.
o seip darzelis tikrai labai neblogas ir aukletojos gana jaunos ir manau mylincios vaikus.
Linkejimai auklytei Irutei
QUOTE(Li @ 2011 04 14, 12:25)
Penki metai praėjo kaip viena diena, rudenį užleisime vietą kitiems, o patys jau keliausim į mokyklą. Įspūdžiai patys geriausi, rekomenduočiau, ypač auklėtoją Irutę
(nors ką aš čia... visos auklėtojos geros, na bet mūsų pati geriausia)
o mes pabegome is gerveles,vaikai murzini,maniskis pienisku produktu nevalge,tai paklausiau ar tokiom dienom galiu atnesti savo maista,kokia kosyte ar kotletuka,uzdraude,leido tik sausainiu,vaikas vis diena sausainius tik valge,susirgusiu vaikuciu daug visada. kai pradejom vaikscioti pasake aukletoja kad reikia nupirkti plastelino,flomasteriu,albuma,spalvoto popieriaus,plastelino ir t.t.,po dveju savaiciu susirinkime pasake kad ant tu paciu dalitu mamytes susirinktu pinigelius po 10 eu ir greit pabego lig tai skubedama. Su derektore visiskai nesusikalbesi,nei karto negavau konkretaus atsakymo i uzduota klausima,kai paklausiau kiek mazdaug uz men reikes moketi,nes man tai svarbu,neturiu daug pinigeliu ir auginu vaikeli viena,atsake bus matyt! pabegom siais metais i kita darzeli ir esam laimingi. beje karta vaikas pasakojo kad aukletoja labai reke ant vaiku. Na mum labai nepatiko gervele,gal kitom mamitem bus kitaip 
Papildyta:
o dar aukletoja visada sake kad diena praejo gerai,o auklyte tiliai bijodama,bet pasakodavo apie problemas kai nieko nebudavo grupei
Papildyta:
QUOTE(SilenceGirl @ 2016 09 17, 13:30)
o mes pabegome is gerveles,vaikai murzini,maniskis pienisku produktu nevalge,tai paklausiau ar tokiom dienom galiu atnesti savo maista,kokia kosyte ar kotletuka,uzdraude,leido tik sausainiu,vaikas vis diena sausainius tik valge,susirgusiu vaikuciu daug visada. kai pradejom vaikscioti pasake aukletoja kad reikia nupirkti plastelino,flomasteriu,albuma,spalvoto popieriaus,plastelino ir t.t.,po dveju savaiciu susirinkime pasake kad ant tu paciu dalitu mamytes susirinktu pinigelius po 10 eu ir greit pabego lig tai skubedama. Su derektore visiskai nesusikalbesi,nei karto negavau konkretaus atsakymo i uzduota klausima,kai paklausiau kiek mazdaug uz men reikes moketi,nes man tai svarbu,neturiu daug pinigeliu ir auginu vaikeli viena,atsake bus matyt! pabegom siais metais i kita darzeli ir esam laimingi. beje karta vaikas pasakojo kad aukletoja labai reke ant vaiku. Na mum labai nepatiko gervele,gal kitom mamitem bus kitaip 
o dar aukletoja visada sake kad diena praejo gerai,o auklyte tiliai bijodama,bet pasakodavo apie problemas kai nieko nebudavo grupei