QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2010 03 23, 16:04)
Būtų malonu sužinoti jūsų nuomones apie Lancome "Poeme"...
Ir aš savo trigrąšį į diskusiją įkišiu. Jau barsčiausi įspūdžiais kitose temose apie šiuos kvepalus, bet vėl pasikartosiu.
Žodžiu, labai ieškojau kvepalų pavasariui. Išbandžiau dešimtis (tiesiogine šio žodžio prasme), bet niekas neužkabino. Kurį tai kartą visai atsitiktinai praeidama pro Lancome stendą, įdomumo dėlei užsipurškiau
poemą. Nosis jau buvo apspangus nuo kitų kvepalų, bet visgi šie kvepalai padarė savo ir įsispaudė man į atmintį. Deja, grįždama namo pamečiau bloterį, tai negalėjau padoriai panagrinėt. Po kiek laiko vėl praeidama tą patį stendą sustojau ir sumaniau išbandyt Poeme, tik šįkart jau ant rankos. Na, ir įsimylėjau. Neperseniausiai nusipirkau ir butelaitį.
Man šių kvepalų natos yra taip puikiai suderintos tarpusavy (o, beje, jų ir daug), kad niekas neiššoka į viršų. Taip pat, visiškai priešingai nei rašė
Rusma, man
Poeme yra vieni iš švelniausių, tyriausių uostytų kvepalų. Visiškai absoliučiai neapibūdinčiau jų kaip agresyvių ar stiprių. Sunku rasti žodžius, kurie tiksliai apibūdintų, kaip jie atrodo mano nosiai, bet, jei apibendrint keliais žodžiais, man
Poeme švelnūs ir netgi, sakyčiau, lengvi. Būtent todėl man labai keista, kai skaitau, kad kai kas jais gąsdina žmones.
Visgi, kai pirmąkart juos išbandžiau ant odos, buvo šaltasis metų laikas, tai, aišku, ir skleidėsi jie kitaip. Dabar, t.y. šiuo metų laiku, labai išlenda kažkuri viršutinė nata, kuri mane be galo erzina, todėl kol kas buteliukas padėtas į šoną.

Šiaip naudoju juos kaip dieninius ir visiškai nesijaučiu iškrentanti iš konteksto (kaip jau sakiau, man jie labai švelnūs). Beje, pati esu studenčiokė ir manau, kad jie man gerai tinka, taigi amžiaus į diskusiją taip pat neveliu...
Oi, kiek daug čia priblevyzgavojau...