Skaiciau as cia visa ryta jus pasakojimus paie tuos aliejus,balzamus ir visokia kotokia medicina plaukams.Esu pati daug ka iosbandzius,bet mano uosvienes patarimas tikrai turbut geriausias:majonezoa nt galvvos prisitept.Gal ir juokingai skamba,be padeda,plaukai elastingi tampa,zvilga ir kas be ko augima tai skatina.Man po cheminio susukavimo jokie aliejai nepadejo ir slinkti pradejo nezmoniskai,o pora kartu ta kauke padariau,pasedejau kol nusibodo majonezo kvapas ir rezultatas jauciasi.Majoneze juk viko pilna,tad ir sresui esant jis tikrai pamaitina plauka.
Pritariu del majonezo Bet isitikinau ne savo galva, o mamos - vienu metu jai pradejo slinkti plaukai (po cheminio sviesino), tai pasitarusi su draugemis pradejo tepti tokia kosele : majonezas, kiausinis, alyvuogiu aliejus = palaiko apie 1 val. (maiseli uzsidejusi). Rezultatas - per pusmeti sustiprejo plaukai ir paaugo labai Vis neprisiruosiu ir as pradeti - kazkaip prisipirkau aliejuku, balzamu, tai norisi sunaudoti juos..
As tai jau nuo vasario pradzios plaunu plaukus 2-3 kartus per savaite Alpecin sampunu Labai man patinka, kvapas ir plaukuciai svelnus, aisku dar lepinu plaukus aliejais ir kaukem Plaukai buvo lygiai iki lemenuko balandzio menesi vel uzdejus ta lemenuka pamatuosiu, idomu, kiek po dveju menesiu paaugo Manau nedaug, bet plauku komybe zymiai pagerejo
As tai jau nuo vasario pradzios plaunu plaukus 2-3 kartus per savaite Alpecin sampunu Labai man patinka, kvapas ir plaukuciai svelnus, aisku dar lepinu plaukus aliejais ir kaukem
Plaukai buvo lygiai iki lemenuko balandzio menesi vel uzdejus ta lemenuka pamatuosiu, idomu, kiek po dveju menesiu paaugo
Manau nedaug, bet plauku komybe zymiai pagerejo
sveikos, norejau paj\klaust, gal zinot, kuriuos is vitaminu galima vartoti, kai maitini maziuka MP, nes turbut ne visi tinka, o noretusi sustiprinti ir plaukus ir nagus...
sveikos, norejau paj\klaust, gal zinot, kuriuos is vitaminu galima vartoti, kai maitini maziuka MP, nes turbut ne visi tinka, o noretusi sustiprinti ir plaukus ir nagus...
oi tikrai negalima kol maitini. tik spec nestumo/zindymo vitaminus. Mano ta pati padetis Belieka visoks tepamas geris - aliejai, kaukes, serumai ir pan.
Beje, tu gimdei gruodi? Junkis pas mus - i Bendraamzius gruodinukus
As irgi pasiskusiu, kad kirpejos visiskai negaili plauku - kad tik galus nuresti
As irgi dzintars vis tepu - turiu ir ta be galo smirdinti balzama, ir aliejuka - tai kas antra diena keiciu pries plaunant - bet plaukai greiciau neauga - gal kiek stipresni tapo
Bet juk dar nei 2 menesiu nera, kai taip susirupinau ju augimu - laiko reikia
Kazkur skaiciau, kad vienai merginai nuo to dzintars aliejuko per puse metu 30 cm uzaugo - galejo taip buti?
Aš irgi juos geriu,na augti greičiau nepradėjo,bet kad slinkti nustojo tai tikrai
Dabar eisiu ieškot Alpesin šampūno,jau taip noriu ilgų plaukų,kad negaliu...
Sugalvojau iš juodukės tapt blondine ir teko paaukot plaukų ilgį,nes nutriušo tai siaubingai...na bet to ir reikėjo tikėtis.