QUOTE(luka78 @ 2009 08 27, 14:50)
sveikos mamkos
shiandien mb nuleke i darzeli, tai mano 2mecio nebepriima - sako grupes suformuotos
gal paaishkinsit man kaip jos formuojamos ir t.t., nu jei praejusiais metais buvo grupej 24 maziukai, shymet 17...tai sunku dar viena ikisht?

shiandien mb nuleke i darzeli, tai mano 2mecio nebepriima - sako grupes suformuotos

gal paaishkinsit man kaip jos formuojamos ir t.t., nu jei praejusiais metais buvo grupej 24 maziukai, shymet 17...tai sunku dar viena ikisht?

Sveika,
Siaip i darzeli reikia uzsirasyti is anksto. Mamos pries metus ar net anksciau uzraso savo vaikus ir buna, kad jie nepatanka i sarasus.
Manau, kad nesunku, bet yra istatymo numatyta tvarka, kiek turi buti maziuku grupeje ir pan. Nauja atejusi direktore galbut laikosi isakymo raides, nes kur buvo anksciau tai labai daug pipiriuku lankydavo grupe, o ir aukletojom sunkiau tada, teveliai pyksta, kad nepriziureti tinkamai ju vaikai. Todel manau, kad geriau ju butu 17, o ne 26 ar pan.
Dar spalio menesi pasiskambinkite i darzeli, nes buna, kad vaikuciu teveliai neatveda, nors ir jie sarasuose del asmeniniu priezasciu, o tada vieta buna laisva.