Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Norejau paklausti gal kas naudojo Chanel DOUBLE PERFECTION FLUIDE.. raso kad riebiai odai.. ir ji ar tikrai suteikia toki jau matini efekta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2008 02 24, 13:33)
Norejau paklausti gal kas naudojo Chanel DOUBLE PERFECTION FLUIDE.. raso kad riebiai odai.. ir ji ar tikrai suteikia toki jau matini efekta?  4u.gif

as pernai vasara naudojau.. super pudra BUVO, dabar jos nebegamina, o vietoj jos Matt Lumiere, bet sia tik parduotuvej ant rankos esu pabandzius, spalvos nebuvo man tinkamos, tai taip ir nenusipirkau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 24, 14:36)
as pernai vasara naudojau.. super pudra BUVO, dabar jos nebegamina, o vietoj jos Matt Lumiere, bet sia tik parduotuvej ant rankos esu pabandzius, spalvos nebuvo man tinkamos, tai taip ir nenusipirkau  verysad.gif

nu va, o as jau galvojau ja pameginti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2008 02 24, 14:43)
nu va, o as jau galvojau ja pameginti  verysad.gif

tai pabandyk Matt Lumiere, manau turetu but panasu kaip ir Perfection Fluid g.gif ir cia, SM, Matt Lumiere buvo isgirta biggrin.gif
Atsakyti
Esu sunaudojusi abi sias pudrytes. Bent man nuo Double Perfection Fluid veidas budavo toks kaip negyvas, todel ant virsaus tepdavau skaistinancia kokia kompaktine. O Matt Lumiere- taip pat gerai maskuoja+ turi skaistinanti efekta, todel visai kitaip ziurisi ax.gif .Si sakyciau geresne uz Double Perfection Fluid. Na jos abi prie labiau maskuojanciu 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti gal kurios turi Shiseido kremine pudra. Nu niekaip neišsirenku atspalvio, nesu visai baltaodė, įdomu ar Beige būną į ruduma ar Ivory. Nulėkščiau į parduotuvę maždaug pasižiūrėti, tik va viena bėda pas mus kaime ( Panevėžyje) niekas šia kosmetiką neprekiauja. Nei sarma nei Kristiana) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2008 02 24, 16:31)
Esu sunaudojusi abi sias pudrytes. Bent man nuo Double Perfection Fluid veidas budavo toks kaip negyvas, todel ant virsaus tepdavau skaistinancia kokia kompaktine. O Matt Lumiere- taip pat gerai maskuoja+ turi skaistinanti efekta, todel visai kitaip ziurisi ax.gif .Si sakyciau geresne uz Double Perfection Fluid. Na jos abi prie labiau maskuojanciu 4u.gif

Double Perfection Fluid jau nebegaminama, ja pakeite Mat Lumiere. Kaip sakant patobulino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 24, 15:36)
as pernai vasara naudojau.. super pudra BUVO, dabar jos nebegamina, o vietoj jos Matt Lumiere, bet sia tik parduotuvej ant rankos esu pabandzius, spalvos nebuvo man tinkamos, tai taip ir nenusipirkau  verysad.gif

Bet jos pirkti dar yra braskese.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2008 02 24, 16:31)

o tai matt lumiere gal tinka ir sausai odai? g.gif
Atsakyti
Natural Fair Beige įdomu čia spalva būtų į rudumą ar į ružavumą?
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2008 02 24, 18:36)
o tai matt lumiere gal tinka ir sausai odai? g.gif

oj tikrai nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 24, 19:18)
Bet jos pirkti dar yra braskese..  ax.gif

As cia apie "Chanel Double Perfection Fluid" ax.gif
Atsakyti