Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, neįprasti vardai-nevardai

QUOTE(rence25 @ 2008 03 02, 18:38)
Domile, Nerdingas, Silvanas, Tolvydas blink.gif  smile.gif

Domilė. wub.gif
Atsakyti
mano radybos :Adelaras, Derilas,Eivas,Kalnius, Nergirdas,Spartakas, Amina, Diliara, Erta, Rogneta, Skalmantė, Uldė.
Atsakyti
Gražutė (apie 60 metų) smile.gif , Nidas, Adė ax.gif
Atsakyti
visi šios dienos varduvininkai - Kunigunda, Uosis, Tulė, Nonita. pirmi du primena literatūros pamokas, antri du šiaip nei šis nei tas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 03, 14:51)
visi šios dienos varduvininkai - Kunigunda, Uosis, Tulė, Nonita. pirmi du primena literatūros pamokas, antri du šiaip nei šis nei tas doh.gif

aš pažįstu vaikiną Uosį, jo brolis Ąžuolas smile.gif bet kaip jiems tinka tie vardeliai thumbup.gif
Atsakyti
didžiuliai vaiką pavadino emanueliu pranu. siaubas ir ne kitaip, vargšas vaikas swoon.gif
Atsakyti
Sveikos mamukai 4u.gif Skaiciau,skaiciau ir stebejausi kokiu tik vardu nera...Noreciau suzinoti ka manote apie mano dukrytes varda??Vesta vardu,tiesa sakant LT nelabai daug tokiu girdejau...
Neseniai isgirdau varda Meta?Tai kaip jums jis? g.gif
Atsakyti
apie vestą sukurkit temą ir klauskit. apie mėtą tema čia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 03 03, 16:45)
Noreciau suzinoti ka manote apie mano dukrytes varda??Vesta vardu,tiesa sakant LT nelabai daug tokiu girdejau...
Neseniai isgirdau varda Meta?Tai kaip jums jis? g.gif

vesta mantai nieko sis vardas ir Meta normalus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 03, 16:43)
didžiuliai vaiką pavadino emanueliu pranu. siaubas ir ne kitaip, vargšas vaikas  swoon.gif

vo čia tai jooo. Antra vieta po minedo blink.gif umn.gif
Atsakyti
Mano šios dienos lobiai - Liusė, Andrutė, Kastutis ir Viliuta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 03, 16:43)
didžiuliai vaiką pavadino emanueliu pranu. siaubas ir ne kitaip, vargšas vaikas  swoon.gif

lotuliukas.gif vardai tai normalūs, bet vis tiek lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti