Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, neįprasti vardai-nevardai

QUOTE(PureLife @ 2008 01 24, 11:28)
O pavyzdžiui kaip jums skamba vardas Kontelija arba Regenis arba Tirmaras
arba Parila  4u.gif  man šitie vardai keisti  g.gif  bet Parila visai gražus vardas skamba taip egzotiškai...  lotuliukas.gif

Man jie neskamba schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Kazkokie labai keisti visi unsure.gif
Atsakyti
man kiečiausias vardas Ubaldas biggrin.gif net vardo diena yra gegužė 16 d. Jis man asocijuojasi su kažkokiu naminuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 01 23, 19:56)
per tv Sarmitė -ienė kalbėjo mastau.gif
irgi man į latvišką ,,užneša" 4u.gif
QUOTE(PureLife @ 2008 01 24, 11:28)
O pavyzdžiui kaip jums skamba vardas Kontelija arba Regenis arba Tirmaras
arba Parila  4u.gif  man šitie vardai keisti  g.gif  bet Parila visai gražus vardas skamba taip egzotiškai...  lotuliukas.gif
Parila- skamba suomiškai g.gif gal net esu tokį girdėjusi Suomijoj bebūdama g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 23, 20:54)
blogai tą mitologiją pamenat - nieko ji nevalgė rolleyes.gif

Soryy, kažkur kažką ne taip girdėjau blush2.gif , pasitikslinau - vaikus ji nužudė ir buvo laikoma nuožmia keršytoja.

Na o vardas Regenis bent jau man skamba kaip besmegenis ax.gif o Aleftiną pažįstu, moteriškaitė metuose bet thumbup.gif , manau kad tai daugiau slaviškas vardas 4u.gif
Atsakyti
sandis unsure.gif
negrazus man kazkaip keistai skamba
Atsakyti
skaičiau apie architektą, vardu Rūstis g.gif kažkaip pati reikšmė man šiaip sau schmoll.gif
Atsakyti
Aną dieną dokumentuose radau vyriškį, vardu Aliukas ir dvi sesutes - Arta ir Dona mastau.gif
Ir dar truputį ne į tema pavardė - Grafkė hihihi.gif
Atsakyti
As irgi gal biski ne i tema, bet pries keles dienas drauge sake pas ja atejo naujas darbuotojas- Jaunutis Slapukas bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sian isgirdau berniuko varda Gojus ax.gif tai is pradziu pasigirdo Rojus,bet paskui supratau kad ne Rojus o Gojus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shara @ 2008 01 26, 14:18)
Sian isgirdau berniuko varda Gojus ax.gif tai is pradziu pasigirdo Rojus,bet paskui supratau kad ne Rojus o Gojus blush2.gif

abu be ryšio schmoll.gif o gojus apskritai neteiktinas vartoti žodis nail.gif
Atsakyti
radau kazkuriam latvijos puslp. vieno menininko (atrodo )varda Abikas g.gif kaip jum ?
gal zinomas, as niekad negirdejus
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 01 26, 13:38)
As irgi gal biski ne i tema, bet pries keles dienas drauge sake pas ja atejo naujas darbuotojas- Jaunutis Slapukas bigsmile.gif  lotuliukas.gif

lazdavos dabar bernioką lotuliukas.gif
Atsakyti