Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, neįprasti vardai-nevardai

QUOTE(insi @ 2008 03 02, 12:32)
dar viena mamytė 'pasigyrė', kad jos dukra - šeila  user posted image

O varge doh.gif wacko.gif
Atsakyti
Neressa
Atsakyti
viena pazistama moteris savo mergyte pavadino Kafalija. Kazkoks katafalko ir anomalijos misinys schmoll.gif O gal cia Katia+Natalija? g.gif
Atsakyti
Aiva ir Gaiva
Atsakyti
Vardai iš realaus gyvenimo: mano prosenelės vardas Cecilija, tolimesnių kaimynų vardai - Žibutė ir Kajetonas(vyras su žmona), o štai neseniai buvo Vaišvilo vardadienis g.gif įdomu, nes mano giminaičių tokia pavardė, o ne vardas.
Papildyta:
QUOTE(*Samanė* @ 2008 03 02, 13:54)
Aiva ir Gaiva

Pažįstu moteris, turinčias šiuos vardus. Aiva dar man visai nieko(gal kad moteris maloni?), tačiau Gaiva... blink.gif
Atsakyti
štai neseniai buvo Vaišvilo vardadienis g.gif įdomu, nes mano giminaičių tokia pavardė, o ne vardas.
Papildyta:

[/quote]

o čia nieko keisto nėra mirksiukas.gif daug pavardžių atsirado iš vardų smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Medula @ 2008 03 02, 12:52)
viena pazistama moteris savo mergyte pavadino Kafalija. Kazkoks katafalko ir anomalijos misinys  schmoll.gif O gal cia Katia+Natalija?  g.gif

Kažkoks labai numirėliškas fear.gif
Atsakyti
Domile, Nerdingas, Silvanas, Tolvydas blink.gif smile.gif
Atsakyti
dabar skaitau knygą, kurią iš prancūzų k. vertė Lolija Spurgienė
Atsakyti
Girdėjau tokį vardą Klitorina lotuliukas.gif doh.gif , Kintalgas. Ir iš vis, kas tokius vardus sugalvoja,reiktų į beprotnamį išvešt. schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jūrė @ 2008 03 02, 16:54)
Girdėjau tokį vardą Klitorina  lotuliukas.gif  doh.gif , Kintalgas. Ir iš vis, kas tokius vardus sugalvoja,reiktų į beprotnamį išvešt. schmoll.gif .

Be žodžių doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 03 02, 17:38)
Domile, Nerdingas, Silvanas, Tolvydas blink.gif  smile.gif

Domilė - gražus vardas. 4u.gif pažinojau vieną mergaitę tokiu vardu. Nežinau kokia to vardo reikšmė, tačiau man asocijuojasi su žmogumi, kuris kuo nors domisi, o ji tikrai buvo žingeidi. O štai Silvanas - tikrai serialų įtaka, O Nerdingas - čia kaip suprasti nėra+dingo? g.gif
Atsakyti