QUOTE(Bagirra @ 2008 12 11, 14:51)
Kuriuos? Giorgio Armani kvepalų yra daug sukūręs. Tai kurie čia turi būti laikomi klasika tavo nuomone?
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 11, 14:54)
Kuriuos? Giorgio Armani kvepalų yra daug sukūręs. Tai kurie čia turi būti laikomi klasika tavo nuomone?
Ir man labai įdomu.
Mano nuomone, Armani yra sukūręs vos kelis kvepalus ir daug daug kvepaliukų.

QUOTE(Africa @ 2008 12 11, 17:08)
Ir man labai įdomu.

Ir kas tie kvepalai? Man įdomi jūsų nosies nuomonė

Africa atsakys už save, bet vat mano nuomone Giorgio Armani moteriški kvepalai, verti klasikos vardo (ne šiandieniniai popsiukai) yra Armani, sukurti 1982 m. ir pirmieji Gio. Jei kalbėsim apskritai apie gerus GA kūrinius, tai galima dar paminėt Emporio Armani (pirmieji, pilkas flakonas), Mania (juodu kamšteliu) ir Sensi.
Visa kita -nevykę flankeriai.
Aišku, turėtų būti labai įdomi nišinės parfumerijos kolekcija Armani Prive, tačiau ją galima pačiupinėt tik Armani butikuose.
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 11, 17:40)
Africa atsakys už save, bet vat mano nuomone Giorgio Armani moteriški kvepalai, verti klasikos vardo (ne šiandieniniai popsiukai) yra Armani, sukurti 1982 m. ir pirmieji Gio. Jei kalbėsim apskritai apie gerus GA kūrinius, tai galima dar paminėt Emporio Armani (pirmieji, pilkas flakonas), Mania (juodu kamšteliu) ir Sensi.
Aišku, turėtų būti labai įdomi nišinės parfumerijos kolekcija Armani Prive, tačiau ją galima pačiupinėt tik Armani butikuose.
Ačiū už nuomonę

Būtų malonu sužinoti jūsų nuomones apie Lancome "Poeme" (geriau, aišku, ne "patinka-nepatinka" lygmenyje, o pakalbėti apie savo "draugystę" su šiuo kvapu - ar jį naudojate kasdien, ar progoms, rudenį ar vasarą, kaip jį priima aplinkiniai - pvz., jums patinka, o kitiems atrodo per sunkus, užgožiantis, ir t.t.). Man šis kvapas nerealus, dar nesu įsigijusi, bet niekaip neapsisprendžiu, kokiai moteriai, kokiam metų laikui ir ar kasdienai jis skirtas. Kartą jau buvo, įsigijau kvapą, kuris labai patiko nosiai, bet kai pradėjau naudoti, pasijutau keistai, lyg ne savam kailyje, lyg dar neužaugusi tam kvapui. Bandžiau palaukti kito metų laiko ir pradėti naudoti "iš naujo", bet nepadėjo... Dabar situacija panaši, svaigstu nuo "Poeme", bet kažkelintas jausmas stabdo ir prašo dar pagalvoti...
Laukčiau ne konkrečių atsakymų, nes čia jų negali būti, bet tiesiog jūsų įspūdžių apie "Poeme"...

Laukčiau ne konkrečių atsakymų, nes čia jų negali būti, bet tiesiog jūsų įspūdžių apie "Poeme"...
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2010 03 23, 16:04)
o kaip tik labai norėjosi šia tema pasisakyti/padiskutuoti

