Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, neįprasti vardai-nevardai

QUOTE(Ramunita @ 2008 01 23, 16:21)
šian skambino Jarubė biggrin.gif  Jarubė ... -ienė hihihi.gif tai ir pamiršau iš kokios įmonės blush2.gif tik vardą atsimenu ax.gif kažką norėjo parduot ar ką ten smile.gif

putpelytė hihihi.gif nors skamba tai gražiai bigsmile.gif
Atsakyti
per tv Sarmitė -ienė kalbėjo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 01 21, 19:43)
Šiandieniniai perlai - Salvinijus ir Rozvaldas cool.gif

doh.gif doh.gif Iš vaikystės prisiminiau - , kieme buvo Žėrūnas blink.gif Saiva, Donalda g.gif , mokykloje - Kajus ir Medėja doh.gif prisimenant antikos mitologiją tai herojė tokiu vardu savo vaikus suvalgė doh.gif
Atsakyti
mano gyvenime sutikti retesniais vardais zmogiukai:
narinė, vidjadaras (vadinom vidu arba radaru rolleyes.gif ), mintautė, mintaras, valdonė, emerencijana... gerai pagalvojus ir daugiau atrasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cori @ 2008 01 23, 20:24)
Medėja doh.gif prisimenant antikos mitologiją tai herojė tokiu vardu savo vaikus suvalgė doh.gif

blogai tą mitologiją pamenat - nieko ji nevalgė rolleyes.gif
Atsakyti
blink.gif vidjadaras doh.gif doh.gif
Atsakyti
Barnis -IevuteP forumietes sunus(o gal cia augintinis) unsure.gif Nu pilna data prie sito varduko parasyta unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 01 23, 19:56)
per tv Sarmitė -ienė kalbėjo mastau.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(aleksandrija @ 2008 01 23, 20:43)
narinė, vidjadaras (vadinom vidu arba radaru  rolleyes.gif  ), mintautė, mintaras, valdonė, emerencijana... gerai pagalvojus ir daugiau atrasciau smile.gif

narinė, vidjadaras sitie vardai tai keistoki g.gif
mintautė, mintaras valdonė visai normalus vardai mastau.gif
QUOTE(tasha @ 2008 01 24, 02:01)
Barnis  -IevuteP forumietes sunus(o gal cia augintinis) unsure.gif Nu pilna data prie sito varduko parasyta unsure.gif  unsure.gif

mastau.gif mastau.gif mastau.gif mastau.gif mastau.gif mastau.gif mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
O pavyzdžiui kaip jums skamba vardas Kontelija arba Regenis arba Tirmaras
arba Parila 4u.gif man šitie vardai keisti g.gif bet Parila visai gražus vardas skamba taip egzotiškai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksandrija @ 2008 01 23, 20:43)
narinė, vidjadaras (vadinom vidu arba radaru  rolleyes.gif  ), mintautė, mintaras, valdonė, emerencijana... gerai pagalvojus ir daugiau atrasciau smile.gif

man Valdonė wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(PureLife @ 2008 01 24, 11:28)
arba Parila  4u.gif  man šitie vardai keisti  g.gif  bet Parila visai gražus vardas skamba taip egzotiškai...  lotuliukas.gif

nu neskamba visai
o tu girdėjai kažkur, žmones tokiais vardais pažįsti?
Atsakyti
QUOTE(PureLife @ 2008 01 24, 11:28)
arba Parila  4u.gif  man šitie vardai keisti  g.gif  bet Parila visai gražus vardas skamba taip egzotiškai...  lotuliukas.gif

man tai sie vardai ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

ne patinka ir psio neriima mano ausis ju listen.gif
Atsakyti
Mano sunaus vardas Adris manau irgi vienas is retesniu, bent jau as nebuvau antro tokio girdejusi.
O ka esu sutikusi tai: Sandis, Aleftinas, Kverinas, Sadris
Kaip jums sie? smile.gif
Atsakyti