Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerijos klasika

Prisiduosiu ir aš kaip Knowing gerbėja (ir žinau dar ne vieną, nors jos ir neateina prisiduot). Laimei, irgi nesuku galvos, kam jie ten įstatymiškai skirti (įtariu, kad būtų ne man lotuliukas.gif ), bet jaučiuosi su jais puikiai ir kvėpinuos, kai tik užsimanau, nederindama progos. Manau, kad ne elegancijoj esmė - jie geriau tiktų ne elegantiškai, bet pasitikinčiai savim stipriai moteriai, negu klasikiniu vardiniu dizainerio kostiumėliu ir aukštakulniais pasipuošusiai baikščiai neryžtingai mergytei tongue.gif
Išsvajoti? Gal ne, bet ne kartą testuoti, bandyti, svarstyti ir pasitaikius progai įsigyti. Išskirtiniai? Irgi ne, nes įsižeistų kiti labai mėgstami puikūs kvepalai. Komplimentai? Jų negirdžiu, bet čia kvepalai nekalti, aplinka kalta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2010 03 23, 16:04)
Būtų malonu sužinoti jūsų nuomones apie Lancome "Poeme"...

Ir aš savo trigrąšį į diskusiją įkišiu. Jau barsčiausi įspūdžiais kitose temose apie šiuos kvepalus, bet vėl pasikartosiu.

Žodžiu, labai ieškojau kvepalų pavasariui. Išbandžiau dešimtis (tiesiogine šio žodžio prasme), bet niekas neužkabino. Kurį tai kartą visai atsitiktinai praeidama pro Lancome stendą, įdomumo dėlei užsipurškiau poemą. Nosis jau buvo apspangus nuo kitų kvepalų, bet visgi šie kvepalai padarė savo ir įsispaudė man į atmintį. Deja, grįždama namo pamečiau bloterį, tai negalėjau padoriai panagrinėt. Po kiek laiko vėl praeidama tą patį stendą sustojau ir sumaniau išbandyt Poeme, tik šįkart jau ant rankos. Na, ir įsimylėjau. Neperseniausiai nusipirkau ir butelaitį.

Man šių kvepalų natos yra taip puikiai suderintos tarpusavy (o, beje, jų ir daug), kad niekas neiššoka į viršų. Taip pat, visiškai priešingai nei rašė Rusma, man Poeme yra vieni iš švelniausių, tyriausių uostytų kvepalų. Visiškai absoliučiai neapibūdinčiau jų kaip agresyvių ar stiprių. Sunku rasti žodžius, kurie tiksliai apibūdintų, kaip jie atrodo mano nosiai, bet, jei apibendrint keliais žodžiais, man Poeme švelnūs ir netgi, sakyčiau, lengvi. Būtent todėl man labai keista, kai skaitau, kad kai kas jais gąsdina žmones. lotuliukas.gif

Visgi, kai pirmąkart juos išbandžiau ant odos, buvo šaltasis metų laikas, tai, aišku, ir skleidėsi jie kitaip. Dabar, t.y. šiuo metų laiku, labai išlenda kažkuri viršutinė nata, kuri mane be galo erzina, todėl kol kas buteliukas padėtas į šoną. smile.gif Šiaip naudoju juos kaip dieninius ir visiškai nesijaučiu iškrentanti iš konteksto (kaip jau sakiau, man jie labai švelnūs). Beje, pati esu studenčiokė ir manau, kad jie man gerai tinka, taigi amžiaus į diskusiją taip pat neveliu...

Oi, kiek daug čia priblevyzgavojau... doh.gif
Atsakyti
Dar klausimėlis: ar kuri nors dar kvėpinatės Anais Anais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 19, 22:43)
Kaip matote, ties 1992-aisiais sąrašas užsibaigia.  Būtų labai įdomu padiskutuoti, kurie parfumerijos kūriniai jūsų manymu verti pratęsti šį sąrašą ateityje, numatant kas iš vėliau sukurtų kvepalų galėtų pretenduoti į klasikos istoriją. 4u.gif

Flower by Kenzo - pudrinių kvepalų etalonas. Nors apibūdinti juos vien tik kaip pudrinius būtų nusikaltimas.

Čia jie labai gražiai aprašyti.
Atsakyti