Turiu, myliu, jaučiu jam daugybę sentimentų, man tai vienas iš tų nedaugelio mano kvepalų, kurių nė lašu nesidalinčiau kaip dalele kažko itin asmeniško. Labiau man jie vakarui nei darbinei kasdienai. Laikau proginiu ir labai išskirtiniu kvapu. Jeigu keliais žodžiais - "geltonos" saulėtos nuotaikos, ankstyvo pavasario (man jame itin ryškiai dominuoja narcizai) kvapas. Toks, kurio 6 pšykais pasišvaisčius gali aplink būti aukų ir garantuotas galvos sopulys pačiai sau. Todėl sakyčiau turėtų būti itin subtiliai vartojamas variantas. Padauginus vyras mašinos langą prasidaro, nors šiaip labai mėgsta tą kvapą. Ir galbūt daug kam jis pasirodytų šaltam sezonui tinkamesnis, nes sunkus, saldus, agresyvokas, bet toks, į kurį reaguoja, atsisuka gatvėje. Žodžiu, jeigu bijai būti pastebėta - Poeme ne tau... Vėlyvą pavasarį ir juo labiau karštą vasaros dieną tikrai nenaudočiau, bet ankstyvam pavasariui - narcizų žydėjimo laikui - man atrodo tobuliausias variantas. Man asmeniškai "dera" prie geltonų rūbų ir apskritai asocijuojasi su geltona spalva. Geltonai apsirengus ranka tarsi pati siekia Poeme buteliuko.
Būtų malonu sužinoti jūsų nuomones apie Lancome "Poeme"
Na ir man Poeme yra vieni iš tų kvepalų, apie kuriuos sunku tylėti. Iš tiesų tai baigiu įsitikinti, kad jie ir bus tie Manieji. Kiek nukrypstant į lankas: patinkančių ir labai patinkančių kvepalų sąrašas būtų netrumpas, bet paprastai kvėpinuosi norėdama išgauti tam tikrą efektą, nuotaiką, trumpam kažkaip pasispalvinti savo pasaulėžiūrą, kitaip tariant, turiu vienaip ar kitaip pati prisiderinti(tiek išoriškai, tiek vidiniu nusiteikimu) prie kvapo, tarkim, J'ose man asocijuojasi su savimi pasitikinčia, "sausa", bohemiškoj kavinėj prie puodelio kavos cigaretę traukiančia ispane, Addict irgi seksualūs, tik turi lengvą banalybės, lengvabūdiškumo prieskonį, Boudoir seksualumas jau linksta link kažin kokio užslėpto gašlumo, Shalimar - dvasinės harmonijos, Samsara - rimties, paslapties, rafinuotumo kvapas, Tresor verčia jaustis brandesne, Chanel No5 asocijuojasi su maištu prieš modernybę ir jai prijaučiančius piliečius, Fracas nepagailiu, kai noriu įgelti pati sau, man jie atrodo labai įžūlūs ir "visiems lendantys į akis" (pati tokia nesu), Organza man - Moters sinonimas...
Bet va kvepėdama Poeme neprisiimu jokio konkretaus vaidmens, pažiūrų, stiliaus ar ko panašaus, ne aš, o greičiau jau jie prisitaiko prie manęs, ne papildo mane kažkuo iš pašalies, o ramiai sėdasi savo vieton ir nesitraukia, kiek leidžia jų sudėtinės ypatybės

Sodrūs gėliniai kvepalai, derantys su drėgme, ryškia šviesa, atviromis erdvėmis, turi savy kažkokio gaivališkumo, man jie labai dieniniai, nepernelyg saldūs, jais kvėpintis galiu tik pavasarį ar vėsesnėm/lietingom vasaros dienom, o kitais metų laikais jie dažnai lieka pamiršti, "neskamba". Be to, mano charakteriui ir pomėgiams labai dera pavadinimas, simpatizuoju ir buteliuko dizainui... Apie aplinkinių reakcijas nelabai turiu ką pasakyti, apskritai retai tokių susilaukiu, kad ir kuo bekvepėčiau.
Poeme nebuvo meilė iš pirmo uostelėjimo, praėjo šiek tiek laiko, kol nustojo erzinti kažkuri viršutinė nata, galiausiai ji ėmė vežti

Na ir gražiai jūs, merginos, Poeme aprašėt, sėdžiu visa apsvaigus nuo visokių kylančių minčių apie šį kvapą..
Dabar jau labai užsinorėjau šį kvapą atidžiai patestuot ir, tikriausiai, įsigyt

Dabar jau labai užsinorėjau šį kvapą atidžiai patestuot ir, tikriausiai, įsigyt

Būtų malonu sužinoti jūsų nuomones apie Lancome "Poeme" (geriau, aišku, ne "patinka-nepatinka" lygmenyje, o pakalbėti apie savo "draugystę" su šiuo kvapu - ar jį naudojate kasdien, ar progoms, rudenį ar vasarą, kaip jį priima aplinkiniai - pvz., jums patinka, o kitiems atrodo per sunkus, užgožiantis, ir t.t.). Man šis kvapas nerealus, dar nesu įsigijusi, bet niekaip neapsisprendžiu, kokiai moteriai, kokiam metų laikui ir ar kasdienai jis skirtas. Kartą jau buvo, įsigijau kvapą, kuris labai patiko nosiai, bet kai pradėjau naudoti, pasijutau keistai, lyg ne savam kailyje, lyg dar neužaugusi tam kvapui. Bandžiau palaukti kito metų laiko ir pradėti naudoti "iš naujo", bet nepadėjo... Dabar situacija panaši, svaigstu nuo "Poeme", bet kažkelintas jausmas stabdo ir prašo dar pagalvoti...

man yra tik vienas prisiminimas- o Dieve, kaip as ju norejau, jokiu kitu, tik siu... pries 15 metu, kai jie atsirado

kvapo nesivarginsiu aprasineti, nes nemoku taip, kaip didele dalis sio skyrelio myletoju